Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DL'e başlayacak insana tavsiyeler


soulberry

Öne çıkan mesajlar

güz alacakaranlığı ejdarhaları ilk kitaptı yanlış hatırlamıyorsam. direk başla bundan bence. ekşiyi, patiyi bilmemneyi kurcalama hiç hatta okurken falan, bitirdikten sonra kendin karar ver devam edip etmemeye.

yok derdim onu bunu savunmak değil, başkalarından onay beklemeden okuyunca çok daha keyifli oluyor kitaplar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben soulforgedla başladıydım, sonra mevsimler geliyor, sonra da gereksiz kitaplar silsilesi. Hepsini ve daha fazlasını okumuştum. Okuduklarımın yarısını okumasam da olurmuş dedim sonradan.

Eğer DL okuma niyetin varsa ama çılgın gibi ne varsa okuyayım demiyorsan, sadece mevsimleri oku bırak, niyeyse dragonlance'teki o epic hava yazı okuduğumda yok oldu. Benim için dragonlance 8 kitap ki 5'ini okumasan olur.

Ha şöyle birşey var, bu kadar kesin konuşmama rağmen geniiişçe bir raf dolusu DL kitabım var. (şu an kolilerde hatta yazın tekrar taşınacağım için buraya taşınınca yerleştirmedim, kaldılar) Okurken akıcıydılar da ama şimdi şöyle bir düşününce okunmaya değer gelenler çok az.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DL aksiyonu az ve felsefesi bol sayılmaz gerçi.

DL bayıldığım bir seri olmasada benimde bir raf dolusu kitabım var. 4 mevsim kitaplarını oku. Sonra mevsimlerde geçen karakterlerin hikayelerinden dikkatini çekenlere bakabilirsin. Sonrada eğer açarsa kronolojik olarak yaz alevinden sonraya denk gelen çağa ait hikayelere bakarsın.

Ama hani çok büyük umutlarla girme ek olaylara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dl nin ilk kitabında (güz bilmemnesi) sıkıldığım kadar hiç bir kitapda sıkılmadım, en ağır felsefe kitabında bile ilgini çeken bişeler var, frp oynar gibi kitap yazmış kadın
bide bütün kitap raistlin in öksürmesi üzerine, gözleri görmeyen ejderhanın en güçlü ejderha denilen kırmızıyı öldürmesi,
ORDULARIN KARA KOMUTANI nın miğferi yüzünden sağını solunu görememesi, kabus gibiydi kitap
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. raistlin margaret weisin karakteri zaten hatta kitabi bi oyundan cikardigi solenir

2. dragonlance epic storytelling diye bi gruba giriyo yane olay ufak gucsuz adamlarin bala gote guclu gruplari yenmesi fr gibi level 20 grindlayip tanri farmlamak deil

3. evet biraz bole romantik komedi gibi bi kitap ama okumasi zevkli ve akicidir cogu romanin serinin aksine sirf para hirsi icin yazilmamistir (en azindan temel bazi kitaplar sumer flame mesela para golulugun allahidir)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...