adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yeditepe üniversitesinde gastronomi okuyorum geçen sene mat 101 diye bi dersimiz vardı rektörlük dersi tüm öğrenciler almak zorunda bölüm farketmeden ben bu dersten kaldım ve bu sene tekrar alıyorum yanlız hocamız ders programında bi hata yapmış bize mat 103 gösteriyo ve güzel sanatlar bölümü ve bizim bölümümüz bu hatanın farkında bu yüzden ders'i ilk defa alan tüm öğrencilere drop ettiler ama benim gibi F alan öğrenciler için drop etme şansı vermiyolar geçen sene işlediğimiz konular kümeler denklemler açılar gibi basit konularken bu sene polar kordinasyon analetik geometri vector gibi daha önce duymadığım şeyler işliyoruz sözel öğrencisiydim ben dekan'a kadar çıktım yapabilceğimiz bişi yok diyolar ve bu senede F alıcam gibi duruyo ama bu dersten kalırsam bursum elimden alıncak ve teknik olarak şuan işlediğimiz matematik benim F aldığım matematik değil sınavda bile mat 103 yazıyodu yarın rektör'e gidicem ama rektörde aynı şeyi derse dava açsam bi işe yarar mı yada yapılcak başka bişi var mı?
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Büyük ihtimalle rektörlüğe bir dilekçeyle çözülür o iş ama ilerlerse kesinlikle yök yasalarını incele. Çünkü orda olmayıp da okulun yaptığı bi uygulamaysa itirazını çok daha rahat yaparsın.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yök yasalarını nerde bulucam ben?
sir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ders aynı dersse, sadece içerik ağırlaşmışsa pek şansın yok gibi
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 mat 101 istiyodun sen, sana 103 mü verdiler? eğer öyleyse bi sorun çıkmaz. rektörü kafala az. alttan al, yağla hallolur
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 içerik ağırlaşmadı mat 101 dersi adı altında mat 103 anlatıyo hoca ve bu hatanın farkına varıyo bölüm ve drop ettiriyo ders'i ama bizim F olduğu için biz edemiyoruz.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pek bisi yapabilecekmissin gibi durmuyor
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bence rektöre anlatırsan çözülür sorun. hiç olmadı barış dalan'a çık, bursu kurtarırsın diye düşünüyorum.
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 once dekanliga dilekce, olmazsa rektorluge dilekce, o da olmazsa dava acabilirsin.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 konuyla bağlantılı olarak, ben 4 sene bilg müh. gördüm. ve bana verilen eğitimin yetersiz olduğu kanaatindeyim. okula dava açabilirmiyim? hem paramı istiyorum hemde harcadığım yılların tazminatını.
naraso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 @joker yeditepe rektörlüğü bana bu okulu zorla seçtirdi diye bi iddia ile ortaya çıkar ve kanıtlayabilirsen alırsın bence :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 edemiyorum çünkü F almıştım bi öncekinden ama bi önceki ile şimdiki aynı değil çünkü gerizekalı hoca baştan tamamiyle yanlış anlatmış şuan mat 103 dersleri görüyoruz ama mat 101 dersinde.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi dersi alırken de mi anlamadınız, ya hoca biz bunları görmüyoduk geçen sene, ne iş? ders içeriği mi değişti? falan deseniz daha başka olurdu belki. :(
Joker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 naraso said: @joker yeditepe rektörlüğü bana bu okulu zorla seçtirdi diye bi iddia ile ortaya çıkar ve kanıtlayabilirsen alırsın bence :D zorla seçilmedi ama restorantta yemek sipariş edince içinden böcek çıkmasını bekleyerek yemek sipariş vermiyorsun. bana beni bilgisayar mühendisi yapacaklarını tahaddüt ettikleri için saydım onca parayı, kağıt parçası için değil.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ders'i alırken bu sene şunları işliycez diye bişi demedi hoca e zaten geçen sene bunları işlemedik diyince biz olay anlaşıldı yeni gelenler paçayı kurtardı biz sıkışıp kaldık
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kağıt üzerinde artık bilgisayar mühendisi olduğundan o iş olmaz. Ha tabi ortalıkta dersin eğitim kalitesi çok düşük, sakın tercih etmeyin diye, insanlar seçmez, mecburen arttırırlar eğitim kalitesini veya kaparlar bölümü yetemiyoruz diyip.
naraso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Joker said: naraso said: @joker yeditepe rektörlüğü bana bu okulu zorla seçtirdi diye bi iddia ile ortaya çıkar ve kanıtlayabilirsen alırsın bence :D zorla seçilmedi ama restorantta yemek sipariş edince içinden böcek çıkmasını bekleyerek yemek sipariş vermiyorsun. bana beni bilgisayar mühendisi yapacaklarını tahaddüt ettikleri için saydım onca parayı, kağıt parçası için değil. keşke araştırsaymışsın ama iyice ya, dediklerine göre gerçekten yazık olmuş.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Aslında çalışarak geçme ihtimalin yokmu yani? Vector falan diyosun da vector dediin bodos bi ok işte düzlemde çok zor bişey değil :D Geçen nası geçiyo sonuçta, bursda almışın hem akıllı adamsındır :P
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Revangelis said: hoca cem sütçü değil dimi Süper bi hocadır kendisi :P istatistik dersimize giriyo
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 adamınbiri said: edemiyorum çünkü F almıştım bi öncekinden ama bi önceki ile şimdiki aynı değil çünkü gerizekalı hoca baştan tamamiyle yanlış anlatmış şuan mat 103 dersleri görüyoruz ama mat 101 dersinde.durum böyle ise yapabileceğin pek bişi yok. müfredatı değiştirdik diyebilirler çünkü
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 eğitim raconunda drop etmek ne demek la merak ettim yok bizde öyle şeyler nedir o??
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dersi bırakmak. transkriptinden düşmesi dersin
Öne çıkan mesajlar