MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Amanin, kongratz, bayragi devredecez yakinda ehah, allah anali babali buyutsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tebrikler Sağlıklı olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tebrikler, allah analı babalı büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eneem mütiş ikiliden mütiş bebek geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 wen ve diab'ı tebrik ediyorum. sağlıklı doğar ve büyür inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tebrikler sağlıklı doğar ve büyür inşallah. fotoğraflarını bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yok arkadas yaslandik. cok net ortaya cikti. evlenmeyin lan evlendiniz coluk cocuga karismayin. bohohoho. ama neyse allah anali babali buyutsun kismet olurda bi yaz alanyaya gelebilirsem urucam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Diaaaaaaabbbbbb... Muhesem gozukuyorsun. Axel diye bir yegenim var zaten, bir tane de damadim olsun. Zaten bulamazsiniz bizim kiz kadar guzek sarisin mavi gozlu... 3D resim de istiyorum. Hmmm. dur bakiim Lily Bade Susoy Tibet... Ebek ebek uygun bence. Bosver babasini ben ikna ederim zaten. Ama saga sola esmek yok Wencim, Lily yonunden baska yere eserse firtina koparir benim cadim. Opuyorum ikinizi de. Mutlu, saglikli buyutun. Hatta buyutelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hayırlısı olsun uzun ve sağlıklı ömrü olur umarım bebeğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tibet soyadlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 o zaman rüzgar tibet çok karizma. uvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu arada bence cocugun adi alex ruzgar tibet lecoutre olsun bole gunah gibi ossye girse kodlayana kadar sinav bitsin bence auheauea ha bide mumkunse alexin e si fransiz esi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 alex degil birader axel, hem annenin soyadi verilmez, ayip. millet evlendi cocuk yapiyo, hala yazi yazmayi ogrenemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 axel cok koolmus lan bandana taksin omru boyunca o zamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Dogduktan sonra kulagina ismiyle birlikte welcome to the jungle soyler babasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ahahahaha aquila süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tebrikler tekrardan =) bu arada ben asıl bone'u beklyorum bi cocugu olsun da zavallım typo'lardan çekicek anlaşılamayan bir ismi olcak ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hayırlı olsun analı babalı büyüsün :) @dyna: ehahsdhfsregeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yok bone kesin nüfus memurluğunda çalışıyor, ne kadar yanlış yazılan isim varsa kesin onun bir parmağı var. (:P) tebrikler bu arada, hem sizli büyüsün hem de size hayırlı bir evlat olsun inşallah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 anaa bir çocuk daha ben bırakıyorum artık bu forum işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 boyle buyutmeyin cocugu ama. http://www.youtube.com/watch?v=6IjUkNmUcHc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Allah analı babalı büyütsün ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin. Heyt be, nereden nereye, forumda yayınlanan nişan fotoları daha dün gibi geliyor. Axel de Rüzgar da güzel isimler. Yalnız Tibet soyad değilse 3 isim biraz abartı kaçar gibi, ileride uğraştırmasın çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mutluluklar diliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hayırlı olsun :) Merak ettim de, Hanımın Fransız kökenli mi? Axel Türkçe değil ya, 1 o 1 sen mi isim koydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar