Beyt Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ubisoft'un duyurduğu yeni prince of persia oyununun videosu:Vidyo Oyun eski üçlemenin devamı olarak çıkartılacakmış.Oyun film oyunu gibi dursa da tam olarak birşey söylemek pek mümkün değil. Ha ayrıca Prince eski Prince imiş. Her ne kadar cılkını çıkarttıklarını düşünsemde topici bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 warrior within direk favori oyunlarım listesinde. ondan sonra çıkan two thrones tu sanırım. bitirememiştim baymıştı. sonra rezil birşey çıkardılar arkadaştan alıp 1 gün oynayıp geri vermiştim. herneyse, şimdi bunu two thrones un devamı gibi mi yapıcaklarmış yani? öleyse iyi. yenisinden nefret etmiştim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Beyt said: Ubisoft'un duyurduğu yeni prince of persia oyununun videosu:Vidyo Oyun eski üçlemenin devamı olarak çıkartılacakmış.Oyun film oyunu gibi dursa da tam olarak birşey söylemek pek mümkün değil. Ha ayrıca Prince eski Prince imiş. Her ne kadar cılkını çıkarttıklarını düşünsemde topici bulunsun. öncelikle eski üçlemenin devamı şeklinde değil de ilk oyunla ikinci oyun arasını anlatacak.. saçmalık olansa bu oyuna özel yeni yeteneklerimizin olacak olması.. yahu ilk oyundaki prens belli, ikincisindeki de belli.. Arasındaki zamanda nasıl yeni özelliklere sahip bir prens olacak anlamak güç.. ikinci olarak yapımcılar asla film oyunu olmayacak diyorlar ama ben yemedim.. bayağı film oyunu olacak bence.. tamamı filmi anlatmayacak elbette ki.. çünkü bölüm sands of time serisinin tamamını işliyor.. ancak tahminim filmde "seriden farklı olayları da anlattıkları" ve bu olaylar seride olmadığı için "anaa biz fazladan iş yaptık lan hemen araya oyun sıkıştıralım" dendiği.. yoksa bu kadar övgü almış, devamı bu kadar beklenen yeni prince bırakılıp da konusu tamamlanmış eski seriye dokunmazlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Video guzel ama gameplay gormek lazım. Bir önceki oyun gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlamak zorunda kalmazsak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Prince of Persia yerine "King of Persia" olmalı devam oyunu ise :D birde üsteki resimde prensin zinciri var eğer eski oyunla alakalı olarak değilse o zaman oyuna PoP deriz :P Kral öldü yaşasın yeni Kral! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 En son çıkan oyundan daha iyisini yaparlar herhalde. Oyun kendi kendini oynadı resmen, videosunu bulup izlesem bi yerden daha iyiydi, o kadar para verdik boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Son oyun alakasız farklı bişiydi zaten.. Fakat konusunun devamını merak ediyorum açıkçası :D Bu oyun da ne kadar devamı olabilecekse artık.... Hani film oyunu dicem de film zaten oyundan esinlendi. Oyun filminin oyunu (¿) İyi güzel sevdiğimiz dos ortamından gelen prince of persia ama işin biraz cılkı çıktı sanki :/ Çıksın görcez bakalım gene. edit: yeni farkettim yukarıdaki bu resminde artık prens bile "ulan gene mi aynı şey.. öh eğlencesi kalmadı bunun" gibi bakıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 warrior withinde yakaladıklari havayi devam ettirirlerse cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 warrior within cok iyidi. digerlerini de severek oynadim. sonuncusuyla da eglendim baya acikcasi. bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Warrior withine biraz daha kassalarmıştı, ertesi yıla yetişcek diye aceleye getirmeselermişti, grafik motorunu biraz daha geliştirselermişti falan direk kült olacak oyundu. Two Thrones, hele ondan sonra çıkan final fantasy wannabesinden bahsetmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sol koldaki parlak dövme+zincir olayı (dark prince???) two thrones ta başlayıp bitmiyomuydu? o süre dışındaki bi zamanda nasıl olucak o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN YARAPPİM. son oyun gibi olmamasına ne kadar sevindim anlatamam ya. inşallah sıçmazlar, warrior within'den sonra two thrones da kötüydü şayet, ama oynattırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=U86u-6zDusw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 prince of persia the last water bender olmuş galiba bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 iki farklı prince of persia oynamıştım. biri baya kanlı bi şeydi. diğeri de anime gibiydi. farklı oyunlar sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bence two thrones warrior withinden cok daha iyiydi en guzel atmosfer sands of time'daydı ama, masal gibi oyundu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sands of time en güzel hikayeye ortama sahipti ona katılırım da warriors within > all ama... :( Yapma öle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 son prince of persia oyunu gibi olmasın da, her türlü oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Cuce said: bence two thrones warrior withinden cok daha iyiydi en guzel atmosfer sands of time'daydı ama, masal gibi oyundu cidden two thrones cidden baya güzeldi hatta modern hack n slash in temeli gibi god of war filan bildigin aynısı oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Opening Cinematic Movie: http://www.gamespot.com/ps3/action/princeofpersiatheforgottensands/video/6261349/prince-of-persia-the-forgotten-sands-opening-cinematic-movie Prensi Rasmus'un vokalisti oynamış galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 -malik! this is madness. -madness? this! is! spartaaaah! yapmasam içimde kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 çıkmış birtakım yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 wii emulatorüyle çalışıyor onlar. çöp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hayır clonedvd. kıramamışlar zaten daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Hacı bu oyun serinin 3 oyunu kadar sarmıcak gibime geliyo ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar