goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yazı tura bastım, kimsenin izlemediği yumruk gibi film. zaten %4 almış ki oy verenlerin de %4'ü izlemiştir sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 son 10senede öle ahım şahım hayvani bi film yapılmamış yalnız. hani burada yazılanlara da bakıyorum "lan izlememiş olsam bayağı yazık olurdu" dedirten bi tane yapım yok.. yaşasın türk sineması.. gerçi biraz daha kaliteli yaşasaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 polis ne zaman yapılmıştı? bi de gemide vardı. nuri bilge ceylan ın ve semih kaplanoğlunun elinden çıkan işleri zaten ayrı yerde tutuyorum. türk sineması baya sağlam yahu. derviş zaim var zeki demirkubuz var var oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 organize işler o şimdi mahkum gora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Daha birçok güzel filmimiz var..Mesela Dar Alanda Kısa Paslaşmalar da çok baba bir filmdir ama listede yok..Kabadayı da güzel yapımdır,listede varmı emin değilim..Daha çok piyasası olan filmleri koymuşlar ankete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bence organize işler de çok iyi.Bence baya iyi o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 herşey çok güzel olacak kaçıklık diploması masumiyet-kader ikilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Gora ve Issız Adam olup Hacivat Ve Karagöz ve Devrim Arabaları olmaması büyük ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Neden? ben Issız Adam'a verdim mesela. Aradan zaman geçip üstüde düşününce "neydi lan o" diyorsun ama, itiraf edin filmi sinemada izlerken hangimiz **t olmadık? Oyum ıssız adam'a. Sadece sinema sanatına değil müzik piyasasına bile viraj yaptırmış bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Yerli filmi çok direndim kendime bunu yapmamak için ama başarılı olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nema li GORA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 eşkiya ve gönül yarası çok efsaneydi bence. oyum gönül yarası'na. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar