Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ohooo ne var lan buluşuruz tabi ama böle çok önceden bşi tarih belirliycez mesela sölüyom bakın 5-10 ağustosta ayvalık yakınlarında bir yerde motel pansiyon falan olmadı çoğunluk 18+ zaten kalırız sahil de yatarız sabaha kadar uyunmaz zatne içer muhabbet eder coşarız. 100 kişi diye işi yok gelen olur süperde olur geçen sene yapmışlardı gidememiştim bu sene kesin gelirim siz olur diyin tamam.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 geçen sene ayvalığa gittik, pansiyon günlüğü 10 milyondu, ucuzdu... ama atıcaklardı bizi az daha... yani pansiyonda kalırız gece sahilde uyunmaz ya anca içilir..[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Karadenizde İstanbula yakın bi yere gitsek, böyle nehir, ağaç doğa falan bi ortam. Cızbızımızı yapar, buz gibi dereye karpuz sallandırırız sonra derede yüzüp bi serinleriz falan. Böyle bi yer bilen var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya ne gerek var 100 kişiye? Biz 5-10 kişi buluşuyoruz mis gibi. Ama Pati Mangal Fest hoş olabilirdi. :-)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 13 Temmuz 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 *gıcıklık yapmaya çalışacaktır* niye 100 kişi nie 101 kişideğil?102,103,104 ün başı kelmii? *kaçamaya başlar*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sayıyı 50ye indirsek?? :) *!uzlaşmacıdır*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 topic süper ama :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişi biraraya gelip haberlere mi çıkacaksınız lol[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bence 100 kişi toplanıp amuda kalkalım aynı anda. Guiness'e fln girelim hazır toplanmışken. (Amud olmassa aynı anda takla atarız)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 düşüncesi bile komik... 100 kişi, turist kafilesi gibi bir ekip istiklalde dolaşıyor... bir de grupları sıkı tuttuk mu, olay çıktı sanarlar, millet kaçar.. gelin şunu 50 yapalım. *!bone da uzlaşmacıdır*[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişi fln ne buluşosunuz lan siz! ÖRGÜTMÜSÜNÜZ!,ve örgütseniz nebiçim örgüt evi burası be,poğ götürüyo her yeri,biraz düzenli olun alırım ayağımın altına,buranın artık resisi benim arkadaşlar,kurallarıma uymayana etek giyip gezdiriri,bide bu günden sonra paticiğe tuncanın girmesi yasak,erkek adam saçını boyamaz,buralarda görürsem yolarım saçlarını okaddar. şimidi sizi reis alexiye devrediyorum sonra geri dönecem otağıya hoşgeldiniz (bu geyiği çok sefdim) :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 Temmuz 2004 17:36 tarihinde demiş ki: bak bakalım ankarada buluşma ayarlamaya çalışıyorum da raider wanderer gibi kerkenezler (:-P) buluşma olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar.. oha herif her yerde laf sokuo :D ayarla da yapalım bişiler ehe 100 kişi olayı yalan olur eheh. tatil olayı olabilir belki ona da 15 kişi fln gelir maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Aslında şöyle aramızda malikane sahibi zengin züppe falan varsa onun evde 100 kişi toplaşırız değişik partiler veriris ;)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 polis 10 kişiden fazla bir topluluk görürse sorguya çekiyor ne 50 si? anca 4-5 li gruplar halinde dolaşırsın yoksa böyle bir bölgede 50 kişi toplanmıs olarak yürü bakem max 30 metre sonra durdururlar :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eylem düzenliyorsunuz diye polis basar götürür merkeze ,sora paticik maticik dersinis poliste sus lan ! paticik maticik şekle sokma adamı akşam akşam diye döve döve götürür dinlemez. zaten ortalık sakat ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişi buluşursa hiçbişey yapılmaz... sohbet bile edilmez... bar kapatsan yetmez... anca düğün salonu falan :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 türkiyede sanki hiç 100 kişiden fazla buluşan online communityler olmadı :) biz de olabiliriz ayrıca 100 e de gerek yok 50 kişi kurtarır beni.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi böyle birinin babası düğün salonu sahibi olcak anca öyle[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: sanerixx, 13 Temmuz 2004 19:54 tarihinde demiş ki: türkiyede sanki hiç 100 kişiden fazla buluşan online communityler olmadı :) hangileri bulustu 100 kişi ben bilmiyorum valla merak ettim şimdi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya ne diyom size gidelim tatil yapalım böle güzide tatil yerlerimizden birinde çeşmede olur bak biraz tuzludur ama 15 kişi fln olursak yarısına kız bulabiliriz hehe :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: DynamicK, 13 Temmuz 2004 20:06 tarihinde demiş ki: hangileri bulustu 100 kişi ben bilmiyorum valla merak ettim şimdi hiçbiri olmasa, ekşi sözlükten kaç kere 100 kişinin (hatta son yıllık buluşmada bi kaç katı yanılmıyosam) üstünde katılımcılı buluşmalar yapıldı bi de bi ara itiraf.com un öyle bişeyi olmuştu galiba. isteyince oluyomuş demekki[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Onu bitek koyunlar ve duzenli ordular yapabiliyor be Zerokul. Gerci zaten ikisinin de pek bir farki yok.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o zaman 100 kişi kesmez bizi, 1000 aşağısı kurtarmaz hatta sonraki basamaktan bişiler gerek.. onun bunun forumu der sonra mahallenin forumları, hayır babacığım nolur öyle deme.. postu atarken bakıyorum da babacum yazardı böyle bişi aslında.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya allahını seversiniz hepiniz biliyosunuz bunu yapanlar war hatta adamlar bugun şurda şu war yapıyoruz yaptık şeklinde yapıyolar katıldım yani bi kaç kere kuruluşun memberı olmasamda yapılıyor böle şeyler... Biliyosunuz isim vermiyim sonra durmaz onnarın çenesi. Yapılabilir ama işte...........[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bisiklet sürecek bir yer varsa tamam... ben gelirim... eheh Hatta hareket felan yaparım şöyle 1-2 :Pp Aslında benim aklımda uzun süredir var,PATİ KAMPiNG ama kim gelir bilmem... Durlag vardı bi gelebilitesi olan... 5-10 kişi olabilir.. 10 kişi üzerinde tüm organizasyonu ben ayarlarım.Tabii,uyku tulumu-çadır gibi olayların olayıda var :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Yüz Kişi Buluşalım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bence 100 kişi toplanıp amuda kalkalım aynı anda. Guiness'e fln girelim hazır toplanmışken. (Amud olmassa aynı anda takla atarız)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 düşüncesi bile komik... 100 kişi, turist kafilesi gibi bir ekip istiklalde dolaşıyor... bir de grupları sıkı tuttuk mu, olay çıktı sanarlar, millet kaçar.. gelin şunu 50 yapalım. *!bone da uzlaşmacıdır*[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişi fln ne buluşosunuz lan siz! ÖRGÜTMÜSÜNÜZ!,ve örgütseniz nebiçim örgüt evi burası be,poğ götürüyo her yeri,biraz düzenli olun alırım ayağımın altına,buranın artık resisi benim arkadaşlar,kurallarıma uymayana etek giyip gezdiriri,bide bu günden sonra paticiğe tuncanın girmesi yasak,erkek adam saçını boyamaz,buralarda görürsem yolarım saçlarını okaddar. şimidi sizi reis alexiye devrediyorum sonra geri dönecem otağıya hoşgeldiniz (bu geyiği çok sefdim) :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 Temmuz 2004 17:36 tarihinde demiş ki: bak bakalım ankarada buluşma ayarlamaya çalışıyorum da raider wanderer gibi kerkenezler (:-P) buluşma olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar.. oha herif her yerde laf sokuo :D ayarla da yapalım bişiler ehe 100 kişi olayı yalan olur eheh. tatil olayı olabilir belki ona da 15 kişi fln gelir maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Aslında şöyle aramızda malikane sahibi zengin züppe falan varsa onun evde 100 kişi toplaşırız değişik partiler veriris ;)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 polis 10 kişiden fazla bir topluluk görürse sorguya çekiyor ne 50 si? anca 4-5 li gruplar halinde dolaşırsın yoksa böyle bir bölgede 50 kişi toplanmıs olarak yürü bakem max 30 metre sonra durdururlar :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eylem düzenliyorsunuz diye polis basar götürür merkeze ,sora paticik maticik dersinis poliste sus lan ! paticik maticik şekle sokma adamı akşam akşam diye döve döve götürür dinlemez. zaten ortalık sakat ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişi buluşursa hiçbişey yapılmaz... sohbet bile edilmez... bar kapatsan yetmez... anca düğün salonu falan :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 türkiyede sanki hiç 100 kişiden fazla buluşan online communityler olmadı :) biz de olabiliriz ayrıca 100 e de gerek yok 50 kişi kurtarır beni.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi böyle birinin babası düğün salonu sahibi olcak anca öyle[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: sanerixx, 13 Temmuz 2004 19:54 tarihinde demiş ki: türkiyede sanki hiç 100 kişiden fazla buluşan online communityler olmadı :) hangileri bulustu 100 kişi ben bilmiyorum valla merak ettim şimdi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya ne diyom size gidelim tatil yapalım böle güzide tatil yerlerimizden birinde çeşmede olur bak biraz tuzludur ama 15 kişi fln olursak yarısına kız bulabiliriz hehe :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: DynamicK, 13 Temmuz 2004 20:06 tarihinde demiş ki: hangileri bulustu 100 kişi ben bilmiyorum valla merak ettim şimdi hiçbiri olmasa, ekşi sözlükten kaç kere 100 kişinin (hatta son yıllık buluşmada bi kaç katı yanılmıyosam) üstünde katılımcılı buluşmalar yapıldı bi de bi ara itiraf.com un öyle bişeyi olmuştu galiba. isteyince oluyomuş demekki[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Onu bitek koyunlar ve duzenli ordular yapabiliyor be Zerokul. Gerci zaten ikisinin de pek bir farki yok.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o zaman 100 kişi kesmez bizi, 1000 aşağısı kurtarmaz hatta sonraki basamaktan bişiler gerek.. onun bunun forumu der sonra mahallenin forumları, hayır babacığım nolur öyle deme.. postu atarken bakıyorum da babacum yazardı böyle bişi aslında.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya allahını seversiniz hepiniz biliyosunuz bunu yapanlar war hatta adamlar bugun şurda şu war yapıyoruz yaptık şeklinde yapıyolar katıldım yani bi kaç kere kuruluşun memberı olmasamda yapılıyor böle şeyler... Biliyosunuz isim vermiyim sonra durmaz onnarın çenesi. Yapılabilir ama işte...........[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bisiklet sürecek bir yer varsa tamam... ben gelirim... eheh Hatta hareket felan yaparım şöyle 1-2 :Pp Aslında benim aklımda uzun süredir var,PATİ KAMPiNG ama kim gelir bilmem... Durlag vardı bi gelebilitesi olan... 5-10 kişi olabilir.. 10 kişi üzerinde tüm organizasyonu ben ayarlarım.Tabii,uyku tulumu-çadır gibi olayların olayıda var :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Yüz Kişi Buluşalım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya allahını seversiniz hepiniz biliyosunuz bunu yapanlar war hatta adamlar bugun şurda şu war yapıyoruz yaptık şeklinde yapıyolar katıldım yani bi kaç kere kuruluşun memberı olmasamda yapılıyor böle şeyler... Biliyosunuz isim vermiyim sonra durmaz onnarın çenesi. Yapılabilir ama işte...........[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bisiklet sürecek bir yer varsa tamam... ben gelirim... eheh Hatta hareket felan yaparım şöyle 1-2 :Pp Aslında benim aklımda uzun süredir var,PATİ KAMPiNG ama kim gelir bilmem... Durlag vardı bi gelebilitesi olan... 5-10 kişi olabilir.. 10 kişi üzerinde tüm organizasyonu ben ayarlarım.Tabii,uyku tulumu-çadır gibi olayların olayıda var :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar