Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bulan kesinlikle cennetlik. Dolapta savaşa giricekmişiz gibi depo ettim (ki izmirde sicakla savasiyoz), satte 2-3 tane götürüyorum, zaten bişi içmeden 10 dakka geçirmek imkansız. Kim bulmuş ya bu ice tea yi?[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 lipton.. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Valla kim bulmuş bilmiyorum da süper bişey. Ama yine de su için bence. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Limonlusu şarttır. Şeftali zor anlarda,limonlunun kalmadığı durumlarda yedek olarak girebiliri devreye ama o kadar iyi oynayamaz.. magolusu öksürük şurubuyla aynıdır... McDonaldS a gidilir,Jumbo,hatta en devasa boylu bir tane alınır.Yanınada tarçınlı yada Çikülotalı deli bir danıt alınır.. Action yapılır! Bir resim koyarım buraya geçen yazlardan kalma:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ohoo bu da resimmi dom koysunda siz o zaman görün ice tea towerımızı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ulan 2-3 tane üst üste içince midem bulanıyor yahu sizde ne biçim mide var[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Nestea ice te yi liptondan önce bulmuş bildiğim kadarıyla bir ara piyasadan çekilmiş sonra tekrar geldi böyle işte.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ayrıca bu ice tea yı bulan ilk kişide bizim kahveci hüseyin abi ocağı yanmazdı hiç ısıtamazdı çayları hep soğuktu içerdik soğuk soğuk[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 halfmumi tersinden geliyorum. en güzeli mangodur o çıkmadan ki en güzeli ise şeftalidir.. limonlu ise şeftali olmadıgı zamanlarda bile içilmeye değmez :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Limonlu güzel değil bence ama günde en az 2 litre şeftali gidiyo bilen bilir benim ice tea bağımlılığımı :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 nestea kötü beaa... lipton şeftali olcak..[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Uyyy bayılırım ice tea'ya, ama yazlık sitesinde malesef bulunamıyo... Bi ara yüklü miktarda alıp taşımak lazım civardaki köyden... Hakkaten icat edene helal olsun.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu gün mangolusunun tadına baktım fena olmamaış ama limonluya değişmem :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ice tea'nin toz halinde olanları vardı bi ara acayip hesaplı oluyodu tadı da pek farketmiyodu ama kaldırmışlar onları zarar etceklerini anladılar galiba kekler.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aaa tozları kalkmışmı :( güzelce yapardım ondan 1 litre bütüğn gün içerdim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 Temmuz 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Halfmumi, 09 Temmuz 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Limonlusu şarttır. Hyrrr.. sendemi mumiiii Şeftali ...sadece şeftali[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 super bır tat seftalısını tek gecerım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Şeftaliyi tek geçiyorum abi ya süper bişi buz gibi olcak ama :=) (limonda fena deil gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 *!Canı çeker..* ulan bakkalda kapandı ama.. Tuğla mı kullansam?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 işin doğrusu benimde canım çekti :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şeftali yedektir, yedek kalmaya mahkumdur! En kral ice tea limonlu ice teadir:) mangolunun tadı bence bi b*ka benzemiyo ama tabi beğenenine karışmam. Şeftaliye hayır demem, ama benim gözümde yedektir:) nesteanin limonlusundan bir yudum aldığımda sanki havuz suyu içmiş gibi oluyorum. yani bildiğiniz bol klorlu bi havuza sallama lipton çay atıp bide limon sıksam, aynısı yaw:) var bi sakatlık onlarda içmeyin, içtirmeyin.. kuyu suyumu içiriyolar naapıyolar... vaya klor atıyo adamlar bilemicem artık bi kere bende yaza girerken bi koli almıştım 24lük 1,5 haftada falan bitmişti eve toptan almak sadece bulmak mümkün deilse iyi yani. yoksa habire dayanıyosun su niyetine ice tea içiyosun (ben içiyorum şahsım:)) o yüzden bence eve yandaki bakkal satıyosa toptan almak yanlış. burda 24lük ohannes toptanlardan bahsediyorum. masum 6lıklardan deil:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 buarada buzlu çay ilk defa amerikadaki pamuk çiftliklerinde tüketilmiştir, tabi köleler tarafından değil.Taşaklı serinletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şeftali.. olsa da içsek;([signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mumi hatırlarsan bir iddamız vardı kim daha çok içer diye ;) şimdi sen buraya gelemiyorsun ben de oraya gidemiyorum en iyisi ankarada buluşalım orta yol[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 asıl ice tea için şu buyuk meşrubat makineleri oluyor onlardan alıp evde bir köşeye koyacaksın sıkıldıkca içeçeksin. yatarken doldurup gündüz içeceksin; hayalim budur.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar