Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Windowsum(XP) yavaş yavaş şişmeye başladı. Win 7 kursam mı kurmasam mı emin değilim. Kullanan arkadaşların fikirleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 windows kullanılcaksa illa xp kullanılmalı bence gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Windows 7 tam anlamıyla olmuş. Öldürseler başkasına geri dönemem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "kolay buldum her yerde var" desem banlanırmıyım acaba? şaka bi yana cok memnunum ben xp olan bilgisayarlarıda win7 ye ceviricem. vistaları sölemiyorum bile ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Şu anda vazgeçebilmem mümkün değil windows 7 rahatlığından. Şiddetle tavsiye ediyorum kurmanı, önceleri biraz bocalarsın elbette ama emin ol alıştıktan sonra mümkün değil vazgeçemezsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 konservatifim, win xp. win 7 kurulu pc de, laptopta xp, uğraşmadım bile laptopa kurmaya. gereksiz. klasik temalı xp, mmh. ama ileride değişebilir düşüncem, shall see. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Çok çekişmeli gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vista kullanıyorum şıkkı niye yok?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kanser olmaya gerek yok diye koyulmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bista kullandım. Ne berbat bir şey olduğunu biliyorum. Okuduğum yazılara ve çevremden duyduklarıma göre Win 7, bistadan iyi, XP'de bistadan iyi olduğundan ankete eklemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Yeni oyunlar xp'de çalışmama yada daha kötü çalışma eğilimi gösterdiği için dx9 vs. 10 olayı gibi, vista kullanıyorum. Halimden de memnunum işimi görüyo. 7 için de param yok, lisanslı vista kullnırken lisanssız 7ye geçmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vista super ya, neyi kotuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 7 enfes bence. Süper kullanışlı. İşyerinde 7 kullanıyorum evde xp. eve gelince böle eksiklik hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bide win7 alanlar buraya nerden aldiklarini kaca aldiklarini, aldiklari surumun versiyonunu, sifir harddisk emi yoksa xp mi yoksa vista uzerinemi kurdugunu yazabilermi bi zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 valla şahsen ev kullanıcısı olarak bi ton para veremeyeceğim için malum şekillerde edindim win7 yi. xp yi kaldırmadan kurdum ancak update etmedim. eski windowsu ve programları bi paket yapıp sakladı win7. ama o paket içindeki programları da rahatlıkla kullanabiliyorsun win7 üzerinden. xp den daha çok ram yiyor desktop yöneticisi falan ama hoşuma gitti. menüler çok daha kullanışlı. her şey elinin altında. stabil de gördüğüm kadarıyla. dönmem xpye.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Buyse'yle aynı teknomarketten almışız. Premium Edition kullanıyorum ben, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 7 64 bit ultimate kullanıyorum. Para vermedim şirkette kullandıgımdan. hdd de yeni degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 nileppezdel said: Yeni oyunlar xp'de çalışmama yada daha kötü çalışma eğilimi gösterdiği için dx9 vs. 10 olayı gibi, vista kullanıyorum. Halimden de memnunum işimi görüyo. 7 için de param yok, lisanslı vista kullnırken lisanssız 7ye geçmek istemiyorum :) Okul almıştır 7, bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Şu an hala RC1 kullanıyorum son derece memnunum. Orjinalini alıp da kurabilmek için şimdikini silmeye üşencek kadar hatta aksjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 reyou said: bide win7 alanlar buraya nerden aldiklarini kaca aldiklarini, aldiklari surumun versiyonunu, sifir harddisk emi yoksa xp mi yoksa vista uzerinemi kurdugunu yazabilermi bi zahmet?xp uzerine kuramiyorsun sadece vista'dan upgrade var. sifira kurmani tavsiye ederim, o upgrade secenegi gerizekali amerikan kullanicilari (hala IE6 kullananlar falan) aglamasin, onlar da satin alsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 penth, vista üzerinde ie6 gelmiyor. bahsettiğin gerizekalı kullanıcı da vista'ya ie6 kurmaya yetemez. ama ms de sıfır kurulumu tavsiye ediyor, upgrade yerine.. bence anket eksik olmuş. win7 hakkında tam olarak fikir toplamıyor aslında. "kötü" seçeneği yerine "xp" seçeneği olmamış. ben win7 enterprise 64bit rtm kullanıyorum, rtm çıktığından beri. vista kullanmadım hiç, xp'den geçiş yaptım. performansından çok memnunum. daha da stabil kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Evde XP yerine işte Vista yerine kurdum 7yi ve ikisinde de çok çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 şuanlık kötü bence çünkü alıştığımız programlar oyunlar vs şuan için win 7 desteklemiyo bencede win xp ile yola devam.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hangileri desteklemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Henüz desteklemeyen bi yazılım bulamadım. Printerım haric ki o da calısıyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar