aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu sezon eski sezonlardan cok kotu, artik devam etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 7. kitap serinin en sevdiğim kitabı. Bütün 7 kitaplık seride olmasını beklediğim herşey 7. kitapta oluyor. Sinematik olarakta harika bir potansiyeli var bana göre. Çünkü Heroic temanın allahı 7. kitapta oluyor, doruk noktasına ulaşıyor. Filmi henüz izlemedim ama ikiye bölmeleri fanların istediği birşeydi. Çünkü kitaptaki fanları mutlu eden bazı olayların filme aktarılamaması hem anlatımı bozuyor hemde fanları üzüyor. İki filmi bir arada izlemek lazım bir yorum yapmadan için. Çünkü bu normal bir film değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 konuyu okuyamıyorum film hakkında detay almiyim diye ondan soruyorum açıklandıysa bile. film sadece istinye parkta mı 3d yoksa diğer salonlarda da var mı 20 dakikalık 3d kısım. caddebostan afmde 3d olarak yazılmış ama bi çok yerde sadece istinye park diyor. kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ckm'ye gittim 3d fln yok 2 farklı yerde oynuyor film ama 3d ibaresi yoktu herhangi bir yerde. Film güzel ve komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hmm. ben dün baktım internet sitesinde posterlerde filan yazıyor 3d olayı? zaten 20dakikalık bir bölüm 3d imiş. istinye park a gidip bişi izlemiş olanlara sorayim. anadolu tarafından istinye parka gitmeye değer mi? çok farkı var mı salonun filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 şimdi baktım da yokmuş 3d sanırım. iptal edilmiş o zımbırtı. heralde bende ckm ye gidicem 3d yoksa kasmiyim istinye park ile. ama gene de iki tarafta da izlemiş biri varsa herhangi bir filmi. tavsiye isterim. çok fark var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gittim imaxta izledim bi numarası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 fena değildi bu sefer, kitapla baya baya paralel ilerledi film. dumbledore ve grindelwald anlatılmadı, part 2'ye saklanmıyorsa eğer önemli bir eksiklik. final de güzel yerde olmuş, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ateş kadehini okumuştum en son orta sonda, sonra para denkleşmedi koptum seriden. bu gece de "aaa harry potter gelmiş" diye girdik salona. yarın ilk işim erenköy dnrdan 7. kitabı almak olacak, bekleyemem ikinci bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 güzeldi çok sevdim. çizgi film kısmı harikaydı. kasvetli bi hava oluşturmuşlar baya hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bence çok güzel bir filmdi , özellikle çizgi film sahnesi harikaydı. Kesinlikle en iyi harry potter filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Gecenin bir yarısı new york'ta 5 minare'den kaçarak Harry Potter'a girdik izlediğim en iyi Harry Potter filmiydi kitaba sadık kalınmasıda ayrıca çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kitabı okuyanlar için soyluyorum ikinci bölüme asıl neyin kaldıgını aksiyonun babasının nerde oldugunu siz bılıyorsunuz eger bu sekılde cekılmısse bu part1 bence 2. part mukemmel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 babasının nerede olduğunu mu? NE?? bence çok çok çok iyiydi film. yani harry potter filminden beklediğimden daha iyiydi, daha önceki filmler kitabın yanında çok sönük kalıyordu, bu da sönük kalmasına rağmen çok iyi başarmışlar bence. Özellikle hikayenin çizgifilm şeklinde (ve şahane) anlatılması, ve locket sahnesi çok iyiydi, kitabı okurken bunu nası çeviricekler yahu diye düşünmüştüm, Hermione'nin böyle daha korkunç ve daha güzel gözükmesi falan filan, ama mükemmel yapmışlar bence. ah ah 2.si çıksa hemen keşke, kitap yok buna kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Iste dedıgın gibi bu film bu kadar iyiyse asıl hersey ikinci filmde olay olarak hatta aslında hogwarts george falan olaylarını dusuncek olursak bence yeter ıkıncı fılmın olagandısı olması gerektıgıne ınanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 george değil ki. fred. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 İyiydi bence, beğendim ben baya. Tek sevmediğim nokta biraz kısa gelmesi oldu. Sebebi de belli aslında ya, neyse. 2. partı bekliyoruz mecbur. Ayrıca animasyonlu kısım cidden çok iyiydi. Tüm yapımcılara sesleniyorum, denesinler böyle şeyler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kaijad said: screwy said: Kaijad said: ya kitabı da kötüydüsensin kötü son kitabında ilk 4 kitabın havası varmıydı allaşkına 4 ten sora bariz düşüş oldu dier kitaplarında[/quote İl 3 kitap çocuk kitabıydı resmen ya, 4 ve sonrası esas serinin güzel kitaplarıdır gözümde. Zevkler, renkler gerçi hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 saçmalamışsınız hepsi aynı serinin kitabı sonuçta ve en iyileri her zaman 3,6 ve 7 olucaktır. O yüzden diğer herkes susabilirmi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kitaplarin hepsi turkceye cevrildi mi? uygun fiyata alinma sansi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ne filmini ne kitaplarini okudum ben. istiyorumki hepsini okuyum izliyim bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hepsi türkçe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 peki hangi kitapevininki daha guzel bir dost bir de yapikredi cevirmis sanirsam? veya turkce tercume dadmin ediyor mu, gerci cocuk kitabi dadmin eder heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kendi dilinde okuyabiliyorsan kendi dilinde oku bence. 5. kitabı ilk olarak ingilizce okudum sonra Türkçe'leri okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yapı kredi'nin çevirisi bence çok güzel. ben de 2 kitabı ingilizce de okudum türkçesini okuduktan sonra, çevirmenlerin yeteneğine hayran kaldım. o kadar abzürt terimleri gayet güzel çevirmişler. hortkuluk mesela ilk aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 saçmalamışsınız hepsi aynı serinin kitabı sonuçta ve en iyileri her zaman 3,6 ve 7 olucaktır. O yüzden diğer herkes susabilirmi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kitaplarin hepsi turkceye cevrildi mi? uygun fiyata alinma sansi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ne filmini ne kitaplarini okudum ben. istiyorumki hepsini okuyum izliyim bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hepsi türkçe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 peki hangi kitapevininki daha guzel bir dost bir de yapikredi cevirmis sanirsam? veya turkce tercume dadmin ediyor mu, gerci cocuk kitabi dadmin eder heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kendi dilinde okuyabiliyorsan kendi dilinde oku bence. 5. kitabı ilk olarak ingilizce okudum sonra Türkçe'leri okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yapı kredi'nin çevirisi bence çok güzel. ben de 2 kitabı ingilizce de okudum türkçesini okuduktan sonra, çevirmenlerin yeteneğine hayran kaldım. o kadar abzürt terimleri gayet güzel çevirmişler. hortkuluk mesela ilk aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar