mani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 beşiktaş diskalifiye olur bu maçtan sonra. galatasaray basket şubesinin yaptığı çakallığı yapıp ibrahim üzülmez formasıyla uzaylı oynatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 BJK-febe topici değil mi bu ? keşke domuz gribi olmasaydımda numaralıdan izleyebilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 türkiyenin en iyi sağ beki deli ibo karşısında madara oldu be. bu mu bek şimdi. ololol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 naraso said: rıdvan çökmüş adam yılda 5 milyon kazanıyo niye çöksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kavga dövüs olmadan sinir stressiz mac oldu futbolcular karsilikli iyi niyetliydi. Mac sonunda da fenerbahceli taraftarlar alkisladi centilmence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 paspatur said: pis koydular. o diilde GS li kardeşlerimizin neden el şeyiyle gerdeğe girdiklerini anlayamadım şincik Ligde 34 maç var, 2si sadece bizimle.El şeyiyle girmekten doğal ne var? Saçma saçma konuşmayın, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kazımı üzmüşler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çok temizmiş hakakten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Burda Pzero kardeşimi tebrik ediyorum ama haha bayadır böyle hoplatılma görmedim . 3-1 falan da değil 3-0 , bizden bile rezil oldu adamlar sdf. Beşiktaş'a tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Pzero hala çıkmadı ortalığa hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Her gol için 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pzero konu açıyo bence, cümleleri ortalayıp, resimleri upload ediyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 adam 14 gündür bişi yazmamış ama gitmiş olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 harıykıvıl nerde lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 besiktasa tebrikler, super kitlediler takimi. alexin ayagina top gelmedi nerdeyse. ilk golden sonrada bizim takimin dizlerinin bagi acildi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 BulletRide said: paspatur said: pis koydular. o diilde GS li kardeşlerimizin neden el şeyiyle gerdeğe girdiklerini anlayamadım şincik Ligde 34 maç var, 2si sadece bizimle.El şeyiyle girmekten doğal ne var? Saçma saçma konuşmayın, geçmiş olsun. Kendi şeyinizle girmeyi unuttuğunuzdan sizin için el şeyiyle girmekten daha doğal bi şey yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ibo 40'ından sonra avrupa'ya gider xD cok temiz mac oldu kavgasiz gurultusuz.. özlemiştk böle birbirine tekme tokat girmeyen futbolculari.. Unutmadan EZ DİK..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 off yenmişiz lan,feci sevindim.şimdi programları izliyorum da övüyorlar bjk'yi vs. ilk yarı izledim de sadece iyiydi zaten belliydi galibiyet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 paspatur said: BulletRide said: paspatur said: pis koydular. o diilde GS li kardeşlerimizin neden el şeyiyle gerdeğe girdiklerini anlayamadım şincik Ligde 34 maç var, 2si sadece bizimle.El şeyiyle girmekten doğal ne var? Saçma saçma konuşmayın, geçmiş olsun. Kendi şeyinizle girmeyi unuttuğunuzdan sizin için el şeyiyle girmekten daha doğal bi şey yok tabi =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mehmetçik vakfından haberim yoktu,maçın başında gördüm çok duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ezdildik :) tebrikler besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kazım > all kazım > twitter kazım kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Konn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kazım'ın F3n3rbahç3 yazmasını dilerdim 8JK'den sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konn said: Kazım'ın F3n3rbahç3 yazmasını dilerdim 8JK'den sonra.. ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kazım dengesiz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 23 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Konn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kazım'ın F3n3rbahç3 yazmasını dilerdim 8JK'den sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konn said: Kazım'ın F3n3rbahç3 yazmasını dilerdim 8JK'den sonra.. ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kazım dengesiz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar