Thiras Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Az önce 3g kindle elime geçti. Fakat 3g'den sadece wikipedia çalışıyor. "Due to local restrictions, web browsing is not available for all countries" şeklinde bir hata alıyorum. Amazon.com'da shipping addressi usa. billing ise türk adresi. Bu sorunu nasıl aşabilirim? ÇÖZÜM edit: Posttan hemen sonra fark ettim amazon.com'da country settings varmış aşağıda onu usa yaptım oldu. Patır kütür çalışıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 2 bucuk ay sonra askere gidicem de. Askere ebook reader sokulabilirmi acaba deniyeniniz varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 valla askerde her türlü elektronik alet havalarda uçuyor yasak olmasına ragmen ama çalınma ihtimali yüksek ve komutana elindeki aletin ne işe yaradığını anlatabilme (daha doğrusu onun anlayabilme) ihtimalin baya düşük oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Yeni Kindle'a taşınmaya karar verdim ben. Arşivi giderek daha iyi olmaya başlıyor yaptığı sadece ben satacağım anlaşmalarıyla. Şu anda öyle büyük bir şey yok ama yeni fiyatlarla filan pazara hakim olacak bence. Aksini söyleysen de yok. Er-geç geçmek zorunda kalacağımı hissediyorum, şimdidi geçiyorum bende. İlk fırsatta şunu alacağım: http://www.amazon.com/Kindle-eReader-eBook-Reader-e-Reader-Special-Offers/dp/B0051QVESA/ref=amb_link_357575562_5?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=gateway-center-column&pf_rd_r=0RYK22W8CGJJAVF05VGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1321696462&pf_rd_i=507846 ePub desteği olmaması çok, çok kötü ama; sırf o yüzden Nook'umu satmayacağim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Kindle Touch için klavyeden bahsedilmiyor hiçbir yerde. Dokunmatik olarak da klavye olmayacak sanki. Çok sadeleştirilmiş bir dokunmatik ekranı var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Son 3-4 sayfayi okudum da, amerikan adresleri falan gostermeden efendi efendi kitap alamiyor muyuz? Bir de kindle dx pdf icin en iyiymis galiba da fiyati cok fazla onun. Nook mu yoksa kindle mi daha iyi pdf performansi verir? Kitap tasimaktan biktim valla artik almak lazim bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Nook'u bilemiyorum ama; Kindle'ın ekranını yan çevirme imkanın var. Böylece bir A4 sayfayı 2'ye bölüyor alet. Tam sayfa PDF'ler nispeten rahat okunuyor. Yazı büyüklüğü normalleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Nook'un pdf performansı kötü. DX ile oluyor pdf sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bugün denemek için kitap aldım Amazon'dan. vpn ya da amerikan adresli kredi kartı gerekmedi ama shipping adres olarak amerika gösterdiö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Şu alet nasıl arkadaşlar? Bir de bunlar ne zaman stoklara girecek acaba? http://www.bestbuy.com/site/Amazon+-+Kindle+Touch+3G/2506182.p?id=1218425940670&skuId=2506182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 PDF konusunda amazon yorumlari pek ic acici degil gercekten. Lisans bitene kadar bekleyim bari. En onemli seyi yapmayi unutmus adamlar, pdf'siz olur mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 DX ile oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Önemli not: Kindle, "kayndl" diye değil, "Kind-ıll" diye okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Kayndıl dedin de güldüler mi sfdhj, ingilizcede böyle tuzaklı kelimeler bayağı sevimsiz. Şu ucuz kindle iyi oldu bu arada, kardeşim QQ'luyordu ben de isterim diye, yılbaşında falan ya onu ya tableti hediye alırım bütçeme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi bu ucuz kindle in ucuz olmasının sebebi nedir anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 serjuhan said: Şu alet nasıl arkadaşlar? Bir de bunlar ne zaman stoklara girecek acaba? http://www.bestbuy.com/site/Amazon+-+Kindle+Touch+3G/2506182.p?id=1218425940670&skuId=2506182 Amerika'dan bir tanıdık 15 Ekim civarı gelecekte yetişir mi diye soruyorum bu arada? Bu olmazsa dokunmatik ekranlı olanı mı yoksa klavyeli wifi+3g olanı mı önerirsiniz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kindle 3 var bende, klavyeli olanı. Muhtemelen ekran özellikleri falan aynı olacaktır zaten, o nedenle okuma performansının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Şarj süresine bakmadım ama aynıysa mükemmel, yarısı kadarsa bile yine iyi (20-30 gün civarı gidiyor, her gün okusam) Klavyeyi ve wi-fi'ı pek kullanmıyorum, cihazda olmasa da olur benim için, özellikle klavyesi, ki touchta da sanal klavye vardır %90. Touch'la ilgili tek sıkıntım sayfa değiştirmek için ekrana dokunma gereksinimi, o da alışkanlıkla alakalı sanırım, ben yan tuşlara bayağı alıştım ve ekrana dokunmak daha zahmetli olurmuş gibi geldi bana cihazı görünce. Bence sözlüğü ve neti çok fazla kullanmam diyorsan ya da sanal klavye özelliğinden emin olabiliyorsan touch'ı al; olamıyorsan kindle 3g'yi al. 3G hizmetleri tüm dünyada 7/24 bedava. Aletler hangi modeli olursa olsun verdiğin paranın en az 2-3 katını hakeden ve çok kitap okuyan birisiysen 1 ayda parasını çıkartan aletler, o yüzden pek düşünmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben askerden gelene kadar güzelce inceleyin kindle touch'u. =) kindle3 ü değiştirmeye değecek bir yenilik sanmıyorum ama incelemekte fayda var. yazılımsal olarak yenilik varsa kindle3 e de bir update iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Saol dead. Bakalım sözlüğü kullanırım gibime geliyor. Touch heralde 10-15 güne çıkmaz. Eğer çıkmaz ise mecbur zaten Kindle 3G alırız, çıkar ise bir kez daha düşünürüz dediklerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ideefixten ebook aldim epub formatindaymis , kindle'a aktarmak istedim ama DRM korumasi var.Convert edip aktaramiyorum diyor Calibre, noldu elimde mi patladi simdi yoksa DRM kaldirmanin bir yolu var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 var var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Tarifini versene sevabina ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hiç denemedim malesef :/ ama olduğunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Hmm en iyi dostum Google'a sorucaz ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.ebook-converter.com/33-remove-drm-epub.htm Olay buymus , sorup kacmis olmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar