wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dory said: olm sen bacak kadarsin. kime ne ogretiyosun, tifil. bana mı dedin
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 "roket adam" said: güzide forumumuzda gördüm ki tek eksiğimiz kullanıcıların ugg botlara olan nefretine çemkirebileceği bir konu. http://www.facebook.com/video/video.php?v=170007849471&ref=mf başlıyorum. ugg botlar çok rereröerörer şu videodaki gibi giyinmiş bi kız görücen, gidicen böle tepki vericen? gay derler adama bota mı takıldın diye
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ayı yogi ayağı ya da çizgi film köpek ayağı gibi duruyorlar.. komikler.. ugg giyenlerin kafasına kasa atsanız, altından kağıt gibi ince halde çıkabilirler.. o kadar çizgi filmler..
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 mokoko said: şole giyildiği surece bnm için np. şahin k ne demişit zamanında? "ben o g.tü yalarım"
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 b1vRiP said: kedi-ciğerevet ugg lara ulaşamıyoruz =(
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ugg gerçekten çok iğrenç gerçekten çok paspal bişey asıl iğrenç olan ise, milletin bu sarı balıkçı çizmesi çakması şeyi bi b*k zannetmesi afedersiniz. Aaa abdülcenapın sevgilisi kezbanın da ugg ı var aşkoom alalım bana daaa gibi replikler duydum lan ben okulda. Bide bazı modelleri çocuk kuklalarının ayaklarındaki ayakkabılara benziyo
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ayrıca tayt modası demiş babacummostors, iyi hatırlattın dayı KIZLAR TUNİK ÜSTÜ TAYT GÜZEL BİŞEY DEĞİL, DEĞİL bence VE DE ŞORT GİYİP ÇORAP GİYİP OKULA GELMEYİN KAFA ATICAM BİRİNİZE, LAN İÇLİK GİYEN ADAM ÜŞÜYOR BU HAVADA DENYO, BÖBREK HASTASI OLUP HASTANELERİ MEŞGUL EDECEKSİNİZ AYIP LAN
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben ugg nin ne demek oldugunu yeni ogrendim, nasıl okunuyor? ugh diye mi, yoksa ugege mi ya da youcici?
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dostum ag diye okunuyor sana -rep
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 video süpermi$ cidden , anca izledim
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben de video izledim diyince farkettim oldugunu. izledim simdi ben de. cocuga kıl oldum.
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben seviyorum lan nedense ugg giyenleri
Cons Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kışın converse giyenler yazın ugg giyenlerden daha gerizekalı bence. tişört ve erimiş plastikten ayakkabı yapmışlar 100 liraya satıyorlar, bir takım kıtlar alıp bilmemkaç lira bota verilirmi diye ağlıyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ayrıca o converseler nasıl bir soğuk yer kışın varya. sistit olursunuz mazallah.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yok ya daha gerizekalı değil, hemen hemen aynı mantık çünkü. ama yağmurlu havada yırtık converselerle gezenler var onlar daha fena olabilir evet.
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 günde 300 den fazla kızda görüyorum, belki de gözüm alıştı; ama etek veya şortla gayet güzel durduğu kanısındayım. onun dışında yok edilmeli.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ugg okadar da kötü değil ama öle tapılası bi güzelliğide yok. Neyse en azından mini etek kombosuyla moda anlayışı sıfır kızlar bile güzel güzel giyinmeye başladı sdfsd
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şu yüzden de desteklenebilir; ayakkabı 3gram ve gayet sıcak tuttuğu söyleniyor. iyi bir şey bu.
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ama hava almiyor içi, ayakları kokuyor sonra kızlarımızın...
Öne çıkan mesajlar