ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 [hline] Bilmem başka söze gerek var mı? Başrıol oyuncusu mu? Haa Frank Castle rolunde Thomas Jane oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bu kızılmaske değil mi? :) (panişır'dan ne anlar türk evladı) yıllardır okumadım ama o kurukafa akıldan çıkacak gibi değil valla.. pigmeler kollardı bunun inini, bir de yardımcı karakter vardı sanki kimdi o ya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Kızılmaskeyle punisher çok ayrı şey olsa gerek Sam arkadaşım :) ( yoksa bilerek mi yaptın pek basmadı da ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 haa şimdi çaktım kim olduğunu, e ama kurukafaları çok benziyor birbirine. hep benzetirdim zaten birgün karıştıracağımı tahmin ediyordum.. :) ".okunu çıkardılar" diyecektim de zaten daredevil için demiştim onu. kendine has hoş bir tarzı vardır bu kahramanımızın, severim de hani böyle esas oğlanlık olayı nedir ki bilemiyorum.. bunun kendi çizgiromanı var mı?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bakalım nası olcak hiç ümitli diilim gerçi ya... Nick Fury'yi kim yoncak acaba? Hangi dönem acaba? Yeni hikaye mi acaba? ...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eheh ben azmı oynardım bunu ateri salonlarında be :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kötü adamı john travolta oynuyo ayrıca bugün habere göre filme x-men'de adını bilmiyorum şimdi hani her tarafı mavi bi hatun vardı ya rebecca-romjin stamos katılmış taş gibi maşallah :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ya nerdeydi. Ha Electra'nın webde okuduğum bölümlerinden birinde nick furry vardı zenci ! Oha dedim bi an. Kel ve zenci. Öle bişi yapmazlar inşallah. Ben Blade tadında bişi bekliorum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Catscratch, 27 June 2003 19:30 tarihinde demiş ki: Ya nerdeydi. Ha Electra'nın webde okuduğum bölümlerinden birinde nick furry vardı zenci ! Oha dedim bi an. Kel ve zenci. Öle bişi yapmazlar inşallah. Ben Blade tadında bişi bekliorum.[hline]This Cat Scratches Free. Irkçı herif (: Zenci oslanolcak (: eheu şaka bi yana aynı Kingpin e benzicek sonuçta o da zenci değildi (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hadi yaa ! PUNİSHER ha ? ne zaman geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 summer 2004 (dio yukarıya bakarsan)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 punisher :acı çeken masum insanlara zarar veren bu böcekler durdurulmalı.Acımaz sıkar adamımdır.Şişmanın korkulu rüyası. Eyer bir gün kingpin ölücekse onu öldürmeyi hak eden kişi bence punisherdır. [Bu mesaj TheSilver tarafından 27 June 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 görmemişim... ewet sana katılıyorum silver ![hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Sam, 27 June 2003 17:22 tarihinde demiş ki: bu kızılmaske değil mi? :) (panişır'dan ne anlar türk evladı) yıllardır okumadım ama o kurukafa akıldan çıkacak gibi değil valla.. pigmeler kollardı bunun inini, bir de yardımcı karakter vardı sanki kimdi o ya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 zauahuu uçuşta son nokta... sam hava yolları tek rakibi thy kızılmaskeymiş.. pehh[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Punisher in teknolojik oyuncaklarina hastaydim, bakalim nasil olcak film. insallah bundada radikallik yapcaz diye biseyleri batirmazlar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 John Travolta da oynuyor benim bildigim..[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pehh zmanında az mı oynadık bunun ateri oyununu beee. gerçi cizgifilm olarak sadece spiderman de görmüştüm. ama güzel olur cidden.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ya punisherıın kim olduğunu,ne yaptığını,özelliğinin neo lduğunu falan anlatır mısınız?Yok daha önce hiç duymadım da...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ailesi serseri kurşunlara kurban gittikten sonra kendini boyle bir seyin yasanmaması için suçlularla savaşmaya adayan bi adam. bi özelliği yok sadece bir insanın maximum sınırlarında biri diyelim. ekipmanı sağlam cidden ortağı da ekipman konusunda ayrdımcı oluyor[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bide biraz acımasız mesela çoğu super kahraman bir katili oldurmezken frank acımıyor :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Aegæn peki punisherın ekipmanları nasıl?Batmaninkiler gibi mi?Bahseder misin biraz[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 öncelikli olarak yakalamaya yönelik silah taşıyor ama mutlaka öldürücü bir silahı oluyor yanında, en büyük silahı ise vanı ses ile çalışıyor araçda bilimum roketler var ve şuraya git buraya git tarzı komutlarıda alıyor ve gidiyor ama aracı uzaktan ortağı sürüyor galiba pek emin değilim spider man de çok göstermiyodu orasını. garip olan şeyse hiç çekinmeden spiderman e yağdırıyo roketleri :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 silahlarda nasıl diyim tabanca felan şeklinde ama ateş ediyor boyle elektronilk bi ağ gidiyo ya da başka bi silahla yappışkan atıyo felan değişik yakalamaya yonelik seyler yani.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 neden spiderman e dalıyor peki bu?[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sıyrık bi arkadaş bu punisher, esiyor kafasina gore...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar