Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 normal kitap için nook dergi için nook color mu almak lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Dergi formatlari neler oluyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 epub olması lazım. farklı olabilir ama. Color'un kendi formatı vardır belki. benim aldığım Nook ile çalışan dergiler epub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Yaw bu ereaderlarda sozluk oluyor mu iclerinde? İpadde mesela epub okurken kelimeye tiklayip anlamini gorebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Nook'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Okey anama alayim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eng to eng tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tabi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bilmiyorum verildimi ama bugun ebook reader ararken su incelemeyi buldum: http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye%E2%80%99deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi tamam da dergide de yazı var sonuçta. Işık kaynağı her zaman zamanla göz yorar. Sağlıklı bir şey değil onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kindle-wifi siparişi verdim viaddress uzerınden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 150 doların altında di mi? yoksa takılır gümrükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bombilo said: bilmiyorum verildimi ama bugun ebook reader ararken su incelemeyi buldum: http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye%E2%80%99deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/ Cidden çok detaylı açıklamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hımm kindle daha iyiymiş benim nooktan. iyi olmuş bu karşılaştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 BiTcH_oFBaT said: 150 doların altında di mi? yoksa takılır gümrükte altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ideefix'den drm-epub kitap satın alıp, drm'i kırıp mobiye çevirip kindle'da okumak hayvanlık mıdır değil midir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu arada işine yaracak olanlar için; stackoverflow'un kategorize edilmiş populer sorular kitapları (mobi): http://hewgill.com/~greg/stackoverflow/ebooks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bombilo said: ideefix'den drm-epub kitap satın alıp, drm'i kırıp mobiye çevirip kindle'da okumak hayvanlık mıdır değil midir? :D Zannetmiyorum sonuçta para verip aldıysan, dağıtmak harici her şeyi yapabilirsin gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 eheh 3g kindleıma kavuştum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Benim derdim hala a4 pdf'leri kindle'a adam akilli okuyamamak. PDF'leri convert etmenin bir yolu ciktiysa haber verin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 PDFtoEPUB diye bir program var, en iyi o çeviriyor gördüğüm. Onu kullanıp mobi yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Graphite/dp/B002Y27P3M Şunu almayı düşünüyorum da Amazon, Türkiye'ye göndermiyor sanırım. Gittigidiyor'da da millet uçmuş gitmiş fiyatlarda. Uygun fiyata nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 En uygun fiyatlar Sahibinden.com'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sahibinden.com'dan alabilirsin, ben 2 tane cihaz aldım biri amerikadan wifi edition geliyor biride sahibinden buldugum bırınden 3g, ki elinde bi-iki adet daha var tavsiye ederim. özel mesaj atarsan link veririm. amerikadan getirtme olayında ise tasıyı kullanman lazım, http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye%E2%80%99deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/ de detaylar mevcut. @gerge bu arada bahsettiğin yazılım şu mu? http://www.pdftoepub.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar