soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aksiyonu az, tasviri ve felsefesi bol bir DL serisinden başlamak istiyorum. sıfır bilgim var evren hakkında. daha önce az bişey FL okumuştum. DL'nin karakterlerini falan biliyorum genel olarak, kimleri ve hangi serileri okumalıyım bu kriteri arayan biri olarak?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şu topic e bol boş dl hatespeech dökebilirim :)
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 güz alacakaranlığı ejdarhaları ilk kitaptı yanlış hatırlamıyorsam. direk başla bundan bence. ekşiyi, patiyi bilmemneyi kurcalama hiç hatta okurken falan, bitirdikten sonra kendin karar ver devam edip etmemeye. yok derdim onu bunu savunmak değil, başkalarından onay beklemeden okuyunca çok daha keyifli oluyor kitaplar.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ben soulforgedla başladıydım, sonra mevsimler geliyor, sonra da gereksiz kitaplar silsilesi. Hepsini ve daha fazlasını okumuştum. Okuduklarımın yarısını okumasam da olurmuş dedim sonradan. Eğer DL okuma niyetin varsa ama çılgın gibi ne varsa okuyayım demiyorsan, sadece mevsimleri oku bırak, niyeyse dragonlance'teki o epic hava yazı okuduğumda yok oldu. Benim için dragonlance 8 kitap ki 5'ini okumasan olur. Ha şöyle birşey var, bu kadar kesin konuşmama rağmen geniiişçe bir raf dolusu DL kitabım var. (şu an kolilerde hatta yazın tekrar taşınacağım için buraya taşınınca yerleştirmedim, kaldılar) Okurken akıcıydılar da ama şimdi şöyle bir düşününce okunmaya değer gelenler çok az.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 DL aksiyonu az ve felsefesi bol sayılmaz gerçi. DL bayıldığım bir seri olmasada benimde bir raf dolusu kitabım var. 4 mevsim kitaplarını oku. Sonra mevsimlerde geçen karakterlerin hikayelerinden dikkatini çekenlere bakabilirsin. Sonrada eğer açarsa kronolojik olarak yaz alevinden sonraya denk gelen çağa ait hikayelere bakarsın. Ama hani çok büyük umutlarla girme ek olaylara.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Aksiyonu az felsefesi çok dl serisi yok ama. Şu listedeki ilk kitaba bak: http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ana seri gerçekten hoş bazı kitaplar özellikle artık bkunun çıktıgı 3. nesle kadar uzanan hedeler bayıyo ama dhamon ve mina nın hikayeleri de dahil olan kısma kadar giden kronolojik kitaplar güzel baya
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 okucak DL serisi arıyorsan kitap satıyorum ben gayet temiz.
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 18 yaşını geçtiysen okuma, zaman kaybı olur :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yaz alevi cidden sıçmıştı benimde damagımdaki tada
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 en iyi tavsiye herhalde "başlama" olur. yazar ego tatmini ile dolu, emo, saçma sapan entry lvl bir dünya. ortaokuldayken falan okuman lazım
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 chronicles legends brother at arms bu uc seriyi oku sonra cok hosuan giderse bi kac kitap dah aonerebilirim aheauhea
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 niye okumasın yav. tam başucu eseridir dl serileri :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kaede said: en iyi tavsiye herhalde "başlama" olur. yazar ego tatmini ile dolu, emo, saçma sapan entry lvl bir dünya. ortaokuldayken falan okuman lazım
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Boşuna konuşuyoruz, shannara içinde aynı başlığı açtı, kimseyi dinlemedi sonra geldi ben beğendim dedi. Şimdide muhtemelen kitabı okuyor zaten ve beğeniyor. Bir fk okurunu daha kaybetmek üzereyiz. (dl chronicles fena değildir bu arada)
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 shannara en kotu ama ya yane cidden cok kotu
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bunu da beğendim derse zaten daha imkanı yok tavsiye vermem veya yorum yapmam
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi dl nin ilk kitabında (güz bilmemnesi) sıkıldığım kadar hiç bir kitapda sıkılmadım, en ağır felsefe kitabında bile ilgini çeken bişeler var, frp oynar gibi kitap yazmış kadın bide bütün kitap raistlin in öksürmesi üzerine, gözleri görmeyen ejderhanın en güçlü ejderha denilen kırmızıyı öldürmesi, ORDULARIN KARA KOMUTANI nın miğferi yüzünden sağını solunu görememesi, kabus gibiydi kitap
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1. raistlin margaret weisin karakteri zaten hatta kitabi bi oyundan cikardigi solenir 2. dragonlance epic storytelling diye bi gruba giriyo yane olay ufak gucsuz adamlarin bala gote guclu gruplari yenmesi fr gibi level 20 grindlayip tanri farmlamak deil 3. evet biraz bole romantik komedi gibi bi kitap ama okumasi zevkli ve akicidir cogu romanin serinin aksine sirf para hirsi icin yazilmamistir (en azindan temel bazi kitaplar sumer flame mesela para golulugun allahidir)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi fr op da kimse gidip çok güçlendim diyip tanrıyı domaininde kesmiyor
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya şöyle bilginiz yoksa gameshow dan okuduğunuz yorumlarla FR a çamur atmayın gözünüzü seviyim ya
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ulan ne alakasi war gameshowla 4 tane tanri kitabi olan bi dunyadan soz ediyoruz sirf olum tanrisi ( bane miydi neydi) 4 defa mi ne oluyo lan mystra desen erkek mi kadin mi belli deil ikide bi oluyo baskasini aliyolar yerine kpss gerek olmayan kadrolu meslek buyu tanricaligi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mystra hep kadın, arada kadın olan elminster
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 iyide o olaylar çok farklı. lvl20 grindleyim tanrı farmlamak değil ki hani gameshow yorumlarıyla gelip "SOKAKTA ADAMA ÇARPIYORSUN +4 ÇEKİYOR" falan desen anlıycam
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 muhammed dabirinin yazıları negzeldi, eltab ı red wizardları ondan öğrenmiştik kısa pantolonla gezerken
Öne çıkan mesajlar