Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dayak yemiş gibi olmaktan öte bir durum. ben bugün apartmandan birisinin köyüne gidip akraba ziyareti yapçaz felan zannediyordum. yol yakın, gideriz, erkenden de geliriz diye düşünüyordum. saat 8'de uyandım kahvaltı felan yapmadan çıktık. yolda öğrendim meğersem girneye gitçekmişiz. yol boyunca sallana sallana, savrula savrula, zıplaya zıplaya, hoplaya hoplaya gittik. öyle bir araba ki, 100'le giderken 200'le gidiyorsun gibi hissettiriyor. yolun en ufak bozukluğunda kafamı tavana vurdum durdum. bir de öğlen yemeğini atladık, mide de aç. en ufak bir sarsıntı direk baş ağrısı haline dönüştü. yemeği 4'te yedik. 4'e kadar girnede dolandık durduk. etrafta kıvrıldıkça benim de bünye kıvrıldı. daha yeni geldim işte ama bende hal mal kalmadı. gerçi bende de suç var. aileyle gitme zorunluluğu varmış gibi hep yaşlılarla dolaşıyorum. gelmeyince anne-baba 10 yıl boyunca sitem eder, başımın etini yer o ayrı. ama gözü kapatıp aşağıya atlamak lazım aslında. sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 İyidir akraba ziyaretleri senede 1-2 kez çok değil be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ama çok koyuyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 boşver bone beterin beteri vardır. istanbul trafiğinde o arabayı sen kullanıyor olabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bari el öpüp hasılat yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Kaede said: boşver bone beterin beteri vardır. istanbul trafiğinde o arabayı sen kullanıyor olabilirdin o da doğru bak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Allahtan bu muhabbetlere kıl bir babam var valla. İlk gün annaneme gittik geldik bitti bayram muhabbeti. Gelen eden zaten olmaz, mis gibi valla heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bone said: mide de aç. :D ben buna takıldım dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 akraba ziyaretlerinde resmen hıckıra hıckıra aglıyorum sıkıntıdan. kolumu falan ısırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Olivies said: akraba ziyaretlerinde resmen hıckıra hıckıra aglıyorum sıkıntıdan. kolumu falan ısırıyorum. "liv mi elon ühühühüh" -çocuunuz biraz emo galiba +ee yok sadece alışık değil böle ortamlara. akrabalar falan.. -a kolunu ısırdı manyak +sizinkini ısırsa daha mı iyi? -siz de haklısınız.. çikolata almaz mıydınız? +ben alayım da çocuuğa vermeyin.. ısırır falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Diyalog cok keyifli gercekten :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tamam anladık ıbrısta yaşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ıbrısta ne güzel memleket ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 harass team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bone said: ben bugün apartmandan birisinin köyüne gidip akraba ziyareti yapçaz felan zannediyordum. nası bi apartman sizinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bizim apartmanda da da bi kız var herkese yemek yapıyor sağolsun. Seviyorum kıbrıs apartmanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sizi zehirliyor o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Olivies said: Diyalog cok keyifli gercekten :E :E ne allahın belası asdfasgahsdgajdgashg aaaaaaaafdhasfashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 harrasınız bol olsun agaliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 of böle şeylere halim kalmadı demeyin artık bugun biz askerlik sınavına girdikten sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 neler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gay mi degil mi diye comak sokma olayı dogrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pipini eliyolar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çıplak bırakıp yokluyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar