nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Babam ve Oğlum yargılar. Piyasa olmayan filmlerden de baya izledim ama babam ve oğlum cidden müthişti yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 recep ivedik 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 küçük çaplı fail olabilir sildim. Oyum Pardon'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Takva yok o liste de bir takılsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 babam ve oglum acık ara önde gidio :S cok fazla sinema kültürü olmayan ülkemizde..Abi bak bi film var deli agğlatıo diye gidilen ce cıkısta herkesin ühühü oldugu bence cokta başarili olmayan bir film..Kişisel fikrim tabi..Ama cok film var ondan iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Babam ve oğlum kötü film değil ama daha iyileri var. Oyumu vizontele'ye attım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 İnternette bulabileceğim bir yer var mı, Cem Yılmazın oynadığı "Herşey Çok Güzel Olacak" filmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yörünge dışına gidecek yolcular lütfen 4 no lu kapıya yönelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bence vizontele en iyisiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "Tatar Ramazan" said: Vizontele'ye oy attım ama eğer olsaydı Nerdesin Firuze'yi seçerdim. Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Red said: oha hokkabazla goranın nesi var.hadi gorayı cıkar hokkabaz gayet güzel filmdi beinm türk filmi sıralamam herşey çok güzel olcak eşkiya pardon hokkabaz benim türk filmi sıralamam da şöyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "Tatar Ramazan" said: Vizontele'ye oy attım ama eğer olsaydı Nerdesin Firuze'yi seçerdim. Al bi +1 de benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vizontele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kesinlikle "Pardon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vizontele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arcane said: Uzak - Nuri Bilge Ceylan Şıklar arasında bunu görünce üzerinde düşünmeme gerek kalmadı. o yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Efrasiyab said: İnternette bulabileceğim bir yer var mı, Cem Yılmazın oynadığı "Herşey Çok Güzel Olacak" filmini?Burda var bak ayrıca Pardon'a oy verdim de, şu vardı dediğim bi ton filmin üzerinden kılpayı da olsa 10 seneden fazla geçmiş, hiç farkında değildim. Yine de Dar Alanda Kısa Paslaşmalar olsun isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bende Pardon'a attım oy ama çok bariz yani daha güncel olması ve türk halkının zayıf noktasına oynaması babam ve oğlum'u uçurmuş, çok net overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vizontele ye bak %5 almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Devril Arabalari listede yok.. tobe tobe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 amerikan pastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 intikam peşinde baya güzel filmdi. intik rolünü süper oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kabadayı da yok ankette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar