Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7'yi nasıl buldunuz

Rock

Öne çıkan mesajlar

valla şahsen ev kullanıcısı olarak bi ton para veremeyeceğim için malum şekillerde edindim win7 yi. xp yi kaldırmadan kurdum ancak update etmedim. eski windowsu ve programları bi paket yapıp sakladı win7. ama o paket içindeki programları da rahatlıkla kullanabiliyorsun win7 üzerinden.

xp den daha çok ram yiyor desktop yöneticisi falan ama hoşuma gitti. menüler çok daha kullanışlı. her şey elinin altında. stabil de gördüğüm kadarıyla.

dönmem xpye.ç
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yeni oyunlar xp'de çalışmama yada daha kötü çalışma eğilimi gösterdiği için dx9 vs. 10 olayı gibi, vista kullanıyorum. Halimden de memnunum işimi görüyo. 7 için de param yok, lisanslı vista kullnırken lisanssız 7ye geçmek istemiyorum :)

Okul almıştır 7, bir bak.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

bide win7 alanlar buraya nerden aldiklarini kaca aldiklarini, aldiklari surumun versiyonunu, sifir harddisk emi yoksa xp mi yoksa vista uzerinemi kurdugunu yazabilermi bi zahmet?
xp uzerine kuramiyorsun sadece vista'dan upgrade var.

sifira kurmani tavsiye ederim, o upgrade secenegi gerizekali amerikan kullanicilari (hala IE6 kullananlar falan) aglamasin, onlar da satin alsin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

penth, vista üzerinde ie6 gelmiyor. bahsettiğin gerizekalı kullanıcı da vista'ya ie6 kurmaya yetemez.

ama ms de sıfır kurulumu tavsiye ediyor, upgrade yerine..

bence anket eksik olmuş. win7 hakkında tam olarak fikir toplamıyor aslında. "kötü" seçeneği yerine "xp" seçeneği olmamış.

ben win7 enterprise 64bit rtm kullanıyorum, rtm çıktığından beri. vista kullanmadım hiç, xp'den geçiş yaptım. performansından çok memnunum. daha da stabil kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...