EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/Z_Common/DomuzGribiBelirtileri-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 of ne gripmiş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 valla belki biraz olsun ne tarz grip oldugumuzu anlamada yardımcı olur bu tablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 güzelmiş,işe yarayabilir. +rep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bu tablo hiç bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Farinal said: of ne gripmiş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 grip bahane uykuda reflü şahane. dün akşam başıma geldi. bugün öldüm yani off off. domuz gribi yanında 0 kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hiçbiri yok bende. hiçbi şey değilmişim. oley. üç senedir nezle, grip olmayan, cold immune adam konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 force grip olmuşun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Laorx said: force grip olmuşun sen tam bir crit ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mani said: grip bahane uykuda reflü şahane. dün akşam başıma geldi. bugün öldüm yani off off. domuz gribi yanında 0 kalır. kesinlikle katılıorum reflü gibi bi hastalık varken bu dünyada grip neymiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ahh be 2.çinkoda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hasta olamıyorum ki ben :( 14 yıl mı ne oldu hiç hasta olmayalı lol, sanırım ölmicemde, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hasta olmamak çok kötü 14 yıllık birikmişlerle beraber hasta olucaksın bir kere olduğun zaman. of of düşünmesi bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Evet hasta olmamak kötüdür. İnsanın hasta olup, acı çekip gerektiğinde de ölmesi lazım. Biriken hastalıklara ayıp etmeyelim hasta olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Fly said: kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu sinüzit dayı, burnun akmak zorunda değil o lanet hastalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kendimi kesicem yaa yeter yaa valla sokağa çıkamıcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 force grip = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 SeaGle said: Fly said: kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu sinüzit dayı, burnun akmak zorunda değil o lanet hastalıkta kafanın içi akıyor sankı. jöle kıvamına geliyor. İğrenç bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 soguk algınlıgı domuz gribinden beter ya . domuz gribi olsan ya ölürsün ya kalırsın işte 1 hafta adam gibi hastanede yatarsın bunda burun akıntısı adamı sinir ediyor nefes alamıyon agzın kuruyor of gec be lanet ilacı da yokki adi şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Masquerade said: SeaGle said: Fly said: kafam ağrıyor başımı sallayınca ama öksürmüyorum nefes darlığı yok sinüzit diycem burnum akmıyor ne lan bu sinüzit dayı, burnun akmak zorunda değil o lanet hastalıkta kafanın içi akıyor sankı. jöle kıvamına geliyor. İğrenç bir duygu. yillardir cekerim ben bunu sinuzit miymis bu yani? VAYANASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Noyanh said: soguk algınlıgı domuz gribinden beter ya . domuz gribi olsan ya ölürsün ya kalırsın işte 1 hafta adam gibi hastanede yatarsın bunda burun akıntısı adamı sinir ediyor nefes alamıyon agzın kuruyor of gec be lanet ilacı da yokki adi şeyinaferin sinüs ;) burun akıntısını 1 saat içinde kesmezse paran iade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aferin sinus ve türevi ilaçlar semptomatik olm =) ilacın etkisi sürdüğü sürece geçirir sonrasına karısmaz tedavi etmez ki =) günde 5 tane den fazla almak intahar a girer demedi demeyin tavsiye edilen doz 3 bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bende de hafif hafif bi halsizlik ve öksürük başladı . Kuru öksürük mü balgamlı öksürükmü tam çözemedim hafif bir balgam var sanki . Burnumun akmasını bekliyorum bu tabloya göre taşhis yapabilmek için dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar