aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 balon said: aquila said: ugur iki taraftada rahat oynuyo. Açıkçası hakan balta ve caner erkin'in olduğu bir takımda 2'sinin de olmadığı yere harry kewell'ı defans yaparsın . Bu 3 adam da pertse eyvallah lafımı geri alıyor ve yutuyorum . Fakat aksi durumda, bu adamlar elindeyken böyle olasılıkların elinde varken , sağ bekte yeni yeni tutmaya başlamış hani sadece gelecek vadetmekten pek öteye gidemeyen bir adamı (ki sağ bekte bile tam randıman alınamayan bir adam 2-3 yıldır takip ettiğim kadarıyla) tutup da sol beke konulabiliyorsa ve siz bunu savunuyorsanız helal olsun diyorum ve geçiyorum. zaten hakanin yerine normal sartlarda niye oynasinki? caner noldu onu da bilmiyoruz. kewelli neden defans yapiim, ugur varken? ugur surekli solda oynasin denmiyo zaten, gerektigi zaman girip oynayabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abartmıyorum galatasaray'a 3 orta saha bir defans ve bir forvet lazım. hatta siz biraz daha da söyleyebilirsiniz. bir sonraki de abartsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Galatasaraya hoca lazım hoca.. bu futbolcularla böyle futbol mu oynatılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bursa ve bjk ne kadar rivalsa fener bjk gs -bjk aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Fb-Gs nasıl rival olur abi? Fenere rakip olamıyoki gs , her maç tokat her maç tokat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 işin şakasındaym ben tabi ciddiye almadn umarm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bende gayri ciddiyim şuan.. son 1 haftada hep mutlu oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sarbi oyundaki en sevdiğim herolardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sarbi warrior gibi mana pool yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Khelben said: hani insanların sevinmesini anlıyorum biz puan kaybedince fln ama, biz bursaya yenilince sevinen beşiktaşlıları çok garipsiyorum azizim. biz size çaktıımızda onlar baya seviniyo çnkü alla alla. ''aaahah beşiktaş 5-6 yer...'' ''ahaha olm manu cakar 8-9 tane gecer ya'' '' ahahaa olm ya zaten beşiktaş sivasla cekişio avrupada da bişey yapmıo fln'' valla sizde cok uzuluyor gibi değildinz hani :D:D onu gectim 12 12 puan fark diye dolaşıyordunz...Yok nonda mi cok atar beşiktaş mi yapıyordunz..Yok uzay takımıyz rahat şampiyonuz diyordunz?? Noldu o beğenmediğinz BEŞİKTAŞ pazar günü altına alıcak sizi.. Hadi siz o sahte basinla avutun kendinizi messi arda uzay takımı gs 1 numara riiiikart.. GG gs..Bai bai..!! xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ah baros.ztn fenere yeniliceğimiz kesindi.bari sen sakatlanmasaydın. ilk yarı tokatladı bursa.bu yuzden 2. yarıyı izlemedim. geçen hafta manisaya verdiğimiz 1 puandan sora bu maçın zor olcagı kesindi.bursaya yenildğimize üzülmem ama manisa maçı kötü oldu.deli oluyorum böyle salak salak puan kaybedince.ya tokatı yiyelim yada adam gibi yenelim yani neyse bakıcaz artık.lig uzun :) ayrıca beşiktaş hala rakibimiz değil.şerefli 2. lik sizi bekler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 suBzer0 said: Galatasaraya hoca lazım hoca.. bu futbolcularla böyle futbol mu oynatılır :) gs a jose mourinho da gelse , hakan balta gökhan servet sabri savunma hattından bir cacık olmaz , büyük dahi haldun üstünel elanoyu transfer edene kadar 2 tane adam akıllı defans alsa şuan çok farklı olurdu gs , 14 lig maçının 11 inde gol yemeyi başarırsan böyle olur tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 applev0dka said: Khelben said: hani insanların sevinmesini anlıyorum biz puan kaybedince fln ama, biz bursaya yenilince sevinen beşiktaşlıları çok garipsiyorum azizim. biz size çaktıımızda onlar baya seviniyo çnkü alla alla. ''aaahah beşiktaş 5-6 yer...'' ''ahaha olm manu cakar 8-9 tane gecer ya'' '' ahahaa olm ya zaten beşiktaş sivasla cekişio avrupada da bişey yapmıo fln'' valla sizde cok uzuluyor gibi değildinz hani :D:D onu gectim 12 12 puan fark diye dolaşıyordunz...Yok nonda mi cok atar beşiktaş mi yapıyordunz..Yok uzay takımıyz rahat şampiyonuz diyordunz?? Noldu o beğenmediğinz BEŞİKTAŞ pazar günü altına alıcak sizi.. Hadi siz o sahte basinla avutun kendinizi messi arda uzay takımı gs 1 numara riiiikart.. GG gs..Bai bai..!! xD xD Sevinçten kudurmak bu sanırım.Adam kendinden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 valla dediklerinin her kelimesi doğru ama , respect pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 servet her maç sonu "yoo bizim defans iyi aslında. onlar normal pozisyonlar her maçta olur. önemli olan takım savunması" ediyormu hala acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gökhan zanı iyi kitledik gsye... ilginç yani gökhan zan gitti, defans yapmasını bilen adam ( ferrari ) geldi, beşiktaş savunması çoşarken gs nin ki çokta olmasada kötü yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gökhan zan gibi kazma bir defans cidden yoktu evet.Az gol yememizin bir nedenide bu herif.TY GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 BulletRide said: applev0dka said: Khelben said: hani insanların sevinmesini anlıyorum biz puan kaybedince fln ama, biz bursaya yenilince sevinen beşiktaşlıları çok garipsiyorum azizim. biz size çaktıımızda onlar baya seviniyo çnkü alla alla. ''aaahah beşiktaş 5-6 yer...'' ''ahaha olm manu cakar 8-9 tane gecer ya'' '' ahahaa olm ya zaten beşiktaş sivasla cekişio avrupada da bişey yapmıo fln'' valla sizde cok uzuluyor gibi değildinz hani :D:D onu gectim 12 12 puan fark diye dolaşıyordunz...Yok nonda mi cok atar beşiktaş mi yapıyordunz..Yok uzay takımıyz rahat şampiyonuz diyordunz?? Noldu o beğenmediğinz BEŞİKTAŞ pazar günü altına alıcak sizi.. Hadi siz o sahte basinla avutun kendinizi messi arda uzay takımı gs 1 numara riiiikart.. GG gs..Bai bai..!! xD xD Sevinçten kudurmak bu sanırım.Adam kendinden geçti at gözluguyle hayata bakmak bu sanirim ? Yada elin ingilizinin galibiyetiyle sevinmek... Sen yine basina bakmaya devam et gs iyi oynadi kaybetti derler..Seri yakalayan beşiktaşi yazmazlar..Ferrarinin maliyetine laf yaparlar(hatasiz gidiyor yafrruuumm kurban olsunlar ona xD) ama beleşe gelen gokhan'în gs'yi nasl yaktiğini yazmazlar..Tabata 8m aboooow yaparlar..Elano top oynamaz yine yok brezilya milli takımı bla bla bla yaparlar..Basın sizi kendinizden geçirmiş haberin yok bro..Uzuldum sizin adiniza saygilar..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sizin kapağınız 5. haftada kardes. bi zahmet alıver =)))):))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gökhan Zan'ın ayrılışından sonra basında yapılan yorumları görünce inanamamıştım.Allah'ın foseptik oyuncusunu yere göğe sığdıramamışlardı.Neymiş Milli takımın defans oyuncusuymuş.Şu futbol medyasında doğru dürüst futboldan anlayan adam yok ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ulan milli takımıda yakan adamlar bunlar zaten , neymiş gs ın defans hattı milli takım futbolcularından kuruluymuş , milli takım nerde şimdi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Futboldan anlamak değil bu abi , bu fener ve gs lobisinin gücü.. çok güzel yazmış vallaha arkadaş uzun zamandır bu kadar güzel yorumlar okumamıştım.. Bnm aklımdaki düşünceler ne ise onu yazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bursa nın alacağından %100 emindim ama bayram bokuna iddia oynayamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yok süperligin en kötü oyuncularını toplamıs bursa fln bunlar saçmalık bursa iyi takım,ertugrul iyi bir hoca,bursa atatürk zor bir deplasman geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Masquerade said: sizin kapağınız 5. haftada kardes. bi zahmet alıver =)))):))))))))))))))))) tamam siz bizi yendiniz süpersinz şampiyonsunz ok ?? Sora samiyende kume dusen kocaeli 5 çakmış sorun diil..Beşiktaş'i yendinz ya en büyk sizsinz.. :) cok güzel bir futbol anlayısı..Takımının oyununa bakıp gelecege ümitle bakamamak kötü olmali sanirm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar