Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 arcane said: Kayalardan bile sokak yapmışlar. Destructible environment bir adım geri atmış. Bence tamamen MW2 ile rekabet etmek için çıkarılacak. zaten rakip olarak bu belirlenmişti aylar önce, adamların en iddialı konuşması buydu zaten, Modern Warfare 2'yi geçecek yaptığımız Medal of Honor demişlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yEMSyLX0rMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 knoxville said: bi tane competitive fps gelmicek mi lan bu dünyaya vardida, kiymetinimi bildik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 önceki betayı kaçırmıştım da şimdi çektik bekliyoruz bakalım 4 ekim'i. moh, black ops'a yaklaşacak mı yoksa alakasız bir oyun mu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ilk beta çok çok kötüydü. umarım düzeltmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bfc2 nin aynısı kötü olcagını sanmıyorum en azından önceden parsını ödediğim için öyle olmasını istiyorum :).bfc2 nin farklı maplisi olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oynayan yakın arkadaşlarım hep Modern Warfare 2 ve Bad Company 2 arasında bir oyun demişlerdi. Merakla bekliyorum, bir yandan yayınlanan çok güzel videolar diğer yandan da uzundur iyi bir Medal of Honor çıkmamasının yarattığı korku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DarKRideR said: arcane said: Kayalardan bile sokak yapmışlar. Destructible environment bir adım geri atmış. Bence tamamen MW2 ile rekabet etmek için çıkarılacak. zaten rakip olarak bu belirlenmişti aylar önce, adamların en iddialı konuşması buydu zaten, Modern Warfare 2'yi geçecek yaptığımız Medal of Honor demişlerdi :) beri gelsinler, bad company 2 yi alıp üstüne skin ekleyip yeni oyun diye kakalayıp birde mw2 yi geçmek pff hayal kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yok ya, moh patlar. normale göre iyi duruyor da cod ile karşılaştırmak bile saçma olur. optimizasyon iyi ama. bi de yine bağlantı sorunlarıyla cebelleşiyolar aynı bad company 2'deki gibi. oyuna da buton diye checkbox döşemişler heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben begenmedim, Black Ops takilacagiz anlasildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 LathspeLL said: Ben begenmedim, Black Ops takilacagiz anlasildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Buton diye checkbox koyamaları garip olmuş. Neyi seçiyoruz diye baktım bi kaç kere. Onun dışında haritalar küçük. Belki parçalar olarak konmuştur diye düşünüyorum. Onun dışında combat eğlenceli gibi geldi ama çok emin değilim. Bir oyunda 4 dakikadan fazla kalamadım. Sürekli atıyor :D Yakında çıkacak oyundan beklenmeyen sorunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Demin oturup biraz betasını oynadım..Bence MW2 yi taklit etmeye çalışmışlar ama pek becerememişler gibi geldi. MW2ye verdiğim paradan sonra kalkıp bu oyunu şahsen almam. Black ops gelsin,onun durumuna bakarak karar vericem şahsen. Black ops,su anda okudugum özellikleri ile daha ön plana çıkıo açıkçası. Bad company2 > MoH demodan gorduum kadarıyla.Bana biraz para tuzagı gibi geldi bu oyun ;ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 40 yılda bi preorder parasını ödedik.ben almasam kesin muthiş oyun olurdu :) neyse bfc2 gibi olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bence bf2 den daha iyi, en azından rifle la adam indirebildim, mermi hasarı daha yüksek oyunda bf2 ye nazaran. Black ops çıksın bakalım duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hayatımda çok kötü oyunlar oynadım ama hiç bukadar kötüsünü ne oynadım ne gördüm.Dıce a teşekkür etmem lazım birkez daha ancak bir babun kadar oyun yapma yetenekleri olduğu iddiamı kanıtladılar. *el bombasını ancak parmak ucunuz uzaklığına atabildiğiniz. *sniper ile 3 kere torso shot attiginiz adamin ölmeyip birde utanmadan o mesafeden sizi roket ile öldürdüğü *assaulth rifleların lazer güdümlü mermileri olan (mw ye recoil yok tukaka diyorsunuzda en azından orada bir nebze mermi 20 metreden sonra saçılıyor bunda mesafe tanımaksızın mermiler sizi takip ediyor) *map ahalisin 3/4 ünün sniper olduğu *kimsenin objective ile uğraşmadığı *bütün map ahalisinin haritanın kenarında kendine bir yer bulup yattığı haritanın geri kalanın boş olduğu *her modda her haritada her objectifde büyük bir özveri ve başarı ile spawn camp yapılabilen haritalar geliştirmenin becerilebildiği. bir oyun. mine craft da ok yapıp inek vurmak bile bundan daha iyi bir fps deneyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 oyun cıktımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 senaryo modu oynarım sadece. multi kötü bir bc2 kopyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nerde oynuonuz oyunu.ben preorder parasını ödedim diyemi bunlar :) yutupta elemanlar betada oynarken anlatıyorlar falan gayet olumlu yorumlar.ztn bc2 seven bunuda sever diyorlar.gerçi siz pcde oynuyosunuz sanırım.konsol yorumları olumlu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 red oyun open betada indirip oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ama son günü open betanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 pc open beta o konsolda yok benim laptop msn i zor açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 boşver büyük bir kayıp değil :) ama hakkını vereyim bad companyden iyi Not: hala arkadaşlarınla oyun oynayamıyorsun, bunu nasıl beceremiyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bad company'den nasıl iyi anyalamadım. Bariz kötü. COD ile BF:BC2'yi birleştirmeye çalışmışlar ama fail bence direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kararısızım ikiside çok kötü oyun bad company zaten epic fail ama bunda en azında mermi ile adam öldürüyorsun o artı onun haricinde ikiside rezil oyunlar. bad company dedinizde m95 gibi normal şartlarda vurdum mu adamı ikiye ayıran bir silah ile headshot attığın adamın ölmeyip m60 ile 12x mesafeden seni vurması olayı off off epic ikiside epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar