LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Militia resmen T'ler için surviver mod idi. Acaip keyifliydi ya off. Neyse konuyu dağıtmayın!! :D MoH sux!
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Abiii oyunu bitirdim HİÇBİR amacı olmayan, bomboş bir oyun. NE hikaye var, ne bişey var. ÇAT diye bitti. Tam oyun düzeliyor, güzelleşiyor dediğim anda bitti oyun. Ortada ne kötü adam var, ne hedef var. Ne ki bu? Fiyasko.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ea'in başarısız olduğunu görünce çok üzülüyorum
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben seviniyorum. sürünsün it herifler.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Gece birde Bad Company 2'nin single'ına devam ettim. Yani bariz 10 kat daha iyi BC2'nin single'ı. Grafikler bile çok daha iyi yani.
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Red said: razzRaziel said: konsol bölümünde red dead'i beğenmeyen sen miydin red? evet bendim :) hayatımda bir oyuna verdiğim en çok para red deade idi.single için değilde multi için almıstım.fakat multisine girmek için 45dk gerekiyor bomboş serverlar falan.grafikler berbat.takasta edemedim :)
Snake Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 konuda cs faslı geçince kendimi tutamadım kusura bakmayın. railroad diye bi harita vardı çok eskiden hatırlayanınız varsa. sırf sniper pusma haritasıydı sonra dengesiz harita olduğu için kaldırdılar ama baya eğlenceliydi :D
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ahah moh topicinde diğer bütün oyunlar konuşuluyor ya, oyun hakkaten başarısız olmuş ya
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 valla ben single playerı bazı açılardan beğendim. özellikle füze hedefi işaretleme, helikopter görevi falan daha tatlı olmuş. 2km uzaktan izleyip ruhları duymayan gariban düşmanı vurabilme kabiliyeti oldukça gerçekçi, bunun gibi envai çeşit video izlemiştim yutubda. ses efektleri de daha güzel, mw2 ile kıyaslıyosak. genel olarak dediğiniz gibi efektleri başarılı gerisi bayık oyun. en büyük handikapı sürekli aynı atmosferde geçiyor. bir de çok abes bi yerde bitti ki ek paket gelsin diyedir.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sırf ek paket için böyle bitirmişlerse oyunu bu DLC olayı patlar ilerde. Oyunu bitirmedem piyasa sürmeye başladılar. Ses efekleri iyiydi gerçekten, çok gerçekçi, bazı noktalarda grafiklerde güzel sayılır ama genel olarak rezalet.
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oyunum daha gelmeden küstürdünüz ya ps3te oyniyan var mı ?.ben sırf multi için aldım umarım keser
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sen red dead redemptionun çok büyük ahını aldın, gir oyna şimdi absürd dinamikli multiplayeri.
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben beğenmedim ya, helikoptere flaan güzeldenmişte gayet tırttı yani. oyunu oynarken hiç havaya falan da giremedim böle oynadım bitti, hep bişiler eksik gibiydi.
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Almayın. Deep not : bu tip ilk tepkim bu forumlardaki.
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 neyse black opsta alırım onada kötü dersiniz :)
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yok ben black opsta sıra beklicem gece.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Gece çıkarsa direk Erenköy D&R'dayım. Mini Pati buluşması yaparız.
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yalnız oyun hakkaten tatmin edici deil bfc2 vietnamı beklicez aslında bu oyun fena olmamış.fakat eksikleri var.sniper tek atış olmus kafanı cıkartamıosun lag var.suana kadar ps3te bir sürü oyun oynadım ilk defa lag yaşıyorum. grafikleri güzel mi değil mi çzemedim.ideal brightness ayarımı bulamadım
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dedim fakat lag gitti ve bu oyun tdm için yapılmış diğer modlar geyik tdm baya iyi bence sevdim.abartıldıgı kadar kötü değil.yani yapmak istedikleri şeyi güzel yapmışlar.bc2 daha yavaş bir oyun daha buyuk map bu direk tdm için yapılmış ve gayet güzel mapler filan
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 LathspeLL said: Gece çıkarsa direk Erenköy D&R'dayım. Mini Pati buluşması yaparız. steam varken gece soğukta ne beklicem ya :D
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Steam store'a eklenmedi oyun daha. Hala bir ses seda yok.
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abartılı kötülemelerin aksine ben ps3te çok beğendim oyunu.tdm çok güzel olmuş.diğer modları çok fazla denemedim açıkcası 2 kere oynadım. ama tdm nefis olmuş bence çok sarıyor.
Öne çıkan mesajlar