Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrakta sahtecilik by Galatasaray CafeCrown

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dünya'da yok diyorlar örneği o yüzden diyorum.

Lavrinovic'lerin Partizan'lılar sahaya balıklama atlayınca birbirlerine sırtını verip tekme tokat kaç adam indirdikleri maç var.Onlar da full sezon almıştı ceza Euroleague'de.Burdan yakalım.
Mesaj tarihi:
Kinsey'in olayı nefsi müdafaa falan değil, üstüne saldırana vursa anlarım. Oyuncuya vurmak seyirciye vurmaktan daha hafif bir suçtur.

NBA'in maç cezalarını yorumlarken bu maçların direkt adamın maaşından düştüğünü de göz önünde tutun. Yani 5-6 maç ceza bile 1 milyon dolar anlamına gelebilir.
Mesaj tarihi:
fizban said:

komik olmayın. insanları "bir yerlerden" geliyor diye yargılamak, "bir yerlerde" ağzına sahip olamayıp banlanan insanların haddine değil.

Benim futbol bölümünden banlanmam saçmalık ama ağzımı açmadim niye banladınız diye sen yazdin diye yazıyorum bunlarıda cevap hakkı doğuruyosun bana. Ağzıma sahip olamadım diyeceğine ercan saat'cinin lafına doğru demiş yalanmı , o değilde nasıl .... , ve bu mesajlar içeren quote'lara +1 benzeri yazan adamları banlayın. Tartışmayıp troll'leyen adamları banlayın belki düzelir seviye.

bu forumda çözemediğim şey birine küfür etmek mi ban yoksa içerikte küfür'lü yazı olmasımı. Eğer içerikte küfür ban değil ise ben niye banlıyım ? Siz bir karar verin tamam kurallarda yazıyor ama uygulanıyor mu ? zor birşey değil search'e atıyorum amk bile yazsan 3242 sayfa dolusu küfür etmiş adam cıkacaktır.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

bu forumda çözemediğim şey birine küfür etmek mi ban yoksa içerikte küfür'lü yazı olmasımı. Eğer içerikte küfür ban değil ise ben niye banlıyım ? Siz bir karar verin tamam kurallarda yazıyor ama uygulanıyor mu ? zor birşey değil search'e atıyorum amk bile yazsan 3242 sayfa dolusu küfür etmiş adam cıkacaktır.

bunu bende anlamiyorum yeri burasi degil ama bayagi bir celiski mevcut bu konuda.

amk aq suru ile etrafta ama hayvan adam diyince siliniyor post falan yani.

daha neler var kufur iceren ama birileri yazinca sorun yok digerlerine sorun.

neyse
Mesaj tarihi:
hazırlık macında yumruk attı diye 5 maç ceza alıyorsa cemal nalga, tribündeki adamın ağzını burnunu patlatan oyuncuya da minimum 10 maç ceza verilmesi gerekliydi.

2 maç ceza değil ödül olmuş. işler yolunda gitmiyorsa, sinirli isen patlat seyirciye bir kroşe rahatla mis gibi.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

hazırlık macında yumruk attı diye 5 maç ceza alıyorsa cemal nalga, tribündeki adamın ağzını burnunu patlatan oyuncuya da minimum 10 maç ceza verilmesi gerekliydi.
2 maç ceza değil ödül olmuş. işler yolunda gitmiyorsa, sinirli isen patlat seyirciye bir kroşe rahatla mis gibi.

http://img260.imageshack.us/img260/9838/adszcbe.png
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Nalga'nın allahı şaştı 5 maç ceza yese kaç yazar?

ben burayı anlamadım pek. nalga'nın allahını şaşırtan olayla kinsey'in ne alakası var ki?

cemal nalga rakibine vurmuş 5 maç ceza almış. kinsey de taraftara vurmuş 2 maç ceza almış. doğrudur yanlıştır tartışmayacağım ama tamamiyle alaksız bir olay yüzünden nalga 5 maç ceza alsa ne olur demek saçma geldi bana. yanlış anlamış da olabilirim tabii ama sonuçta nalga 5 maç ceza aldığında bu olaylar yoktu ortada. o yüzden bu son olayları kinsey-nalga maç cezası karşılaştırmasına katmak oldukça saçma geldi bana.

nalga almamış süresiz ceza, kinsey niye alsın diyenlere karşı böyle bir argüman kullanmak hiç ama hiç mantıklı gelmedi bana.
Mesaj tarihi:
Konunun gelişimini okumazsan anlayamazsın, Nalga'ya da tüm sezon cezası gelsin denmiş Kinsey gibi adam dövdüyse.

Zaten 2 sezon men aldı, hani onu da versinler vereceklerse.Tüm cezalar bize giydirilmişken, Kinsey'nin komik cezası burada konu.

Biz sahtecilik yaptık, aldık cezasını.Hem de fazlasıyla.Ama dayak konusu sahteciliğin yanında "iyi çocuk" olduğu için Kinsey efendi paçayı kurtardı.Ayrıca Nalga'nın aldığı ceza oyuncu kavgasıdır, taraftar dövmenin ne demek olduğunu kaç sayfa oldu anlayamadınız.Umarım tahkimde onanır da biraz anlarsınız, 2 maç ile kalırsa ceza da canları sağolsun.
Mesaj tarihi:
taraftar dovmenin ne demek oldugunu sen kendin anlatiyor ve oyle olduguna inaniyorsun buna inanmayanlarda olabilir .. bence mantiksiz ornegin oyuncunun kendisine saldiran taraftara karsi sessiz kalmasi ve oyle durmasi ? karsilik verincede hop ceza. burada biraz daha cift tarafli dusunmek lazim. ilk dayak yiyen kinsey burada durduk yere zivanadan cikip dalmadi ki ortama ?

vermis oldugun orneklerde nba vs her olayda ornek gosterilemez bence.

neysem ney zaten ne desek bos bu saatten sonra.
Mesaj tarihi:
Sırf NBA mi gösterdim şeker kardeşim?

Lavrinovic dedim, Pamessa Valencia maçı dedim.

Buna inanıp, inanmama değil.Bir tüzük vardır uygularsın ve eminim o tüzükte bu aksiyonun cezası bu kadar maç değildir.

Bana göre de Galatasaray CC'a verilen cezalar saçma, hadi sabaha kadar çemkirelim.
Mesaj tarihi:
E öyle. Adam resmen geçenlere çakayıma gitmiş oraya, kinseyden öncekine de vurmuş. Kinseyde koşarken patlatmış bir tane. Şimdi Kinseyin yaptığını savunmuyorum ama kalkıp da vay masum taraftara yumruk falan komik oluyor. Ha, bunun cezası sezonluk mudur 2 maçlık mıdır onu bilmem.

alt için edit: Vallahi geçen yıl ve ondan önceki harikaydı lig. Gerçekten her maç izlemeye değer geçiyordu, büyük maçlar baştan sona çekişmeli geçiyordu. Ama işte ileri gideceğine geri gidiyor.
Mesaj tarihi:
Taraftara masum diyen çıkmadı, çıkamaz da.Gerizekalının önde gidenidir ve büyük ihtimal o adam futbol maçları dahil GS maçlarına gidemeyecek bu sezon.

Kinsey de bu sezon oynamayacak arkadaşım, ben bunu savunuyorum.İçine sı..tılar basketbolun, fiyaskosuyla, dayağıyla başta Galatasaray'ın olayları.Gerçekten amatör basketboldan NBA'e göre daha çok keyif alıyordum, futbol liglerine nereden girdiyse şu ara orta yerinden belini kırdılar keyfimin.
Mesaj tarihi:
anlasildi ne demek istedigin ama sende biraz bu tarafi anlamaya calissan :)

oyuncu oyuncuya yumruk atiyor 5 mac eyvallah diyorsun oyuncu dayak yiyor staddan kacarken birine yumruk atiyor 2 macin az sezon sonuna kadar ceza olmasi gerekir diyorsun burada ayriliyoruz.

verdigin orneklerde her olaya uyarlanmaz yok oyle bir sey cok yanilirsin.

bu her olay icin gecerli, onceden bu olmustu cozumu cezasi bu idi hadi bundada aynisini yapalim inanilmaz hatali bir bakis acisi benim icin.
Mesaj tarihi:
İyi de bir olayın çözümü için, geçmişteki benzer bir olayı referans almaktan doğal ne var?

Ayrıca sporcu dövmek ile taraftar dövmenin hukukunda kesinlikle bir farklılık vardır.Yine örnekleme yapmayayım, saçma geliyormuş.Tahkime gidildi bu olay da içindedir büyük ihtimal, güzel bir karara bağlanır.
Mesaj tarihi:
o zaman bende sana bunlari ornekliyim buradan cikarim yapalim. yaniliriz iste. al rodmana verilen ne kadar az bu ornege gore ? hakeme kafa atmis 6 mac ceza. hakem bu yani.

en agir cezalari ornek gosterip aha budur demek bence dogru degil, bende en dusukleri gosteririm...

bu cezalari google dan aratip buldum bildigimden degil..

Dennis Rodman, kameramanı dövmekten 11 maç, hakeme kafa atmaktan 6 maç ceza.

- Veron Maxwell’in Houston Rockets formasıyla 1995 yılında bir seyirciye yumruk atması sonucu 10 maç ve 2000 $ para cezası.

- Latrell Sprewell’ın Golden State formasıyla idman koçu P. J. Carlesimo’yu boğmaya çalışmasından dolayı 68 maç ceza.

- 1977 yılında Lakers oyuncusu Kermit Washington’un maç esnasında Houston Rockets’li Rudy Tomjanovic’in (Şimdi ki Lakers koçu) çenesini kırması sonucunda 60 gün (26 maç) ceza
Mesaj tarihi:
kesinlikle o konuda ayniyiz zaten ama 2 yerine 10 olsun ama sezon boyu men cok buyuk bir ceza ve ben sahsen hak ettigini dusunmuyorum boylesine agir bir cezayi.

nba tarihindeki cezalar icin :

http://www.eskimo.com/~pbender/fines.html
Mesaj tarihi:
sezon sonuna kadar ağır tabi ama 2'de cok cok komik ya düşünsenize cezası 3 katlandı deseler bile komik kacarken .

Keske Kaya Peker'de kendisine fener&efes maçında tekme tokat dalan taraftara karşılık verseymiş hiç ceza almazdı . Belki ödül bile verirlerdi lan.
  • Yeni Oluştur...