progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Trailer çıkmış. http://www.traileraddict.com/trailer/harry-potter-and-deathly-hallows-part-i/theatrical-trailer Baya iyi gözüküyor trailerdan. Umarım bi önceki film gibi berbat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Kitaplar iyi gerçekten. Ama son iki kitap biraz kötü diğerlerine göre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 o trailerı izlerken daha ilk sahnede aklıma şu geldi lol: 18+ olabilir olmayabilir de, dün dündür bugün bugündür http://img441.imageshack.us/img441/4449/tumblrkqg21otvo91qzhmv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 vayy tri di olacakmış bi de güzel.yalnız ne şerefsizliktir.finaline kadar çekmişsiniz işte hepsini birlikte versenize niye illa ikiye bölmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 4-5 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ooo ye heycanlı bekleyiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 derFremdeSohn said: Farinal said: HP imba bir seridir. O kadar ustalıkla yazılmıştır ki herhangi bir kitabın herhangi bir sayfasını açıp okumaya başlayın şuanda emin olun kitap sarıcaktır oradan. Denedim test ettim aynen öyle oldu. Ama filmleri rezalet. İlk iki film güzel sonrası rezalet. Merak ettim bunu nasil test ettin, biraz aciklasana. bu sorundaki amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aksiyonu son filmlere saklamışlar anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 HP severlere müjde. Ilk part dünya capinda sadece 2D olarak vizyona giricek. Filmi 3D olarak yetistiremeyeceklermis. Simdi almanca bi sitede Warner Bros,'un aciklamasini okudum. Kahrol Warner Bros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kitabıyla aynı doğrultuda gider inşallah,melez prensde eksiklik hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şu gif geliyor aklıma her seferinde ya http://kontraband.se/blog/wp-content/uploads/2009/08/harry.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 cemss said: kitabıyla aynı doğrultuda gider inşallah,melez prensde eksiklik hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 3D olayını iptal etmişler son aldığım duyumlara göre:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 önce ben acikladim gec kaldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 piki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3d olmasın lütfen bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 izleme abi 3d, izlemek isteyenin günahi ne? rööeeh beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ne harry potter mış arkadaş.kendimi bildim bileli harry potter filmleri dönüyor ve hepte yeni film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 evet abi çeke çeke bitiremediler resmen ya. sonuncu di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 değil yaaa part 1 2 part daha var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hayır teyzem ztn voleyi vurdu koydu serveti.habire kitap yazıyor kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bi yerde okudum 3d olayı iptal olmuş ilk film için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 önceki sayfada olmasın yada 3-4 post yukarıda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yil 2010 hala kadinin kitap yazmaya devam ettigini sanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kaç cilt bunun serisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar