Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Çok güzel bi duygu ya . Hani maddi olarak dermandan çok lafla sözle insanları iyi hissettirmek , eyw aga dertlerimi dinliyosun çözüm önerisi getiriyosun fln demesi . Süper kahraman mı olsam ne . Der-man gibi bi hero iyi gider ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 21 yaşındayım kendim dahil kimsenin bi derdini çözemedim. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çözümün değil problemin bir parçası olmak daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Der-mandan ziyade dert babası olursun. Köprüaltı şarapçılarına dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne yaparsan yap kimse kıymetini bilmez. sallama, dinleme, ilgilenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 erkekleredemi meriçim agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dasaaa said: ne yaparsan yap kimse kıymetini bilmez. haklı. kıymetini bilen insan çok azdır. 9876 kere dinlersin bi kere dinlemezsin kötü olursun. en baştan sallamicaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Red said: meriç bu illetten bi kurtulamadım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ShadowFury said: çözümün değil problemin bir parçası olmak daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hahahahaha yalnız adam bi good alignment duyurusu yaptı, hemen çullanmışız bi linç etmediğimiz kalmış lol. tabii her süperkahramanın karşısında duracak bi villain ordusu gerekli. denge bıdıbıdısı falanfilan yüzünden. o noktada biz çıkıyoruz sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu şehirde hiç bir iyilik cezasız kalmaz delikanlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Başkasının derdine ortak olmak bir süre sonra senide dertlendiriyor ha ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 konuyu konuştuğun süre içinde ortak oluyosun agatör konu bittiği an bitiriyosun düşünmeyi . Bilmiyorum ya mutlu ediyo böyle naaptıını biliyomuşun gibi geliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kesinlikle öyle :) insanların sana duyduğu minnettarlığı ve güveni hissediyosun sonuçta ki paylaşmak iyidir, değer verdiğin birisinin derdini paylaşıyorsan biraz o kişinin taşıdığı yüke ortak olmak güzeldir. bende sidekick mi oldum acaba? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aslında bana ne yaw. takılın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paranoyak biri için sakat bi durum ama. düşünür şimdi o. ulan bu adam benimle niye dertleşiyo. acaba benim derdimle alakalı bi cıkarı mı var? niye ilgileniyo benimle? paranoyak dedim ama. ayrıca şizofrende olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dinlediğin ve yardımın ettiğin kişiyi iyi seçtiğin sürece problem yok, ama herkese güzin ablalık yapmaya çalışırsa kafayı yer insan. p.s neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Omrunuzu curutmeyin bosuna. Millet cok seviyor derdini abartmayi, dunyanin en dertli insani olmayi. Ciddi anlamda yaninda oturdugumda enerjimi emip tuketen arkadaslarim vardi. Hep dertlilerdi hep karamsarlardi. Hep anlatacak sorunlari olurdu. Hatta bir donem beni de kendilerine benzetmeyi basardilar ama farkina vardim neyseki. Kisacasi arkadaslarinin yaninda olmak, elinden geldigince sorunu cozmek kolay ama tekrar tekrar ayni seyleri dinlemek omrunuzu curutmek ile ayni. Bir de dikkat ederseniz cozumun hemen her zaman kisinin kendisinde oldugunu farkedersiniz. Siz ne kadar takma yapma etme desenizde ayni tas ayni hamam gidiyorsa heder etmeyin kendinizi o tip arkadaslariniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Noise said: Çok güzel bi duygu ya . Hani maddi olarak dermandan çok lafla sözle insanları iyi hissettirmek , eyw aga dertlerimi dinliyosun çözüm önerisi getiriyosun fln demesi . Süper kahraman mı olsam ne . Der-man gibi bi hero iyi gider ha ? bu olayı her zaman saçma sapan bulmuşumdur. böyle dert dinleyen ve çözüm önerileri falan sunan adamları da hiç anlamam. birisi bana dert anlattığında da (genellikle) gerilirim. çünkü ne desem boştur esasında. ne yapacağımı, diyeceğimi bilemem. hatta bazen adamın derdi çok boş gelir bana. vs. vs.. ama somut çözümler üretmeye eyvallah. gerçekten yardım etmek hoş bir şey. dasaaa said: ne yaparsan yap kimse kıymetini bilmez. sallama, dinleme, ilgilenme "bence" iyilik yap, denize at. karşılığa gerek yok. ama bu işler hep subjektifdir tabii. tartışması pek anlamlı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 di said: Omrunuzu curutmeyin bosuna. Millet cok seviyor derdini abartmayi, dunyanin en dertli insani olmayi. Ciddi anlamda yaninda oturdugumda enerjimi emip tuketen arkadaslarim vardi. Hep dertlilerdi hep karamsarlardi. Hep anlatacak sorunlari olurdu. Hatta bir donem beni de kendilerine benzetmeyi basardilar ama farkina vardim neyseki. Kisacasi arkadaslarinin yaninda olmak, elinden geldigince sorunu cozmek kolay ama tekrar tekrar ayni seyleri dinlemek omrunuzu curutmek ile ayni. Bir de dikkat ederseniz cozumun hemen her zaman kisinin kendisinde oldugunu farkedersiniz. Siz ne kadar takma yapma etme desenizde ayni tas ayni hamam gidiyorsa heder etmeyin kendinizi o tip arkadaslariniz icin. arkadaştan başka böyle sevgililer var enerjini fondipleyebilen, zevkince höpürdeten, lıkır lıkır, tıkır tıkır.. hemen kaçın, kaçın, durmayın, kaç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 di said: Omrunuzu curutmeyin bosuna. Millet cok seviyor derdini abartmayi, dunyanin en dertli insani olmayi. Ciddi anlamda yaninda oturdugumda enerjimi emip tuketen arkadaslarim vardi. Hep dertlilerdi hep karamsarlardi. Hep anlatacak sorunlari olurdu. Hatta bir donem beni de kendilerine benzetmeyi basardilar ama farkina vardim neyseki. Kisacasi arkadaslarinin yaninda olmak, elinden geldigince sorunu cozmek kolay ama tekrar tekrar ayni seyleri dinlemek omrunuzu curutmek ile ayni. Bir de dikkat ederseniz cozumun hemen her zaman kisinin kendisinde oldugunu farkedersiniz. Siz ne kadar takma yapma etme desenizde ayni tas ayni hamam gidiyorsa heder etmeyin kendinizi o tip arkadaslariniz icin. kisi kendisi bilir cözümü fakat birisi tarafindan dinlenmek gidip günlüge yazmaktan daha farklidir. cözümünü bilir ama, birisinden duyma ihtiyaci + destek olundugunu hissetmek ister. bunlar farkli kavramlar. psikolog görevi görüyorsun bi nevi, tabi ki yorucu ama empati kurmak lazim. ilerde senin cok sikintili bir dönemin olur, onlar da seni dinler. tabi dinlemeyenler de olur ama, o kapasitede olan ve bencil olmayan arkadaslarini ayikliyacaksin. zaten ayirdiktan sonra siradan bir arkadastan daha üst etaba atliyorlar. yani illa dostlarininkini dinlersin. yani herkesin dogasinda vardir bu. kimisi yardim etmeyi sever, kimisi gayet umursamadan devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 son dönemlerde ne derdimi anlatmak nede kimsenin derdini dinlemek istediğim için sağlıklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sen uzunca bir sure ortaliktan kaybolmadan once dertlestigimiz cok oldu. Hala hatirliyorum o zamanlar basindaki sorunlari. Hani oyle sacma sapan seyler de degillerdi. Ayni sekilde ben de oturup anlattim cogu kimsenin ruhunun bile duymadigi seyleri ama bu dertlesme olaylari hic birbirimizin ruhunu tuketme seviyesine gelmedi. Hic beynimi yemedin "napicam nasil yasicam" gibisinden. Ama gel gor ki bahsettigim tipler bu tutumdan ve bilincden cok daha uzak. Farkinda degiller etrafindakileri tukettiklerinin. Dahasi zarar sadece kendilerine degil. En guncel ornek; son ev arkadasima sadece 4 ay dayanabildim. Gayet de iyi arkadasimdi ama bayan olmasindan midir bilmem omrumu yedi bitirdi. Soyledigim her olumlu sey, oldugum her destek bana geri tepti. Hayatimdan oyle bir bezdirdi ki okulu biraktim sehri terkettim direkt. Nerden baksan 10-15 kisi daha anlatirim universite hayatim boyunca karsima cikan ve adim gibi biliyorum ki hemen hepinizin cevresinde var benzerleri. O yuzden diyorum ki; yardimci olun elbet ama kendi hayatinizdan calmayin bunu yaparken. vaniLLe said: di said: Omrunuzu curutmeyin bosuna. Millet cok seviyor derdini abartmayi, dunyanin en dertli insani olmayi. Ciddi anlamda yaninda oturdugumda enerjimi emip tuketen arkadaslarim vardi. Hep dertlilerdi hep karamsarlardi. Hep anlatacak sorunlari olurdu. Hatta bir donem beni de kendilerine benzetmeyi basardilar ama farkina vardim neyseki. Kisacasi arkadaslarinin yaninda olmak, elinden geldigince sorunu cozmek kolay ama tekrar tekrar ayni seyleri dinlemek omrunuzu curutmek ile ayni. Bir de dikkat ederseniz cozumun hemen her zaman kisinin kendisinde oldugunu farkedersiniz. Siz ne kadar takma yapma etme desenizde ayni tas ayni hamam gidiyorsa heder etmeyin kendinizi o tip arkadaslariniz icin. kisi kendisi bilir cözümü fakat birisi tarafindan dinlenmek gidip günlüge yazmaktan daha farklidir. cözümünü bilir ama, birisinden duyma ihtiyaci + destek olundugunu hissetmek ister. bunlar farkli kavramlar. psikolog görevi görüyorsun bi nevi, tabi ki yorucu ama empati kurmak lazim. ilerde senin cok sikintili bir dönemin olur, onlar da seni dinler. tabi dinlemeyenler de olur ama, o kapasitede olan ve bencil olmayan arkadaslarini ayikliyacaksin. zaten ayirdiktan sonra siradan bir arkadastan daha üst etaba atliyorlar. yani illa dostlarininkini dinlersin. yani herkesin dogasinda vardir bu. kimisi yardim etmeyi sever, kimisi gayet umursamadan devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ya tabi ki. ben de diyorum ki öyle bencil adamlari etrafindan uzaklastircaksin. ya da en iyisi psikologa sevk etceksin, baska cözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar