Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock 2010

yav

Öne çıkan mesajlar

İlk death metal gruplardan birine çemkiriyorsunuz yalnız, sakın ortalık yerde söylemeyin böyle şeyler ha sdfsd

Ha ben de çok sevmem Obituary ama sahneleri çok iyi dendiğinden bir yanım git diyor, diğeri DT'ye yaptıklarını affetme diyor. Bence affetmem. Para kazanamayıp batsınlar, adam gibi organizatörlere yer açılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

İlk death metal gruplardan birine çemkiriyorsunuz yalnız, sakın ortalık yerde söylemeyin böyle şeyler ha sdfsd

Ha ben de çok sevmem Obituary ama sahneleri çok iyi dendiğinden bir yanım git diyor, diğeri DT'ye yaptıklarını affetme diyor. Bence affetmem. Para kazanamayıp batsınlar, adam gibi organizatörlere yer açılsın.

Abi ilk milk, rezalet bir müzik bu gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız unirock'ta açıklanan isimlerin hiçbirini bugüne kadar bilinçli dinlemedim açıkçası. açıklanacak 2 grup da böyle olursa gitmicem heralde bu sene
ya da tek günlük gelirim şu 2 gruptan 1i lamb of god olursa megadeth olursa falan filan :P

sahi saysanıza bi daha önce ülkemize gelmeyen büyük grupları, log geldi miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

http://www.youtube.com/watch?v=Ytpt3c5dtZs&feature=related

müzikten anlayarak mı yorum yapıldı yada önyargıyla mı bilmiyorum ama azıcık kafası basan adam için şu bir götoluş hikayesi olmuştur. adamlar gelse KIRAR. tek kayda bakıp gruba bok atmakta bambaşka kafalarmış lan.

m/ gelsinler evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim, olay sevilip sevilmemesi değil. Ben de sevmiyorum dedim zaten.
Fakat bu adamlar Death, Entombed gibi gruplarla beraber death metalin temelini atmış adamlar, bugün death metal yapan grupların %90'ı falan bu üç grubun en az birinden illa etkilenmiştir.
Biraz saygı yani. Sonra Opeth'in ne kadar kral müzik yaptığından falan bahsediyorsunuz. Opeth Entombed olmasaydı çok daha farklı bir grup olurdu mesela.

Eski Entombed bundan pek farklı değil, merak eden bakabilir. Eski Death keza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...