Tralus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Valla ben Ulquirra diyorum ama sizinde fikrinizi almak istiyorum :D
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Barraganın aslında bir numara olması tasarlanmış ama sonra vazgeçilmiş gibi duruyor bence.Barraganın hollow formu diğer gudubetleri eziyor.
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tabikide halibel'in ikizleri... (:D
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Grim mi Ulqi mi lem arada kaldım :) Tasukede kudasai :)
Tralus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 valla ulquirra'yı sevmemin sebebi şu sözüydü: -Göğsünü parçalasam ruhunu görebilir miyim?Beynini yok etsem ruhununu görebilir miyim? bu sözü söylediği gün favorim oldu :D:D:D
Tralus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ben ilk Halibel'e hayran kalmıştım ta ki ceketini açana kadar :D:D:D:D
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ulqiorra ya oy vermeyenler atsın kendini.
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Tralus said: valla ulquirra'yı sevmemin sebebi şu sözüydü: -Göğsünü parçalasam ruhunu görebilir miyim?Beynini yok etsem ruhununu görebilir miyim? bu sözü söylediği gün favorim oldu :D:D:D DB'nin hatalı çevirisi ve onu çeviren arkadaşımızın Japonca bilmemesi sonucu çifte hata :) Aslında Ulqi orada ruhdan değil kalpden bahsetti, doğrusu ; -Göğsünü parçalasam kalbini görebilir miyim? Zaten daha önceki konuşmalarında da "Sizin kalp dediğiniz nedir" diyordu.
Öne çıkan mesajlar