Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice Tea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bulan kesinlikle cennetlik. Dolapta savaşa giricekmişiz gibi depo ettim (ki izmirde sicakla savasiyoz), satte 2-3 tane götürüyorum, zaten bişi içmeden 10 dakka geçirmek imkansız.

Kim bulmuş ya bu ice tea yi?[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Mesaj tarihi:

Limonlusu şarttır.
Şeftali zor anlarda,limonlunun kalmadığı durumlarda yedek olarak girebiliri devreye ama o kadar iyi oynayamaz..
magolusu öksürük şurubuyla aynıdır...

McDonaldS a gidilir,Jumbo,hatta en devasa boylu bir tane alınır.Yanınada tarçınlı yada Çikülotalı deli bir danıt alınır..

Action yapılır!

Bir resim koyarım buraya geçen yazlardan kalma:

[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]

Mesaj tarihi:
ulan 2-3 tane üst üste içince midem bulanıyor
yahu sizde ne biçim mide var[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Nestea ice te yi liptondan önce bulmuş bildiğim kadarıyla bir ara piyasadan çekilmiş sonra tekrar geldi böyle işte.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Mesaj tarihi:
ayrıca bu ice tea yı bulan ilk kişide
bizim kahveci hüseyin abi

ocağı yanmazdı hiç ısıtamazdı çayları hep soğuktu içerdik soğuk soğuk[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
halfmumi tersinden geliyorum.
en güzeli mangodur o çıkmadan ki en güzeli ise şeftalidir..
limonlu ise şeftali olmadıgı zamanlarda bile içilmeye değmez :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Mesaj tarihi:
nestea kötü beaa...
lipton şeftali olcak..[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
Uyyy bayılırım ice tea'ya, ama yazlık sitesinde malesef bulunamıyo... Bi ara yüklü miktarda alıp taşımak lazım civardaki köyden... Hakkaten icat edene helal olsun.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
bu gün mangolusunun tadına baktım fena olmamaış ama limonluya değişmem :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ice tea'nin toz halinde olanları vardı bi ara acayip hesaplı oluyodu tadı da pek farketmiyodu ama kaldırmışlar onları zarar etceklerini anladılar galiba kekler.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Mesaj tarihi:
aaa tozları kalkmışmı :( güzelce yapardım ondan 1 litre bütüğn gün içerdim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 09 Temmuz 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şeftali yedektir, yedek kalmaya mahkumdur! En kral ice tea limonlu ice teadir:) mangolunun tadı bence bi b*ka benzemiyo ama tabi beğenenine karışmam. Şeftaliye hayır demem, ama benim gözümde yedektir:)
nesteanin limonlusundan bir yudum aldığımda sanki havuz suyu içmiş gibi oluyorum. yani bildiğiniz bol klorlu bi havuza sallama lipton çay atıp bide limon sıksam, aynısı yaw:) var bi sakatlık onlarda içmeyin, içtirmeyin.. kuyu suyumu içiriyolar naapıyolar... vaya klor atıyo adamlar bilemicem artık
bi kere bende yaza girerken bi koli almıştım 24lük 1,5 haftada falan bitmişti eve toptan almak sadece bulmak mümkün deilse iyi yani. yoksa habire dayanıyosun su niyetine ice tea içiyosun (ben içiyorum şahsım:)) o yüzden bence eve yandaki bakkal satıyosa toptan almak yanlış. burda 24lük ohannes toptanlardan bahsediyorum. masum 6lıklardan deil:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
mumi hatırlarsan bir iddamız vardı kim daha çok içer diye ;)

şimdi sen buraya gelemiyorsun ben de oraya gidemiyorum

en iyisi ankarada buluşalım orta yol[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
asıl ice tea için şu buyuk meşrubat makineleri oluyor onlardan alıp evde bir köşeye koyacaksın sıkıldıkca içeçeksin. yatarken doldurup gündüz içeceksin; hayalim budur.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
  • Yeni Oluştur...