Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nileppezdel said: Efrasiyab said: Hayırda Bekaret isteyen birine karşı hınçla saldırmak niye onu anlamadım. Adam öyle istiyorsa öyle alır, size ne? Beğenmeyen gider bekaretini bozdurtur birine öyle evlenir, veya evlendiği kişi bakirse evlenmez. Kendisi bakirse bekaret beklesin zatne de kendisi yatıp kalkıp kadında bekaret arayanlara lafımız :D Oda tam bir yüzsüzlük, o konuda haklısın. önüne gelen kızı düdüklemeye uğraşıp, sonra ben bakirle evleneceğim diyen çok var.(Türk erkeklerinin çoğunluğu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Hiçbir zaman kızın başkalarıyla ne yaşadığından emin olamazsınız. Önüne gelene blowjob yapmış olabilir, arkadan vermiş olabilir, üstten herkese sürttürmüş olabilir. Orospunun önde gidenidir ama siz kendinizi özel falan zannedersiniz. Kız da seviniyordur böyle bir salak buldum evleniyorum diye. Kadınların sağı solu belli olmaz, evleneceğiniz insanda aradığınız şey bekaretse yanılıyor olabilirsiniz yukarıda saydığım sebeplerden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Erkekte ipnedir bütün hayatı boyunca ona buna vermiştir sonra evlenecekken bakire isteyebilir yani ornekler cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 off sıkıldım sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 four to the floor i was sure, never seeing clear i could have it all, whenever you are near four to the floor i was sure, never seeing clear i could have it all, whenever you are near four to the floor i was sure, never seeing clear i could have it all, whenever you are near four to the floor i was sure, never seeing clear i could have it all, whenever you are near four to the floor i was sure, never seeing clear i could have it all, whenever you are near Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Efrasiyab said: nileppezdel said: Efrasiyab said: Hayırda Bekaret isteyen birine karşı hınçla saldırmak niye onu anlamadım. Adam öyle istiyorsa öyle alır, size ne? Beğenmeyen gider bekaretini bozdurtur birine öyle evlenir, veya evlendiği kişi bakirse evlenmez. Kendisi bakirse bekaret beklesin zatne de kendisi yatıp kalkıp kadında bekaret arayanlara lafımız :D Oda tam bir yüzsüzlük, o konuda haklısın. önüne gelen kızı düdüklemeye uğraşıp, sonra ben bakirle evleneceğim diyen çok var.(Türk erkeklerinin çoğunluğu) türk erkeğinin çoğu zaten tuttuğunu altına alma çabasında olduğu için büyük bir kesim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dreagloth said: Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? YOH BEKARET İSTERÜK!!!! PATLAMIŞ KADINLA EVLENİRSEM ELALEM NE DER DOSTUM SONRA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Olsun. Ama En iyi erkek Türk Erkeğidir sonuçta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 en iyi erkek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 asd2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 DREAGLOTH said: Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? Dostum ben bu meziyetlere sahip bir bayan görmedim pek ortalıkta, çok çok nadir karşılaşıyorum böyle insanlarla, görürsen bana da haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bekaret konusunun sonu gelmez hade by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 byee yine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Prawler said: DREAGLOTH said: Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? Dostum ben bu meziyetlere sahip bir bayan görmedim pek ortalıkta, çok çok nadir karşılaşıyorum böyle insanlarla, görürsen bana da haber ver. Bulduğum an alırım hatunu, basarım nikahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ben topiği okuyup okuyup cevap yazıcam, işim yok. nileppezdel said: Ya tamam çatır çutur sevişmiş olsa da buna laf edenlerin çatur çutur başka kadınları hatta profesyonelleri sevmiş insanlar olması zaten burada çarpık. Ben evlenene kadar beklerim diyen erkek varsa bakire olmasını beklesin sevgilisinin tamam. Ama kendi yaptıysa tek kelime edemez. Ben bekledim, çok sevdim. O da beklemişti, sevindim. Sonra ayrıldık. Sonra başkasını daha çok sevdim, o beklememişti. Ama ben de beklememiştim. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 edit yerinde olmuş prawler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sen beklediysen onun da baklemesini talep edersin işte ona bi lafım yok. Ama ayrılınca da o kadar aşık olduğun kızla bi kere bile sevişememek oturur içine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Prawler said: dreagloth said: Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? Dostum ben bu meziyetlere sahip bir bayan görmedim pek ortalıkta, çok çok nadir karşılaşıyorum böyle insanlarla, görürsen bana da haber ver. Ben buldum evlendim, her koyun kendi bacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nileppezdel said: Dalga geç bella dalga geç.. Yoruyosunuz beni ya farklı olmak ilgi çekme çabası oluyo. Şaka gibisiniz.. nilep sen farklı filan değilsin. bildiğin gerizekalısın. gıcık oluyorum sana ve mesajlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dreagloth said: Prawler said: dreagloth said: Akıl, şefkat, saygı, huzur, sevgi, aşk.... insani meziyetler? Dostum ben bu meziyetlere sahip bir bayan görmedim pek ortalıkta, çok çok nadir karşılaşıyorum böyle insanlarla, görürsen bana da haber ver. Ben buldum evlendim, her koyun kendi bacağından. Taktik versene taktik, nasıl buldun:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yaş küçükken bulmak lazım, sonra zor oluyor, tek taktiği budur =) edit akbayram : İkinizde küçükken. Muhtemel troll lerin önünü keseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 *trolluyodum engellediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar