sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bulgaristan’da ırkçı lider Rosen Markov, devlet kanalında Türkçe haber yayını yapılmasını protesto etmek için Bulgaristan Ulusal Televizyonu binasının önünde kendini yaktı. “Bulgar Erkekleri Partisi” lideri Markov dün gece Bulgar Ulusal Kanalı (BNT) önüne gelerek cadde ortasına bir masa kurdu ve üzerinde “BNT’de Türkçe habere hayır. Bu rezillere ne gerek var?” yazılı bir pankart açtı. Tuhaf eylemleriyle tanınan Markov daha sonra ise çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kendini ateşe verdi. Irkçı Bulgar lider, olay mahallinde görevli bir polis memuru tarafından kurtarıldı. Polis memuru, paltosunu Markov’un üzerine atarak ve bir yangın söndürücüsüyle alevleri söndürdü. Bu olaydan sonra Markov’un hiçbir şey olmamış gibi masasına geri döndüğü bildirildi. Bulgar devlet televizyonunda 90’lı yılların sonundan bu yana günde 10 dakika öğleden sonra 4'teki Bulgarca haberlerin ardından Türkçe haber yayını yapılıyor. Ancak bu uygulama yıllardır ülkedeki milliyetçiler tarafından eleştiriliyor. Markov, ağustosta Türkçe yayının durdurulması için bir haftada Varna kentinde 20 bin imza toplamıştı. http://www.nethaber.com/Dunya/122399/Turkce-dusmani-KENDINI-YAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 türk çok var mı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "ha yok yok türkler yakmış" diye çevirmesinler de euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bence sg-1 çok tehlikeli sularda yüzüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Adam en azından tutarlıymış. kendini ateşe verip,söndürüldükten sonra tekrar masasına dönmek efsane bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tamam da hangi-konu-oldugunu-bilirsin-sen le alakalı bişey degil yurtdısından bir haber bence o şeylerin içine girmez de başlık cidden uymuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hınzır sg-1 asfaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://www.silkiestar-ragdoll-cats.co.uk/images/kitten_for_sale3.jpg şunun tatlılığına bak abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Boci said: Bence sg-1 çok tehlikeli sularda yüzüyo :) Neyi c/p liyeceğini şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 helal olsun adama, ırkçılığa yeni bir standart getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "peder zickler" said: türk çok var mı orda türk değil onlar dağ bulgarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 rofl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ahaha bütün ırkçılar bu adamın yöntemini izlemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Adamın partiden belli zaten yahu "Bulgar Erkekleri Partisi" delikanlı gibi yakmış kendini maço başkan *hoydarinna nin narininanaaayyyy* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ... varlığın yakıyor, yokluğun yok ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bansheee said: "peder zickler" said: türk çok var mı orda türk değil onlar dağ bulgarı bunu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yasak konular üzerine konuşuluyor. şikayete bastık bakalım işlem yapacaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sağlam bassaydın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ünlemine abandım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 çılgın topice mesaj atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Dynun said: bansheee said: "peder zickler" said: türk çok var mı orda türk değil onlar dağ bulgarı bunu anlamadım benArkadaş kürtlerin kürt değil dağ türkü olduğunu iddia edenlere sevimli bir nüktedanlık göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 teşekkürler, ben uzak kalmışım o benzetmeye biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 “Bulgar Erkekleri Partisi” lol. erkek nadir görülüyor sanırım oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 konu dışı sg-1 gazetesi oldu maşallah. Konuyu açanlara bakıyorum bir günde ; sg-1 .. .. sg-1 sg-1 sg-1 .. sg-1 Oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar