Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüz Kişi Buluşalım

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

Ohooo ne var lan buluşuruz tabi ama böle çok önceden bşi tarih belirliycez mesela sölüyom bakın 5-10 ağustosta ayvalık yakınlarında bir yerde motel pansiyon falan olmadı çoğunluk 18+ zaten kalırız sahil de yatarız sabaha kadar uyunmaz zatne içer muhabbet eder coşarız. 100 kişi diye işi yok gelen olur süperde olur geçen sene yapmışlardı gidememiştim bu sene kesin gelirim siz olur diyin tamam.[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

Karadenizde İstanbula yakın bi yere gitsek, böyle nehir, ağaç doğa falan bi ortam. Cızbızımızı yapar, buz gibi dereye karpuz sallandırırız sonra derede yüzüp bi serinleriz falan. Böyle bi yer bilen var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne gerek var 100 kişiye?
Biz 5-10 kişi buluşuyoruz mis gibi.

Ama Pati Mangal Fest hoş olabilirdi. :-)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 13 Temmuz 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence 100 kişi toplanıp amuda kalkalım aynı anda. Guiness'e fln girelim hazır toplanmışken. (Amud olmassa aynı anda takla atarız)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

100 kişi fln ne buluşosunuz lan siz!

ÖRGÜTMÜSÜNÜZ!,ve örgütseniz nebiçim örgüt evi burası be,poğ götürüyo her yeri,biraz düzenli olun alırım ayağımın altına,buranın artık resisi benim arkadaşlar,kurallarıma uymayana etek giyip gezdiriri,bide bu günden sonra paticiğe tuncanın girmesi yasak,erkek adam saçını boyamaz,buralarda görürsem yolarım saçlarını okaddar.

şimidi sizi reis alexiye devrediyorum sonra geri dönecem

otağıya hoşgeldiniz

(bu geyiği çok sefdim) :)[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 13 Temmuz 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
bak bakalım ankarada buluşma ayarlamaya çalışıyorum da raider wanderer gibi kerkenezler (:-P) buluşma olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar..
oha herif her yerde laf sokuo :D ayarla da yapalım bişiler ehe

100 kişi olayı yalan olur eheh. tatil olayı olabilir belki ona da 15 kişi fln gelir maks.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 13 Temmuz 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
hangileri bulustu 100 kişi ben bilmiyorum valla merak ettim şimdi

hiçbiri olmasa, ekşi sözlükten kaç kere 100 kişinin (hatta son yıllık buluşmada bi kaç katı yanılmıyosam) üstünde katılımcılı buluşmalar yapıldı
bi de bi ara itiraf.com un öyle bişeyi olmuştu galiba.

isteyince oluyomuş demekki[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman 100 kişi kesmez bizi, 1000 aşağısı kurtarmaz hatta sonraki basamaktan bişiler gerek.. onun bunun forumu der sonra mahallenin forumları, hayır babacığım nolur öyle deme..

postu atarken bakıyorum da babacum yazardı böyle bişi aslında.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ya allahını seversiniz hepiniz biliyosunuz bunu yapanlar war hatta adamlar bugun şurda şu war yapıyoruz yaptık şeklinde yapıyolar katıldım yani bi kaç kere kuruluşun memberı olmasamda yapılıyor böle şeyler...
Biliyosunuz isim vermiyim sonra durmaz onnarın çenesi.
Yapılabilir ama işte...........[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Sosyal ağlarda paylaş

Bisiklet sürecek bir yer varsa tamam...
ben gelirim...
eheh
Hatta hareket felan yaparım şöyle 1-2 :Pp

Aslında benim aklımda uzun süredir var,PATİ KAMPiNG ama kim gelir bilmem...

Durlag vardı bi gelebilitesi olan...

5-10 kişi olabilir..

10 kişi üzerinde tüm organizasyonu ben ayarlarım.Tabii,uyku tulumu-çadır gibi olayların olayıda var :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...