Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerel Süper Kahraman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaf aklıma bişey geldi. Şimdi bu örümcek adam çölde savaşmak zorunda kalsa yada Türkiye ye gelse. Bi kere manhattandaki gibi yüksek binalar yok. Lappadanak yere yapışması hatta bide izinin çıkması (copyright WB) olası değilmi? Üç katlı binalarda nası esniycek büzülcek onu kavrayamadım. Belliki çizer manhattanda büyümüş. Savaşması için hoplayıp zıplaması gereken adam, herhalde yaradana sığınıp hababam batarya şarj etcek. Neyse efenim saygılar.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
Valla bilemeyeceğim yazarın nerde büyüdüğünü ama herkesin sandığının aksine yazar/çizer örümcek adamı örümcekten değil bir sinekten esinlenerek yazmıştır/çizmiştir.

Valla türkiyede ne yapar bilinmez ben hayal ederim bazen komik gelir...olsun ama karizması yeter.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!!
Tıkla!!!
Mesaj tarihi:
evet bizim de aklımıza takılmıştı bu konu. türkiyede spiderman olsa balkondan düşen halıları falan kurtarabilir anca[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Mesaj tarihi:
Yaf adamın gidebileceği tek yer bakanlık bölgesi (ankara için) .Bide arada armadayla halkbank arası gidip gelir. Auhaha. :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
Bence sürekli köprüde takılır, "Yok abi dandik binalarınızla alakası yok, bu aralar çok kaza oluyormuş buralarda. Hem intahar edenler falan da oluyor. Sağolsun arkadaşlar da üşenmemişler, bana macera olsun diye içip içip dalıyorlar trafiğe falan..." derdi.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
kıllar, o kadar küçük ki o giysinin kumaşının gözeneklerinden çıkıyodur diye hemen uydurayım voyik[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
normalde (çizgi roman ve çizgi filmden bahsediyorum)
binalar yüksek, direkler felan var. ağlarını oraya atıyor.
ayrıca filmdeki gibi diken gibi kılları yok zaten.

ha, "nasıl olsa tutunacak bi bina var, hep tutunduğu yeri çizmeyelim" diye düşünerek bazen boşa gidiyormuş gibi durumlar çıkabiliyor.[signature][hline]pc and comic geek
Mesaj tarihi:
YA binaların üzerinden atlaya atlaya gezer evler o kadar yakın kin birbirinie.. bide ilke yere düştüü an millet toplanır başına alet edevatı çalmak icin direk alırlar kostumü :)

ANkarada olursa ikinci gün tunalı bahçeli fln bi ton örümcek adamla dolar kıyafet bakımından :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Mesaj tarihi:
-Örümcek Adam Türkiye'de ne yapar?
-Bkz:Le-manyak sayı bilmemkaç "Örümcek Adam" yazar/çizer:Cengiz Üstün[signature][hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için
Somurtkan: Olmaz!
  • Admin
Mesaj tarihi:
Onu bunu bilmedem spiderman gibi bir kahramanımız olsa pazarlar lacoste örümcek adam kostümüyle dolar[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
spider-man in ne işi var yahu türkiyede..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 11 Temmuz 2004 12:29 tarihinde demiş ki:
Onu bunu bilmedem spiderman gibi bir kahramanımız olsa pazarlar lacoste örümcek adam kostümüyle dolar

Ak örümcek Partisi[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D
Mesaj tarihi:
Biz bunun geyiğini çok yapıyoduk :D. Çıkan sonuç: Örümcek-Adam paso Sabancı ikiz Kullelerinde takılır ve bi o yana bi bu yana gitmekten araya koskocaman örümcek ağı örer.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
örümcek adam türkiye de olsaydı daha böle şaklabanlıklara başlyamadan polis üzerine ateş açardı hepsini doge edemeyeceği için vurulup ölürdü. (hayatın gerçekleri)
Hatta marvel çizgi romanlarında hiç kullanılmayan ateşli silahlar en kral süper kahramanı bilem mezara gömer...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
valla bende hep dusunuyorum bide su var, kamu malına zarardan hapse atarlar kesin :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
bi kere kostüm zırt pırt yırtılır, ne de olsa türk bi terzi dikecek, soora ayşe teyze de örümcek admın peşinden elinde ace'yle zıplayıp hoplar reklamlarda "bi de bunu dene yiğidim" diye. soora bi ton ucubik reklamda oynatırlar, televolede, pazar keyfinde "ahanda örümcee bodrumda yakaladık kostümsüz, baldır bacak" diye haberlere maruz kalır, yazık olur, madara olur. bize ne gerek süper kahraman. bizim süper kahramanlarımız var zati : canerle tülin. ya da daha başka bi deyişle hepimiz birer süper kahramanız bu şartlarad hala yaşayabildiimize göre...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
said:
Jaan, 11 Temmuz 2004 15:36 tarihinde demiş ki:
Hatta marvel çizgi romanlarında hiç kullanılmayan ateşli silahlar en kral süper kahramanı bilem mezara gömer...

çok emin konuşmuşsun.
halbuki, marvel dünyasında zırt pırt ateşli silahlar kullanılmaktadır.
mesela punisher, adam tabancadan füzeye herşeyi kullanıyor.
mesela wolverine, eskiden ajanmış, silah kullanmış.
hulk, wolverine, sürekli millet bunlara ateş edip duruyor.
hatta spider-man de halk düşmanı gibi sayılıyor ona polisler ateş ediyor ama kurtuluyor.
captain america'da da askeri silahlar çok geçer.
muhteşem dörtlü ekibine bazı uzaylılar saldırırken silah kullanmıştır.
uzaylı ve silah diyince, aklıma xavier'ın uzaylı arkadaşları geldi.
sonracıma solo diye bi adam var punisher gibi, o da silah kullanıyor..
bishop var zaman kovboyu, sonra gene gelecekten gelen caleb var (the chosen).. onlar da silah kullanıyor...

normal m-16'dan tut, ileri teknoloji lazer silahlarına kadar millet silah kullanıyor.
marvel dünyasının zevkli yanı. Spider-man gibi sadece yeteneklerini ve yumruklarını kullanan da var, punisher gibi silahlarına sarılan da var, hatta team-up yapmaları da ayrı bir leziz olur.[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Temmuz 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ulaştırma bakanı olaya el koyar
"Ulen bu şerreffsiz mahlukat izin almadan nassı gezio böyle? yassah kardeşim" der

Oysa Örümcek adam zıplama olayına devam eder.Türkiye de kısa bi süre yaşam standırtlarına dayanamaz ve kötü yola sapar.
Örümcek adam artık korsan çalışmaya ordan oraya yolcu götürür.Bi süre sonrada bankalarımızı hortumlar.
Yurtdışına gider keyfine bakar.

dizisini yaparız bi 5-10 yıl sonra ve ortalık örümcekadam kaynar.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
  • Yeni Oluştur...