Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bu sorunu çözmek için biriken item'ları kullanabileceğin quest koyuyorsun oyuna, quest eğer itemlerın yoksa grinding'e yolluyor, varsa az grinding ile geçiyorsun, ama yan etki olarak eğer oyuncu bi arkadaşı ile oynuyorsa, aha bu item bu queste yaricak, o zaman bu item de yarıyabilir diyip, gene herşeyi toplamaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 su an dragonagede cantamda ecik bucuk seyler dolu, ne ise yaradiklarini hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Diablo'da düşen her şeyi toplardım mesela. Hatta düşen unidentified eşyaları bile gidip caine açtirirdim param gitmesin diye=) Sonra o kadar altin bi boka yaramaz, kasaya sığmaz üstümde hayvan gibi altın taşirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 benim miyadını doldurmuş, questi bitmiş quest itemları bile "ya sonradan başka bi quest için isterse?" diye tırsıp, ya da elbet bi işe yarar, biyere satılır, bi bonus getirir diye inventory de oyunun sonuna kadar tutmuşluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İddia ediyorum bu başlığa yazanlar kaldırımda yürürken çizgilere de basmıyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Maalesef. En çok KoToR serilerinde küfretmişimdir herhalde, oyunlar bittiğinde üzerim hiç kullanılmamış yüzlerce item ile doluydu. Artık ne geçse elime satıp para harcamaya fln çalışıyorum. Yanlız karakterlerin oyuna başlarken ellerinde olan item'ları illa saklarım oyunun sonuna kadar. Bir nevi neydik ne olduk tatmini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ShadowFury said: benim miyadını doldurmuş, questi bitmiş quest itemları bile "ya sonradan başka bi quest için isterse?" diye tırsıp, ya da elbet bi işe yarar, biyere satılır, bi bonus getirir diye inventory de oyunun sonuna kadar tutmuşluğum var. ahah wowda 3-4 senelik filan itemlar duruyodu bankada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Amma çingen cıktınız ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 WoW'da mesela bende hala kaç sene öncesinin event itemleri durur. Bi de şey var, Northrend'de bi questi yapınca zuldrak'ta "Fire estinguisher" diye bi silah veriyo, silahın class ı yok, mavi item ve herkes tarafından kullanılması dışında bi olayı yok. Ama 1 senedir o item bankamda duruyo "ya bi işe yarayacak olursa ilerde" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Abi bu gomuculuk haricinde baska bi konsept de 31cilik. Benim Sabanci'da oda arkadasim mesela, Oblivion'da silah zirh falan enchantlayip 100% cameleon yapmisti, gidip adamlara vuruyordu adamlar "huh, who's that?" falan diyorlardi, herif boyle boyle oynadi oyunu bildigin. veya azmo var mesela easy'de dragon age bitirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fire extinguisher 3 karakteriminde bankasinda duruyo, bi gun dunyayi kurtaricak o alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Penthesilea said: Benim Sabanci'da oda arkadasim mesela bunu ekledigin iyi olmus ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 simdiki oda arkadasim yapmaz oyle seyler o sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bütün oyunlarda para sınırına dayarım bi şekilde. dün fallout3'e başladım. galiba 120 stimpek falan var. 100 caps istiyor diye 1 kere radyasyon muaynesi yaptırdım. onun dışında kaçıyorum köşe bucak. bide bende herşeyi yapıcam bütün itemları alıcam hiçbişi kaçırmıcam hastalığı var. insan gibi oyna dimi. yok. lan dur şurda bi tepe var orda kesin bişi var diyip karış karış açıyorum.heleki oyunda harita açma gibi bir muhabbet varsa tek noktasını açamıym böle açılmayan olsun ama arada boşluk olsun bug bulur açarım o derece. value 1 olsun yine alırım illa birilerine satarım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahah o çok feci işte 1 haftadır nonstop dragon age oynuyordum. bugün aion a geri döndüm gezerken sürekli tab a basıyorum karakter hedef değiştirmekten afallıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 evet harita açtırma da diğer ciddi bir rahatsızlık, mmo'larda hızlı binek aldım mı dere tepe geziyorum böyle. gerçi yeni oyunların haritaları daha büyük olduğundan dizginledim biraz o rahatsızlığı. gerçi war'daki tome unlock olayı bilhassa bu rahatsızlığı körüklemek için yapılmış zaten heh. %100 camo işte iddqd gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 keldron said: Amma çingen cıktınız ya sdf Miras değil ulan alın teri.! asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dragon age'e kadar, ilerde kullanma ihtimalim 0.1% olan itemları bile tutardım çantada, bankada (sırf full set ve görünüşü güzel diye dk starting zone'daki armorlara bankada bir çanta ayırmışlığım vardır wow'da eheh).. ama dragon age'de başa çıkamadım walla.. her türlü poisondı, regdi derken doluveriyor inventory.. ister istemez satıyoruz =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bendede öyle bir huy var ya :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 değilim gömücü falan haha. tadını çıkara çıkara oynarım. tadı yoksa oyunun bitirmeye kasmam bırakırım ya da silerim ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 su gibi içerim potionları acımam. okları atmaya da en pahalı olanından başlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 wowda ork şamanım vardı. ve teee ne zaman aldığım sm seti duruyodu. çünkü ork'a daha çok yakışan bir set yok!! wf baltada dahil shdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben para konusunda değil de itemlar konusunda habis davranıyorum. yani vendorda güzel bi item varsa ve param yetiyorsa alırım. ama iş herhangi bi işe yarayıp yaramadığı belli olmayan inventory dolusu itema gelince kilitlenip kalıyorum. yeni bulduğum iyi bi item için inventoryde yer açana kadar baya terliyorum. hatta garantiye almak için o noktada save falan alıyorum. bissürü kişinin de söylediği gibi oyunların çoğunu inventory'mde hiç kullanmadığım tonlarca itemla bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi kalabaliga gelemiyorum. ondan hiç kasmiyorum. üstümdekiler dişinda max 2-3 tane ileri seviyelerde kullanmayı planladığım itemleri tutuyorum o kadar. yemişim parasini epik işlere imza atiyorum ben sanal dünyalarda. hii bazen sosyal itemlar olyor ya görünümü güzel ama içeriği sifir olan. öyle şeyleri tutabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Valla haritada açılmamıs nokta kalmaz .. hele birde xp veriyorsa eq2 de ki gibi.. ama banka kasası ve inventory im hep doludur. Oyunun başındaki o en zor donemlerde kullandıgım gozum gıbı baktıgım sılah ve zırhlar oyunların sonlarına kadar ınventoryımde durur. Gonul bagı olusuo o sılahlarla zırhlarla .Napayım elimde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar