Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kablolu mouselar arasında Razer Deathadder bildiğim kadarıyla en iyisi. Hatta beklersen ve gelirse v2'si. G9'un ele oturuşu nasıldır bilmiyorum ama ilk bakışta ergonomik açıdan felaket gibi duruyor. Klavye olarak G19 güzeldir, şıktır ama +300ytl bir fiyatı bir kalvyeye vermek bence gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 razer herkesin eline oturmaz bu arada. deathadder bana kucuk geldi mesela. ben ali $mi$im nal gibi farelere. $u an habu kullaniyorum, cikinca razer nagaya bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 O zaman sana da sidewinder x8 verelim. Büyük elliler için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu x7 ciktigi zaman cod 2 oynuyoduk ya. birileri fare sormu$tu ucuza direk onermi$tim. ben intelli explorerla fragliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 G9 kullandığım en ergonomik mouse. Rahatsız falan diyenler daha hiç denememiş fikirsiz insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 su mouselarin birde solak versiyonlarini cikartsalar... hani tamam oyun oynayan, birde oyuncu mouse u isteyecek kume de solak insanlar onlari saglak lardan daha az ilgilendiriyor olabilir, ama resmen razer in ambidextral modelleri disinda kaliteli mouse yok. neymis su ergonomi bi goremedi elim. bi %25-50 fiyat farkiyla az sayida solak versiyon da uretseler deli gibi satilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 g9 ergonomi konusunda başarılı. rahatını sağlamak için elinden geleni yapmış adamlar. mouse'a ek ağırlık takıp çıkarabilme imkanın var. ayrıca mouse'ın üzerindeki kaplamayıda çıkarabilirsin. 2 farklı kaplaması var biri pürüzlü sert bi yüzeye sahip, diğerinin yumuşak, pürüzsüz bi yüzeyi var. ayrıca DPI ayarıyla öyle çok oynadımki bozuldu sanırsam :) eskisi kadar rahat değiştiremiyorum ayarı. yani burdan baya bi işe yaradığını anlayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 x7 gerçekten fiyat/performansta en iyisi. ben gittim gazla klavyesini de aldım. o da fena değil ama çok memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 g9 uzun zamandır kullanıyorum ve açıkçası alırken bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. Ele çok güzel oturuyor ve gayet seri bir mouse. Alınca memnun kalmasan bile pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ha bide her zeminde gidiyor bu g9 mübarek alet vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Absolut said: Zevk ve ihtiyaç meseles. klavye ve mouse seçimi. Açıkcası mouse a önem vermem ama klavyem kral olsun benim mantıgım yani lüks arabaya para vermem ama evim güzel olsun gibi bişi :P valla acıckası tam tersi. elim sakatlandı benım kötü mouse kullanmaktan, nerdeyse 2 yıl olacak daha yenı yenı ağrılarım geciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 razer lachesis kullanıyorum, yanlarda tuşu var memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 logitech g7 kablosuz ve rahat. 2 adet bataryasıyla, istediğin gibi kullanabiliyon, batarya olayı çok hoşuma gidiyo 2 seneyi aşkındır kullanıorum çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 a4 almayın aldırtmayın dostum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wildpervert said: logitech g7 bunun tuşlarını bozarsan garantisi bitmeden g9 alabiliyosun biliyomuydun ehah tıklama sorunu standart bir mouse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet a4 alma 3-5 ay içinde tuşları basmıyo wheel sapıtıyo falan g9 güzel kullanmışlığım var kabıda değişiyo yanılmıyosam ondan dolayıda ele oturma problemı olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 zaten donanim bolumunde logitech g serisi, razer gibi isimlerin a4tech ile birlikte anilmasini yasaklamamiz lazim. konu o noktada bitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wildpervert said: logitech g7 kablosuz ve rahat. 2 adet bataryasıyla, istediğin gibi kullanabiliyon, batarya olayı çok hoşuma gidiyo 2 seneyi aşkındır kullanıorum çok mutluyum Müthiş mouse. O kadar müthişki pilleri ölmeden meşhur double click problemi yüzünden mouse kullanılmaz hale geldi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 g9 almaya karar verdim amma velakin izmirde nerde bulurum ben bunu?gittigidiyor ya da hepsiburadadan almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bende microsoft sidewinder var gayet memnunum biraz pahalı ama hakkını veriyor dpi ayarları,agırlık ekleme takma,değiştirilebilir tuşlar tek bir kötülügü var oda sanırım benimkinden kaynaklanıyo bazen mouse'un sag sol tuşuna 100lerce kez arka arkaya bastıgımdan oyun içinde tuş basılı kalıyor ama tekrar basınca hemen düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 said: g9 almaya karar verdim amma velakin izmirde nerde bulurum ben bunu?gittigidiyor ya da hepsiburadadan almak istemiyorum. internetten alırım diyorsan sanalmarketim.com'dan alabilirsin ankara'dan istanbul'a siparişimi 27 saat gibi bir sürede getirdiler ki fiyatları da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 g9 ftw :D 3 senedır kullanıyorum. mouse pad sız :D agac masamız var kendınden damarlı felaket ötesi çalışıyor herkese tavsıye ederım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar