Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hadi bakalım gitti gene 10 kağıt. allahtan eskde sinema nispeten ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kitabı okuyanlar için filmler hakkaten hiç kesmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben kitabı okumuştum zamanında ama hiçbirşey hatırlamıyorum =) filmlerde pek detaylara giremiyorlar. inş sahneleri gördükçe hatırlarım detayları. ilk 2-3 film çocuk filmiydi ve ben de çocuktum o sıralar o yüzden yine severek izliyordum. Biz büyüdükçe o da daha derinlere inmeye başladı =) bi yüzüklerin efendisi ile kıyaslamıyorum sonuçta ama fantastik olsun çamurdan olsun diyen ben için ortalamanın baya üstünde bir seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 said: ilk 2-3 film çocuk filmiydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 e harry potter da çocuk kitabıydı zaten. zamanla o nesille beraber büyüdü seri de. ilk çıktığında çocuk kitabı meh demiştim mesela ben. hatta son filmini izlemedim de 6. filmi falan da izlemiştim hala çocuk filmiydi, ilki sonu pek yok sanırım. ama eğlencelik bişiydi, bi ara izlenebilir baştan sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 selam, demin izledim güzel işte film gidilir. Bu arada harry nin geri dönüşü ile ilgili filimde verilmeyen bir nokta var. Asa harry nin pelerin harry de taş harry de harry ölümün efendisi, geri dönebilmesinin nedeni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 spo kaç asırlık asayı çat diye kırdı ya ben ona yanarım yaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Kitapta kırmıyor, headmaster'ın odasında Dumbledore'un portresiyle konuşuyor, kendi eski asasını tamir ediyor Elder Wand ile (hiç kimse tamir edemiyorken Elder Wand ediyor) sonra Dumbledore'a "eski yerine koyacağım" diyor. Yani Mezara koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 10 sene geçmiş.bitmesi normal.pek sevdiğim bi seri değildi zaten.ama yine de izlerim her filmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 spo dikkat yaslanmıs hallerini göstermeselerdi filme 9 civarı not verirdim ama o son sahne filmden 2 puan falan çaldı, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 evet bence de çok çakma durmuş Robert_Poche said: spo dikkat yaslanmıs hallerini göstermeselerdi filme 9 civarı not verirdim ama o son sahne filmden 2 puan falan çaldı, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi zrilyonlarca spoiler var arka sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 10 sene geçmiş, harry hala sakalsız, yine sakalsız, hep sakalsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/169874_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 spoiler Sirius'u gördüğümde bir an yüreğim hop etti. spoiler Neville ve Luna'ya kitapta değinilmemişti, filmde beraber olduklarına çok sevindim. spoiler Fred'in ölümünü göstermemeleri çok ayıp olmuş. Doğru dürüst anlaşılmadı bile ölenin o olduğu o sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ben gayet beğendim. bence de yaşlanmış halleri gösterilmemeliydi.ben de puanımı kıracağım burdan. 7.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Zaybird said: ben gayet beğendim. bence de yaşlanmış halleri gösterilmemeliydi.ben de puanımı kıracağım burdan. 7.8/10 Kitapta vardı ama. Koymasalardı kızardım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 filmi izleyen çoğu insan kitabını okumuyor.ben de bunlardan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 asd sonunu izleyince bi ara eyvaa yuzuklerin efendisine baglicak dedim simdi.. coluk cocuk falan gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 baby voldemort toy: herşey cocuklar için http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/07/vol1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nesi toy lan bunun, gercek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kitabı okumadım ancak çok kırpmışlar gibi geldi bana.olaylar çok hızlı ve bir anda oldu.hatta 1. filmi boşa çekmişler gayette tek filme sığdırabilirlermiş hatta dahada iyi olurmuş öyle olsa. okuyanlar hep son kitabı ağızlarından salyalar aka aka anlatıyorlardı özelliklede son savaşı ancak son savaş baya kısa ve kötü olmuş bence ne yazık ki önceki filmler gibi bunuda sevmedim.kitabı okumadım ama filme pek iyi aktarılamamış gibi geldi bana.puanım 10 üzerinden max 7 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sevip atmışlar kitabı resmen dün izledim kesinlikle daha iyi olabilirdi senin de dediğin gibi baya bişeyi atmışlar lan noluyo diyorum filmi izlerken biz nerdeydik nereye geldik bi yavaş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Norak said: baby voldemort toy: herşey cocuklar için http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/07/vol1.jpg off valla korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 beylers sonu şu işte abuk subuk teorilerle gelmeyin: voldi harry'nin kanını kullanarak ressurrect oluyor ateş kadehi sonunda ve harry'yi "öldürdüğünde" harry'nin dünyayla hala bir bağı oluyor ve harry elder wand'ın sahibi olduğu için asa kendi sahibini öldürmüyor ve büyü harry'nin içindeki hortkuluğu öldürüyor. harry taşı elinden bırakıyor kapışma öncesi ölebilsin diye ama hogwartsda kapışırken ztn ölümün efendisi şeklinde 3 yadigara da sahip olduğu için ölmüyor kesiyor işte voldiyi geende biraz açık bırakılmış kısımlar var ama çok uçmayın yani aşağı yukarı böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar