senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu konuyu şafak sezerin işlemesi lazım, efsane film çıkartabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Saeros said: Mortis said: o kadar kötü ki oyuncluluk ilk sahnede adam bik bik konuşuo yok adada düğün mü olur falna yanındaki kız kendini tutamayıp gülüo. kadının ordaki rolü öyledir lan belki de, önyargını yiyim gökhan ahah ama adamın konuşması felaket evet sonra bi anda zombikliler falan, belki film daha iyidir bakalım ÖLE ROL OLMAZ! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi size de hareket halindeki arabanin arka koltugunda kadinla erkek olan ve amator kamerayla cekilmis videolar "aha simdi sevisecekler" dedirtiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hayir. o zombiler halay cekmezse ilke gibi oliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fazla bangbus bünyeye zarar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Saeros said: Mortis said: o kadar kötü ki oyuncluluk ilk sahnede adam bik bik konuşuo yok adada düğün mü olur falna yanındaki kız kendini tutamayıp gülüo. kadının ordaki rolü öyledir lan belki de, önyargını yiyim gökhan ahah ama adamın konuşması felaket evet sonra bi anda zombikliler falan, belki film daha iyidir bakalım ben kadının rolü öyle diye düşünmüştüm, zira yanımda biri o şeyleri söylese gülerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 filmin afişinde ki çaycı zombiyi görmem yetti, trailerı izlemeye gerek duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi çaycı zombie HASDUIFSJIJDSFIJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gulyabaniden hala korkuyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ilk gördüğümde nası tırsmıştım o gulyabaniden. gerçek ortaya çıktıda rahatladım sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 naraso said: ilk gördüğümde nası tırsmıştım o gulyabaniden. gerçek ortaya çıktıda rahatladım sadsadsa o müzik varya gulyabani cıkarken o beni bitirmişti ilk izledigimde pencereden dışarı bakmaya korkuyodum o shock anı geliyodu gözlerimin önüne safasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi de kendi adıma konuşuyum 3-4 yaşımdaydım lan. ölcektim korkudan, yapılmaz bu. neyse artık akıllı işaretlerimiz var gelecek nesli koruyan sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Flassh said: gulyabaniden hala korkuyorum lan :( baya ciddi adamı korkutan hikayeleri de vardır gulyabaninin. Misal, gulyabani bazı hikayelere göre bozkırda yolculuk eden gezginleri avlarmıs. Geceleri onlar uyuduklarında ayaklarından baslayıp yavas yavas onları yermis, gezgin durumun farkına vardığında ise çok geç olurmus. Çeksinler düzgün bi Gulyabani filmi bak nası gişe yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 senko said: bu konuyu şafak sezerin işlemesi lazım, efsane film çıkartabilir. hiçbi şey işlemesin bence o adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BulletRide said: Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık. ahah imzalik olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BulletRide said: Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık. harbiden 27 yaşındayım hala korkarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahah guiza zombi fsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 BulletRide said: Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık. ahahah süper tespit. ayrıca ondan ciddi ciddi korkmuş olan bitek ben varım sanıyodum mutlu oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Üvey babamın kiracısı çekiyormuş bu filmi asjkdnsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Yokmu giden bu filme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sesunun üvey babasının kiracısı gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Xenocide said: BulletRide said: Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık. ahahah süper tespit. ayrıca ondan ciddi ciddi korkmuş olan bitek ben varım sanıyodum mutlu oldum şimdi Aynen benimde ödüm patlamıştı ilk izlediğimde ondan.Pencereden dışarı bakamıyodum lan. O sahnenin sesi kulaklarımda yankılanıyordu sadasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gittim bugun bu filme. kutsal damacanadan daha çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar