Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ubisoft'un duyurduğu yeni prince of persia oyununun videosu:

Vidyo

Oyun eski üçlemenin devamı olarak çıkartılacakmış.Oyun film oyunu gibi dursa da tam olarak birşey söylemek pek mümkün değil. Ha ayrıca Prince eski Prince imiş.

Her ne kadar cılkını çıkarttıklarını düşünsemde topici bulunsun.
Mesaj tarihi:
warrior within direk favori oyunlarım listesinde. ondan sonra çıkan two thrones tu sanırım. bitirememiştim baymıştı. sonra rezil birşey çıkardılar arkadaştan alıp 1 gün oynayıp geri vermiştim. herneyse, şimdi bunu two thrones un devamı gibi mi yapıcaklarmış yani? öleyse iyi. yenisinden nefret etmiştim çünkü.
Mesaj tarihi:
Beyt said:

Ubisoft'un duyurduğu yeni prince of persia oyununun videosu:

Vidyo

Oyun eski üçlemenin devamı olarak çıkartılacakmış.Oyun film oyunu gibi dursa da tam olarak birşey söylemek pek mümkün değil. Ha ayrıca Prince eski Prince imiş.

Her ne kadar cılkını çıkarttıklarını düşünsemde topici bulunsun.

öncelikle eski üçlemenin devamı şeklinde değil de ilk oyunla ikinci oyun arasını anlatacak..
saçmalık olansa bu oyuna özel yeni yeteneklerimizin olacak olması..
yahu ilk oyundaki prens belli, ikincisindeki de belli..
Arasındaki zamanda nasıl yeni özelliklere sahip bir prens olacak anlamak güç..

ikinci olarak yapımcılar asla film oyunu olmayacak diyorlar ama ben yemedim..
bayağı film oyunu olacak bence..
tamamı filmi anlatmayacak elbette ki..
çünkü bölüm sands of time serisinin tamamını işliyor..
ancak tahminim filmde "seriden farklı olayları da anlattıkları" ve bu olaylar seride olmadığı için "anaa biz fazladan iş yaptık lan hemen araya oyun sıkıştıralım" dendiği..
yoksa bu kadar övgü almış, devamı bu kadar beklenen yeni prince bırakılıp da konusu tamamlanmış eski seriye dokunmazlardı..
Mesaj tarihi:
En son çıkan oyundan daha iyisini yaparlar herhalde.

Oyun kendi kendini oynadı resmen, videosunu bulup izlesem bi yerden daha iyiydi, o kadar para verdik boşuna.
Mesaj tarihi:
Son oyun alakasız farklı bişiydi zaten.. Fakat konusunun devamını merak ediyorum açıkçası :D

Bu oyun da ne kadar devamı olabilecekse artık.... Hani film oyunu dicem de film zaten oyundan esinlendi. Oyun filminin oyunu (¿)
İyi güzel sevdiğimiz dos ortamından gelen prince of persia ama işin biraz cılkı çıktı sanki :/ Çıksın görcez bakalım gene.

edit: yeni farkettim yukarıdaki bu resminde artık prens bile "ulan gene mi aynı şey.. öh eğlencesi kalmadı bunun" gibi bakıyo :P
Mesaj tarihi:
Warrior withine biraz daha kassalarmıştı, ertesi yıla yetişcek diye aceleye getirmeselermişti, grafik motorunu biraz daha geliştirselermişti falan direk kült olacak oyundu.

Two Thrones, hele ondan sonra çıkan final fantasy wannabesinden bahsetmek bile istemiyorum.
Mesaj tarihi:
ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN YARAPPİM. son oyun gibi olmamasına ne kadar sevindim anlatamam ya. inşallah sıçmazlar, warrior within'den sonra two thrones da kötüydü şayet, ama oynattırdı.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Cuce said:

bence two thrones warrior withinden cok daha iyiydi

en guzel atmosfer sands of time'daydı ama, masal gibi oyundu cidden

two thrones cidden baya güzeldi
hatta modern hack n slash in temeli gibi
god of war filan bildigin aynısı oyunun
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Opening Cinematic Movie: http://www.gamespot.com/ps3/action/princeofpersiatheforgottensands/video/6261349/prince-of-persia-the-forgotten-sands-opening-cinematic-movie

Prensi Rasmus'un vokalisti oynamış galiba sdf.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...