Konn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Satılır mı be, Free DLC gelio co-op mission pack'le birlikte..
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ana onu unutmusum ben yalnız çarşamba günü bi türlü kalabalık bi serverda falan oynayamadık, 2v2 falan yapabildik ancak. gerçi o da güzeldi ama olsun.. kalabalık serverlara girmeyi fixleseleer imba olur oyun.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Biz hata yapıyoruz abi. Posse kurup, Free Roam'da Gang Hideout basmaca oynamalıyız en az 20. levela kadar Bir oyun minimum 700 XP veriyor.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben zaten 20 yim galiba, ama takılırım sizle eheh
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şu anda oyun yatağımda duruo... hayır çılgın işler yapmıcaz, sadece helalim içerde ders çalışıor o yüzden oynayamıom... lanet olsun... ha gayret 3:30da sınavları var. 5-10dk a gider... sonra bende atıma binerim artık :D
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yarın akşam komple dönüyorum istanbul'a sonunda her türlü posse'nin adamı olurum, duyurulur
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kendi aramızda belli bir saatte karar kılıp toplanmadıktan sonra kalabalık oyun yalan.. şöyle bir 7-8 kişi olursak gayet eğlenceli geçer ama..
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi ise geldim oyunda yapcaklarimdan baska bisi dusunemiyom lan daha babamlar da pazar sabahina kadar burada onlarla da ilgilenmem lazim T_T
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 free roamda 7-8 kşi toplanıp gang hideout basmak zevkli olurdu ama millete salça olmadan bir anlamı yok bir adamı 2 defa öldürsek serverdan cıkıyor ztn.ben free roamda 5-6 kişiden fazla insan görmedim :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Geldi oyunum. İlk izlenimlerim, çözünürlük berbat, grafikler iyi ama çözünürlük yüzünden bi olayı kalmamış. Atmosfer harika, aşırı başarılı. Oyun zevkli baya. 1-2 saat takıldım. Şimdilik bu kadar heh.
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Her akşam online olucam bu günden sonra. Headsetimde var, beraber oynamak isteyen eklesin. psn : Devilvalandir77
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 free roamda çok az adam var... herkesi sinsice öldürebiliorum. ayrıca oyun über...
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 birazdan başlıyorum oynamaya biraz single takılırım sanırım ama çağırırsanız oynarım psn: hofirat
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 2 saat önce 7vs7 oyuna denk geldim. 5-6 oyun oynadık süperdi valla.
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ps3'üm ntsc-j, oyunum pal. oyunda seçme tuşu x, vazgeçme tuşu yuvarlak gözüküyor ama uygulamada tam tersi. işin garibi bazı ekranlarda değişiyor bu olay. satın alma/satma yerlerinde fln yazan tuşlar doğru oluyo ama seçme işaretleme ekranlarında tam zıttı.benden başka böyle bir sorun yaşayan var mı merak ettim?
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Aiko said: ps3'üm ntsc-j, oyunum pal. oyunda seçme tuşu x, vazgeçme tuşu yuvarlak gözüküyor ama uygulamada tam tersi. işin garibi bazı ekranlarda değişiyor bu olay. satın alma/satma yerlerinde fln yazan tuşlar doğru oluyo ama seçme işaretleme ekranlarında tam zıttı.benden başka böyle bir sorun yaşayan var mı merak ettim? aynisi bende de oluyor
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bana bi akil versenize parayi nereye harcamaya baslamak en mantikli? silah alayim mi yoksa duse duse zaten gidiyo muyum normal gitmem gereken hizda? daha onemlisi, atlari tiplerinden nasil taniyoruz yahu? beygir var bende su an bonnie nin gorevinden gelen, dogadaki atlarin daha guzel olup olmadigini nasil anlayacagim? bonnie'nin ordaki 1500 luk american standardbreed mdiri endir onu almak mantikli mi mesela? yolda mustang zart zurt gorunce nasil taniyacagim?
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 salla bişiler almayı, ev al. medicine, horse pills falan al. en can kurtaranı ve hızlandıranı o.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 karıya kıza yediremiyor muyuz parayı
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yok ya çok baktım ben ama olmuyor :) şu at olayını ben de merak ediyorum. bakıyorum görüntüsü hoş yakalıyorum atı, üzerinde rodeo gibi ehlileştirme kısmı uzun sürerse kullanmaya başlıyorum, daha uzun süreni daha kalitelidir mantığıyla.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 The American Standardbred is black which most agree is the fastest. You can find this horse breed in the Great Plains or at Bonnie’s Ranch. The Hungarian Halfbred is white with a somewhat darker face and is located in Mexico. The Kentucky Saddler is referred to as a “pearl” color but looks like a Palomino. You can get the details of these three main horse breeds by pressing the Y/Triangle for the deeds. demişler, bende ps3'ün başına geçiyorum bunun üzeirne asdfasd
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben de atlari arastirdim baya, o ucu en iyileri iste. american standardbreed en hizli at, ama daha narin. bonnie'den gelen sari at dandik saniyodum meger hungarian degil de digeriymis iste adini unuttum. olmustu benim o at, az once sans eseri bi tane cikti karsima tameledim :)
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 zaten clint eastwood discography izliyorum bu aralar, bi de siz burda güzel güzel anlatıyosunuz falan ,o kadar özendim ki oyuna :( pc'ye çıkıcak mı bu? gerçi Rockstar düşünmüyoruz pc'ye port etmeyi falan demiş ama, sağı solu belli olmaz onların da .
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 gecen cevahirdeydim, oole bakiyorum neler indiriem girmis ne alinir diye adamin biri gelip red dead redemption sordu, cikardi gosterdi eleman adam yok ben xbox versiyonu istiyorum dedi http://celtic.theoffside.com/files/2009/09/trollface.jpg satis elemani ile benim yuz ifadem
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 anlamadim, korsan almiyor da orjinal aliyor diye mi?
Öne çıkan mesajlar