di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Lan nesini seviyosun onlarin. Hayir biri tipsiz, digeri de hala "lem"li cumleler falan kuruyor. Delikanli gibi "lan" desin canimi yesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Nefr said: di mi? ben de ona bakiyordum simdi Nick'in altında xunn yazıyor valla. Kendim ban yememiş oldugum için(her zamanki gibi) 1 ay işim vardı sınra aa account alayım dedim. zaten mod bölümünde topikte yazıyor kimin kim olduğu az çok, böyle bir uygulama varken mainleri açtıralım imza alanı bize kalsın bence. ps: Nessarien ne haksızmışsın abi. O kdar haksız olup böyle topik açsan bu topikten banlarım ben seni-OH WAIT THEY DID. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 gecko said: Nessarien Yörünge Dışı >:D< Hoşuna mı gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Abi bu kadar tip varken gidip fizban'a satasmak cok gereksiz olmus be =) Seker gibi adam fizban. Hatta dun eve gelip dustugu dumuru gorunce bambaska bi yeri oldu kalbimde <3. Ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi haksız olabilir de, arkasından haha iyi ki gitti noob hak etmişti demeyin pls, haklısınız banane. biri gelip yine yüzüme vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 eregorn2 said: evet sayın seyirciler. paticik halkı, paticik devletini devirmek için ayaklanma başlatmak üzere... ilerleyen zamanlarda en sıcak ve sexy haberleri aktarmaya devam edecez. bizden ayrılmayın. çok yalnızım "DEVRİMCİLERİN ISLAK VE SEKSİ RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ" unutmuşsun bunu koymayı =( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Kyaltie said: gecko said: Nessarien Yörünge Dışı >:D< Hoşuna mı gitti ? aha geri döndü ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Norak said: Akila'yla Dasaaa'yı çok seviyorum ben, action figureleri çıksa alırım monitörün yanına koyarım yane o kadar :D ahahahha bence fede'nin action figure'u çok daha muhteşem durur. o albüme son koyduğu resmi büst gibi yaptırıcaksın böyle ahahahdshdsfdsf abi seviyorum sizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bizde seni seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Phae said: Nefr said: di mi? ben de ona bakiyordum simdi Nick'in altında xunn yazıyor valla. Kendim ban yememiş oldugum için(her zamanki gibi) 1 ay işim vardı sınra aa account alayım dedim. zaten mod bölümünde topikte yazıyor kimin kim olduğu az çok, böyle bir uygulama varken mainleri açtıralım imza alanı bize kalsın bence. ps: Nessarien ne haksızmışsın abi. O kdar haksız olup böyle topik açsan bu topikten banlarım ben seni-OH WAIT THEY DID. Full kolpasın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Çöp mü lan burası hep buraya atıyosunuz aptal aptal topicleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kaan sen gerizekalısın argümanında yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hayır değilim ve değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 değil değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Orçun ben sana gerizekalı desem hoşuna gider miydi? YA GÖZÜME GELSEYDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abvblizzard said: Ben hon+1 diye acc alıyorum banlıyolar. Hiç bi kuralı çiğnemedim de =( komikti güldü millet bi topicden adam çağırcaktım attılar beni. Paticik çok reöre. fede said: fake mi aldın yani? kendini mi ihbar ettin sen şimdi? Nefr said: di mi? ben de ona bakiyordum simdi lol bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bone said: abvblizzard said: Ben hon+1 diye acc alıyorum banlıyolar. Hiç bi kuralı çiğnemedim de =( komikti güldü millet bi topicden adam çağırcaktım attılar beni. Paticik çok reöre. fede said: fake mi aldın yani? kendini mi ihbar ettin sen şimdi? Nefr said: di mi? ben de ona bakiyordum simdi lol bu ne be ahahahahhahahaha sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 nimetle dalga geçmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Adamlar görebiliyo zaten kimin acc si itiraf edilcek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 the foreseeing eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o diilde bizim DeFacto'da vasıfsız bir depocumuz var ama mükemmel komik bir adam. kemal sunal komikliği var herifte bakınca gülüyosun. böyle bir adamı nasıl vasıfsız diye nitelendirmişler hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 herkes vasıflı olmak zorunda mı bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 he is gone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vasıfsız üye işte, vasfı olsa gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar