yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 proggorp said: yav said: seyirci ağbey internette düzgün bir seyirci kitlesinin biriktiği belli bir grubun bir forumu falan var mı allaşkına varsa göster :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bi riverside gelsin dinliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Slipknot olgun bir grup. Müzik için müzik yapıyorlar, tarz falan umurlarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Askerde ya da yüksek lisans çilesi içerisinde kaybolmuş olmazsam overkill için gelirim. Gerçi DT turne denemesindeki madaralıklarından sonra para kazandırmak da istemiyorum adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Eeht said: Askere gitmeyi erteliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=-aoD2cXM3Dc Zevk meselesi tabi de, ben hayatımda bu kadar kötü bir müzik duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hakkaten lan asdf bu ne ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xaenin said: Eeht said: Askere gitmeyi erteliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=-aoD2cXM3Dc Zevk meselesi tabi de, ben hayatımda bu kadar kötü bir müzik duymamıştım. Değil zevk meselesi falan, direk çöp. Dağılın, yerim zevkinizi de renginizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İlk death metal gruplardan birine çemkiriyorsunuz yalnız, sakın ortalık yerde söylemeyin böyle şeyler ha sdfsd Ha ben de çok sevmem Obituary ama sahneleri çok iyi dendiğinden bir yanım git diyor, diğeri DT'ye yaptıklarını affetme diyor. Bence affetmem. Para kazanamayıp batsınlar, adam gibi organizatörlere yer açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bi duman konseri patlatırlar kazanırlar para. yapçak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Griswold said: İlk death metal gruplardan birine çemkiriyorsunuz yalnız, sakın ortalık yerde söylemeyin böyle şeyler ha sdfsd Ha ben de çok sevmem Obituary ama sahneleri çok iyi dendiğinden bir yanım git diyor, diğeri DT'ye yaptıklarını affetme diyor. Bence affetmem. Para kazanamayıp batsınlar, adam gibi organizatörlere yer açılsın. Abi ilk milk, rezalet bir müzik bu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 15 küsür senelik dandikler dandiği konser kaydından gruba bok atıyorsunuz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 gruba bişi denmiyo ki kayıttaki müziğin berbatlığından dem vurmuş herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yok gayet grup rezalet. Tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yok yani ben Obituary dinlemedim hiç gruba birşey söyleyemeyeceğim hiçbir zaman brutal vokal zaten çekemediğim için dinlemem de muhtemelen ama; o konser kaydı bir felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Hayır grup rezalet, ses ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yalnız unirock'ta açıklanan isimlerin hiçbirini bugüne kadar bilinçli dinlemedim açıkçası. açıklanacak 2 grup da böyle olursa gitmicem heralde bu sene ya da tek günlük gelirim şu 2 gruptan 1i lamb of god olursa megadeth olursa falan filan :P sahi saysanıza bi daha önce ülkemize gelmeyen büyük grupları, log geldi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Ytpt3c5dtZs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Eeht said: Askere gitmeyi erteliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=-aoD2cXM3Dc AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Basçıları adeta ayıboğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Blindsided ve Insane adlı parçaları gayet sağlamdır severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ayrıca vokalin çok farklı bir brutal tarzı var..Dikkat çekiyor bu yüzden..Öyle Chris Barnes gibi ayı bi vokal değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Griswold said: http://www.youtube.com/watch?v=Ytpt3c5dtZs&feature=related müzikten anlayarak mı yorum yapıldı yada önyargıyla mı bilmiyorum ama azıcık kafası basan adam için şu bir götoluş hikayesi olmuştur. adamlar gelse KIRAR. tek kayda bakıp gruba bok atmakta bambaşka kafalarmış lan. m/ gelsinler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İlk vidyo daha iyiydi çaldıkları şey anlaşılmıyodu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bişey demiyim dedim ama bende sevmedim adamları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abicim, olay sevilip sevilmemesi değil. Ben de sevmiyorum dedim zaten. Fakat bu adamlar Death, Entombed gibi gruplarla beraber death metalin temelini atmış adamlar, bugün death metal yapan grupların %90'ı falan bu üç grubun en az birinden illa etkilenmiştir. Biraz saygı yani. Sonra Opeth'in ne kadar kral müzik yaptığından falan bahsediyorsunuz. Opeth Entombed olmasaydı çok daha farklı bir grup olurdu mesela. Eski Entombed bundan pek farklı değil, merak eden bakabilir. Eski Death keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar