lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mad Max: The Wasteland olacakmış devamı dikkat spoiler olabilir : https://www.youtube.com/watch?v=hatTUJT0Kxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 spoiler olabilir değil spoiler zaten film 10 num aksiyon,atmosfer,ortam zevk aldım aynı pacific rim gibi bu daha iyi tabii ki charlize theron da akmış resmen lovecraft0Z said: Mad Max: The Wasteland olacakmış devamı dikkat spoiler olabilir : https://www.youtube.com/watch?v=hatTUJT0Kxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 pacific rim mi? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Lopeth said: zorlu center da dolby atmos varmış, o kadar yol gitmeye değer mi acaba beylikdüzünden ? Biyik said: tek vesait hıfzısıhhahıfzısıhha diye güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 of atmosfer, kurgu, dünya falan çok güzeldi. hikaye ve karakterler de hakikaten bir o kadar kratondu. bir de yönetmenin 1970ler trademark olarak hızlandırılmış sahneleri olmasa dadından yenmeyecekti. mümkün mertebe cgi olmaması falan filan baya lezzetliydi. çok sapkın arabalar vardı, kürt tankı kadar olmasa da baya yaratıcı tasarımlar vardı zevklendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 tanık ol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bugün bisikletle kampüsün içinde gezerken pırıl pırıl bir güneş açtı İngiltere için nadir bir olay tabii orta karar sesle "OH WHAT A DAY, WHAT A LOVELY DAY" diyip durdum bisikletle giderken sdfds izlemeyenler manyak demiştir duymuşlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Youtubeda bi sürü videonun altına yazıyolar artık zaten. What a day, what a lovely day diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 tanık oldum, valhalla-tier film. çok aksiyon filmi izledim de bu kadar dakikası aksiyonla geçen film izledim mi diye düşünüyorum da olmayabilir cidden. aksiyon koreografisi bombaydı. post-apo atmosferi en ince detaylara kadar düşünüp vermişler. konu/konuşma az denmiş de gerekli olan herşeyi verdiler zaten en başta ve sonrasında azar azar, türe aşina olan, mad max izlemiş olan için yeter de artar bile. charlize theron on numara, tom hardy de iyiydi ama bir mel baba değildi yani. tipler, arabalar, konsept vs bütçe ve teknoloji olunca adam istediği filmi çekmiş resmen. ilerideki filmlerini de bekleme listeme aldım direkt. saygılar george miller'a. gitaristi çok tuttuk ayrıca. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Kamera arkası görüntüleri seyredince daha bir bayıldım filme. Yarın tekrar gidiyorum http://www.youtube.com/watch?v=MaL6NxTvWRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 lan yukardaki videoyu açtım bekliyorum sahne arkası video başlayacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 O var youtube da 18 dakika mı ne B-roll diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ben de aynısını yaptım. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 it's a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/971/800/88e.jpg bu arada immortan joe ilk filmdeki kötü adammış, hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Dün izledim nihayet ve bayıldım. Ama gönül isterdi ki Tom Hardy biraz daha ön planda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 I LIVE! I DIE! I LIVE AGAIN! http://i.imgur.com/lkS0H7r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hardyi role yakıştırdım baya. Fazla konuşmadan karizmayı koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ahahah daesu ben de onu koymaya gelmiştim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a0LBK3d_460s_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Nokia ahahaha .. Ayaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bir espri var mı yoksa sadece trivia mı. varsa var ayfon bordu olsa da sevecektik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yenmiyor boşver sen takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ouvvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Filmin ortalarında bir kadının söylediği bir şarkı vardı, soundtracklere hızlıca baktım da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar