EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/Z_Common/DomuzGribiBelirtileri-3.jpg
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 valla belki biraz olsun ne tarz grip oldugumuzu anlamada yardımcı olur bu tablo
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Farinal said: of ne gripmiş arkadaş ya
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 grip bahane uykuda reflü şahane. dün akşam başıma geldi. bugün öldüm yani off off. domuz gribi yanında 0 kalır.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hiçbiri yok bende. hiçbi şey değilmişim. oley. üç senedir nezle, grip olmayan, cold immune adam konuştu.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Laorx said: force grip olmuşun sen tam bir crit ahahaha
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mani said: grip bahane uykuda reflü şahane. dün akşam başıma geldi. bugün öldüm yani off off. domuz gribi yanında 0 kalır. kesinlikle katılıorum reflü gibi bi hastalık varken bu dünyada grip neymiş ya :D
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hasta olamıyorum ki ben :( 14 yıl mı ne oldu hiç hasta olmayalı lol, sanırım ölmicemde, of.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hasta olmamak çok kötü 14 yıllık birikmişlerle beraber hasta olucaksın bir kere olduğun zaman. of of düşünmesi bile kötü.
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Evet hasta olmamak kötüdür. İnsanın hasta olup, acı çekip gerektiğinde de ölmesi lazım. Biriken hastalıklara ayıp etmeyelim hasta olalım
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Fly said: kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu sinüzit dayı, burnun akmak zorunda değil o lanet hastalıkta
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kendimi kesicem yaa yeter yaa valla sokağa çıkamıcam yakında
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 SeaGle said: Fly said: kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu sinüzit dayı, burnun akmak zorunda değil o lanet hastalıkta kafanın içi akıyor sankı. jöle kıvamına geliyor. İğrenç bir duygu.
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 soguk algınlıgı domuz gribinden beter ya . domuz gribi olsan ya ölürsün ya kalırsın işte 1 hafta adam gibi hastanede yatarsın bunda burun akıntısı adamı sinir ediyor nefes alamıyon agzın kuruyor of gec be lanet ilacı da yokki adi şeyin
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Masquerade said: SeaGle said: Fly said: kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu sinüzit dayı, burnun akmak zorunda değil o lanet hastalıkta kafanın içi akıyor sankı. jöle kıvamına geliyor. İğrenç bir duygu. yillardir cekerim ben bunu sinuzit miymis bu yani? VAYANASINI
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Noyanh said: soguk algınlıgı domuz gribinden beter ya . domuz gribi olsan ya ölürsün ya kalırsın işte 1 hafta adam gibi hastanede yatarsın bunda burun akıntısı adamı sinir ediyor nefes alamıyon agzın kuruyor of gec be lanet ilacı da yokki adi şeyinaferin sinüs ;) burun akıntısını 1 saat içinde kesmezse paran iade!
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aferin sinus ve türevi ilaçlar semptomatik olm =) ilacın etkisi sürdüğü sürece geçirir sonrasına karısmaz tedavi etmez ki =) günde 5 tane den fazla almak intahar a girer demedi demeyin tavsiye edilen doz 3 bide
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bende de hafif hafif bi halsizlik ve öksürük başladı . Kuru öksürük mü balgamlı öksürükmü tam çözemedim hafif bir balgam var sanki . Burnumun akmasını bekliyorum bu tabloya göre taşhis yapabilmek için dsf
Öne çıkan mesajlar