Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice Tea

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Limonlusu şarttır.
Şeftali zor anlarda,limonlunun kalmadığı durumlarda yedek olarak girebiliri devreye ama o kadar iyi oynayamaz..
magolusu öksürük şurubuyla aynıdır...

McDonaldS a gidilir,Jumbo,hatta en devasa boylu bir tane alınır.Yanınada tarçınlı yada Çikülotalı deli bir danıt alınır..

Action yapılır!

Bir resim koyarım buraya geçen yazlardan kalma:

[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]

Sosyal ağlarda paylaş

aaa tozları kalkmışmı :( güzelce yapardım ondan 1 litre bütüğn gün içerdim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 09 Temmuz 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şeftali yedektir, yedek kalmaya mahkumdur! En kral ice tea limonlu ice teadir:) mangolunun tadı bence bi b*ka benzemiyo ama tabi beğenenine karışmam. Şeftaliye hayır demem, ama benim gözümde yedektir:)
nesteanin limonlusundan bir yudum aldığımda sanki havuz suyu içmiş gibi oluyorum. yani bildiğiniz bol klorlu bi havuza sallama lipton çay atıp bide limon sıksam, aynısı yaw:) var bi sakatlık onlarda içmeyin, içtirmeyin.. kuyu suyumu içiriyolar naapıyolar... vaya klor atıyo adamlar bilemicem artık
bi kere bende yaza girerken bi koli almıştım 24lük 1,5 haftada falan bitmişti eve toptan almak sadece bulmak mümkün deilse iyi yani. yoksa habire dayanıyosun su niyetine ice tea içiyosun (ben içiyorum şahsım:)) o yüzden bence eve yandaki bakkal satıyosa toptan almak yanlış. burda 24lük ohannes toptanlardan bahsediyorum. masum 6lıklardan deil:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...