Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya ben cıkmaya 1 hafta kala falan preorder ediyorum.cunku kartta para kalmıyor falan :)
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 heh aynı şey, ama sınırlı sayıda çıkacak olan ürünler için pre-order etme sırasına göre yollanıyorm millete, limited'da belki sayılıdır vs. diye erkenden gireyim sıraya dedim hehehe gerçi 1 hafta önceden de verilse birşey farkmeyecek gibi, zaten okuduğum kadarıyla belirli sitelerden sdece pre order yapanlara satılıyormuş limited, bc2'nin gibi galiba
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 baktımda fazladan weapon pack golden bişi sound yazıyordu.bastım pre ordera.18 mayısta kartıma yatırırım 46 poundcuk:)
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Limited Edition Contains This all-inclusive Limited Edition for Red Dead Redemption features the full game, The Deadly Assassin Outfit, the Golden Gun Weapon pack, the War Horse and the originally scored soundtrack from the game. THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT John Marston's "Deadly Assassin" outfit causes your Dead Eye meter to regenerate at twice the speed. With more Dead Eye, you have more time to place each shot with total accuracy, making you the deadliest gunslinger in any fight. THE WAR HORSE There are countless horses to be found in the massive world of Red Dead Redemption, but none is stronger, faster or tougher than the exclusive War Horse. Whether storming gang hideouts, exploring the wilderness for hidden treasure, or outrunning the law, the War Horse gives gunslingers an advantage in nearly every situation. THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK The player who wields the exclusive Golden Guns receives more Fame for each kill. The more Fame you get, the more in-game side missions become available. So there will be more opportunities to duel, more kidnapped townsfolk to rescue and you can bribe lawmen for less. THE SOUNDTRACK More details will be revealed about the Red Dead Redemption soundtrack very soon. heh yani arada 6 pound fark var, almışken böylesine iyi bir oyunu koleksiyon değeri olan kaliteli versiyonunu alalım dedim :) zaten diğer konuda dediğim gibi shopto'dan 4-5 gün kala çekiyorlar, bende çıkmasına 1 hafta kala parasını yatıracam karta çeksinler hehe
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hmm. preorde versem shopto'dan hemen asılcak mı paraya karttan? yoksa gönderirken mi alıyor?
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hatta linki verelim http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3RE13-Red%20Dead%20Redemption%20Limited%20Edition.html
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 blazkowicz said: hmm. preorde versem shopto'dan hemen asılcak mı paraya karttan? yoksa gönderirken mi alıyor? ben 4 gün önce gta'nin dlc'lerini pre-order ettim, halen çekmediler. Yollarken çekiyorlar yani, kargoya verildiğinde
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyun release 21 mayıs 18 yada 19 mayısta çekiolar
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 limited 105 lirayua geliomuş hakkaten.pre order edin kaçırmayın derim
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 limited bitmis normalini preordeladım bende. shipment ile 40 pound. 90 liraya geldi. iyidir.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://dergiweb.com/playstation/red-dead-redemption-icin-yeni-multiplayer-videosu-5251 olağanüstü gözüküyor cidden, deli oluyorum resmen çıksa da oynasam bir an önce ya
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Çok güzel bir oyun olacağa benziyor arkadaşlar, mutlaka alıp online'ına bakacağım..
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Aiko said: çok övdünüz. kesin patlıcak oyun patlarsa bütün suç senin
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi patlarsa suc azmonun topigi ilk o acmis herifin elinin deydigi sey elinde kaldigindan
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 blazkowicz said: limited bitmis normalini preordeladım bende. shipment ile 40 pound. 90 liraya geldi. iyidir. limited tekrar gelmiş stoklara.. Red Dead Redemption @ ShopTo fyi..
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu limited'ı şimdi sipariş etsem ne zaman çekiyor karttan parayı biliyor musunuz?
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oyun 21 mayıs galiba 18-19 mayıs gibi parayı çekiyorlar
Öne çıkan mesajlar