pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Acayip sıkıldım, göreyim dedim paticik neyi tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ben birden çok eposta servisi kullanırım, çok süfer bi insanım seçeneği olmalıydı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mail.com vardı unutmusum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 alabildiğim en kısa hesap gmailden olduğu için gmail diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çok uzun yıllardır yahoo. çok da memnun değilim ama alışkanlık. diğer hesapları, pop3 leri falan da hep ona bağladım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 okullari gmail'e forwardliyorum sirketi haliyle forwardlayamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kendi eposta servisimi kullanıyorum, gmailden daha çok uptimeım var wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Çok zor olmuş. Çoklu seçemediğim için oy vermemeyi seçtim:) gmail, hotmail, yahoo, ubuntu-tr uzantılı mailler kullanıyorum. hepsinin kullanım alanı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yahoo mailde number 1 dir yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Penthesilea said: okullari gmail'e forwardliyorum sirketi haliyle forwardlayamiyorum :) here comes blackmail:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yahoo kullanıyorum severekten yalnız son dönemde sağ altta çıkan chat zımbırtısı var onu kapatabilsem çok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 reyou said: yahoo mailde number 1 dir yaw. evet, gerçi aylardır ayarlar bölümünü değiştirmeye çalışıyorlar bitmedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 okulundan kullanan da vardır herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Vay be gmail baya popülermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 birden fazla. site üyelikleri için ayrı mail, aile içi kullanım için ayrı mail, elaleme vermek için ayrı mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yav said: yahoo kullanıyorum severekten yalnız son dönemde sağ altta çıkan chat zımbırtısı var onu kapatabilsem çok sevinicem ofh bende deli oluyorum ona!!! nasıl kapıcaz abi onu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gmailden sasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 is icin exchange (outlook) kalan her sey icin gmail kullaniyorum, kendi sitelerimin mail hostingi icin de google apps'den sasmiyorum. sonra hepsini de ana gmail hesabimta topluyor, etiketliyor, mutlu mesut yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gmail yahoo msn olduğu için her ne kadar kullanmasam da hotmail iş için de exchange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Gmail kullanmayanlar mı varmış yahu? Bu devirde? Yazık yazık... Çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yetemenk said: msn olduğu için her ne kadar kullanmasam da hotmail yok öyle bişey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet öyle bişe yok belki ama çok önceleri vardı. msn hesaplarım gmailden önce idi. taa o zamanlar da yahoo ile nasıl msn kullanılacağını bilmiyodum. sonra yahoo msn e entegre oldu gibi bişeler oldu vs vs vs. şimdi hesapları değiştirmeye kalksam "yeni adresim bu hede hödö" ile uğraşmak istemiyorum. üşencegclik böyle devam ediyo. live hesabı aldım değiştirim diye ama o bile duruyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar