Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu ebook güzel de 30 a yakın kitap olmus cihazda, kitaplığım kaldı öyle kenarda boynu bükük cihazı aldığımdan beri paperback almıyorum. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aldım ben de kindle, çok güzel alet, geç bile kalmışım. beni ikna eden bu tuglaya çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bende ebook reader almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar uzun süre okuyunca gözü yoruyor mu söyleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Daha önce söylendiği gibi bunların ekranı bildiğimiz ekranlardan değil. Ekran ışık şaçmadığı ve sadece sayfa değişince yenilendiği için kağıda basılı bir kitapdan hiçbir farkı yok göz yorma oranının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Uygun fiyata DX saglayabilecek kimse varsa 6" kindle + bir miktar para ile takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 GERGE said: Daha önce söylendiği gibi bunların ekranı bildiğimiz ekranlardan değil. Ekran ışık şaçmadığı ve sadece sayfa değişince yenilendiği için kağıda basılı bir kitapdan hiçbir farkı yok göz yorma oranının. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fusun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Selam, Nook Color'umda versiyon update'i oldu,i phone gibi application alınabiliyor.Yanlız şöyle bir sorun var: Barnes&Noble sitesinden kitap alabilmek için bilgisayara security kiss tunnel indirdim ve o sayede dergi,kitap çok rahat alıyorum.Fakat yeni applicationlar(örn.angry bird)sadece nook color cihazı üzerinden alınabiliyor,fakat install edilemiyor.Bunu aşmak için bir çözüm bilen var mı acaba?Tşkler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ben de 30dk önce paraya kıyıp aldım bir tane kindle 3 wi-fi. Malum memlekete yollamıyorlar cihazı ben de 380 lira falan vermek istemiyordum, gittigidiyor'da adamın tekinin sponsor ss'li kindle'ları kargo dahil 300'e sattığını görünce atladım üstüne. Gerçi Amerika fiyatı 111 dolar ve 175'e geliyor ama sonuçta gümrük sıkıntısı, kargo masrafı vs. yok; üstüne bir de zaten avrupadan almak mümkün olsa bile avrupa fiyatıyla 25 lira farkediyor aşağı yukarı. Almayı düşünen ama aradaki farka içi yanan varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben sponsor reklamlarının ne boyutta olacağını bilmediğimden riske atmadım normal aldım. nerelerde nasıl reklam var bi ara yazarsan iyi olur. abim için de alacağız belki öyle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Şöyle anasayfada ve screen saver'da oluyor, screen saverda tam ortasında ekranın; anasayfada da sayfanın altında. Okurken yok hiç bir şey. Sponsor ss'li olanlar 360 380 lira arası falan, bence o farkı vermeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 fusun said: Selam, Nook Color'umda versiyon update'i oldu,i phone gibi application alınabiliyor.Yanlız şöyle bir sorun var: Barnes&Noble sitesinden kitap alabilmek için bilgisayara security kiss tunnel indirdim ve o sayede dergi,kitap çok rahat alıyorum.Fakat yeni applicationlar(örn.angry bird)sadece nook color cihazı üzerinden alınabiliyor,fakat install edilemiyor.Bunu aşmak için bir çözüm bilen var mı acaba?Tşkler, Bir VPN router ile olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Yeni Nook çıkıyor: http://www.barnesandnoble.com/nook/index.asp?PID=35699 Alırım 5-6 ay sonra. http://www.youtube.com/watch?v=KUyN9rylYu0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dokunmatik + e-ink iyiymiş. nette fln rahat ettirir. ama kindle gibi düğmeli klavye de ekleseler çok iyi olur ya. yazı için tuş gibisi yok. hemen alırım yapsalar =) tabletlere de ısınamadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 B&N'den şimdiye kadar (hemen bakıyorum) 46 kitap almışım beleşler dışında, bir de bir yıldır gelen Asimov's var. B&N'yi bırakıp Amazon'a geçmek hiç kolay gelmiyor. B&N ile devam yani ama yeni cihaz o kadar da gerekli değil şimdilik. 2012'ye doğru alırım işte, acelesi yok. Hatta eskisi tip olarak daha iyi bence, LCD ekran da iyi oluyordu. Dokunmatik pek ilgimi çekmiyor, tek beni al dedirten yanı pearl ekran ve altı font. Pearl o kadar fark yaratmıyor ama, Kindle ile Nook'u yanyana koyunca farkın az olduğu görülüyor. Eskiyi bir 200TL'ye satabilir miyim acaba kılıfıyla birlikte filan sonbaharda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yutdışından getirtmek işkence olabiliyor. kılıfın dahil olması da avantaj. 200 ün altına düşeceğini sanmam. dokunmatik fln bu cihazlar için çok önemli değil dediğin gibi. ayda yılda bi nete giriyorum anca o zaman biraz gerekiyor. dokunmatik için klavyeden vazgeçmem o yüzden. amacından saptırmamakta fayda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bende de Nook var, ama artik Nook alirken dusunun derim. Sirket batti batacak, cok zor durumda. Kime satilir, alan sirket iyi bakar mi? Satilir mi? Ayakta durursa yeterince odenek ayirir mi? vs Iki kere dusunun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 neyse en azından çalışan sistem durmaz :) şu an kitap okuyabiliyoruz, uzun süre de okuyabiliriz :) np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 GERGE said: B&N'den şimdiye kadar (hemen bakıyorum) 46 kitap almışım beleşler dışında, bir de bir yıldır gelen Asimov's var. B&N'yi bırakıp Amazon'a geçmek hiç kolay gelmiyor. B&N ile devam yani ama yeni cihaz o kadar da gerekli değil şimdilik. 2012'ye doğru alırım işte, acelesi yok. Hatta eskisi tip olarak daha iyi bence, LCD ekran da iyi oluyordu. Dokunmatik pek ilgimi çekmiyor, tek beni al dedirten yanı pearl ekran ve altı font. Pearl o kadar fark yaratmıyor ama, Kindle ile Nook'u yanyana koyunca farkın az olduğu görülüyor. Eskiyi bir 200TL'ye satabilir miyim acaba kılıfıyla birlikte filan sonbaharda? Ben 200'e nook ya da kindle bulsam hemen alırdım mesela, 300 lira verdim Amerika'dan getiriyorlar; 4 günde ancak New York'tan Liege'e geldi kargo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yeni Nook Gittigidiyor ya da Sahibinden'e düşşün, cebimdeki paraya göre en fazla 200'e satacağım Pati'den kılıfla birlikte. Fiyatına göre 350 TL civarı satılacak yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Eğer çıktıktan sonra gelecek eleştiriler B&N vidyosunu yalanlamazsa kesin alıyorum: http://www.youtube.com/watch?v=AzC3gYwshMQ Çok iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Benim Kindle'ım geldi bugün. Hesapta sponsor reklamlı olacaktı ucuz olduğu için ama hiç bir yerde çıkmadı reklam. Belki daha amazon'a register etmediğimden olabilir ama nete girdim, kitap yükledim; hatta biraz okudum daha tık yok. Zaten reklamlar sadece screen saver'da falan olacak olsa da. Kindle almayı düşünen varsa sponsor reklamlı alsın direk. 40 lira fark var, Türkiye'den almaya kalkınca 70 80 liraya çıkıyor fark. Üstelik cihazların hiç bir farkları yok. Kargo falan da volkan patladı vs. derken 5 günde geldi Amerika'dan. Kargo ücretini satıcı ödüyordu GG'de. (300 liraya almış oldum wi-fi'li kindle 3'ü özetle.) Şimdi mutlu mesut Game of Thrones okumaya gidiyorum ben, laptop ekranında kızaran gözlere son ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Gule gule kullan. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hayırlı olsun. Ben e-book reader almayı düşünüyorum biraz zaman geçsin fiyatlar düşsün ve daha yüksek özelliklerde e-book readerler üretilsin bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu arada şimdi faturayı kontrol ettim de bana yanlışlıkla reklamsız olanından yollamışlar sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 GERGE said: Eskiyi bir 200TL'ye satabilir miyim acaba kılıfıyla birlikte filan sonbaharda? kılıfına talibim :p ben de 1 ay önce falan aldım kindle wi-fi çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar