Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 unK said: Sabri Sarıoğlu, "Beyaz bir sayfa açtım, bu sayfaya güzel şeyler yazmak istiyorum" diyor Direk döker mürekkebi beyaz sayfaya, onun da içine eder. Or1on said: Revell said: gökhan dan sonra tabiki En fazla Gökhan'la birlikte. Sonra değil. Gökhan Gönül ile Sarbi'yi denk göstermeye çalışmak!!??? oscarlık bir komedi çıkabilir aslında bu çabandan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi ahhahahaha "bizim çocuk" yazmışlar bide kasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sabri gsden ayrilamaz, vermem, bizim sarbimiz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gg overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 harbiden sizin sabrınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Masticore said: ama hala orta yapamıyor ve her çektiği şut tribünde Orta yapıyor yaw bikaç maçtır. İzlemiyo musunuz, valla yapıyo. Güzel orta yapıyo hem de. Şutları da tribüne gitmiyor ama "abanma lan topa" demişler bu da tersine kaleci çalıştırır gibi abuk subuk yumuşacık şutlar çekiyo bikaç maçtır yine, bi arayı bulamadı. Karşılaştırma yaparsak totalde hala GG Sabri'nin önünde de, Sabri bu çıkışını GG de geçen sene son döneminden beri sürdürdüğü inişini sürdürürlerse kısa süreye Sabri geçer gider valla GG'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bi forma bu kadar yakışmaz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Masquerade said: gg overrated. Sizin Arda için ise overrated'ın başına the mostmore şeklinde yeni bir ek koymak daha uygun olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sabri süper adamdır abi onun gibi koşan kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sabri underrated Gökhan overrated Arda overrated Leo Franco overrated Andre Santos overrated Volkan underrated Mustafa Sarp underrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "Tatar Ramazan" said: Masquerade said: gg overrated. Sizin Arda için ise overrated'ın başına the mostmore şeklinde yeni bir ek koymak daha uygun olur aslında. aight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sabri bu sene iyi, hep böyle oynasaydı kimse birşey demezdi ki eski haliyle bile GS'de banko oyuncuydu. Fizik olarak hiç bir eksiği yok adamın sadece maçı okumak, topla ne yapacağını bilmemek gibi yetolukları var onları da bu sene aşmaya başladı gördüğüm kadarıyla. Son 2-3 maçtır baya etkili ayrıca, taca çıkan ortalarının yerini ceza sahasına bıraktığı etkili toplar aldı, asist yapıyor gol pozisyonu yaratıyor vs. bozmasın razıyım kendini geliştirmese de xD Hıncal Uluç'un yaptığı da örnek bir hareket, söyledikleri doğru bu konu hakkında. Gösteri vs. ama olsun, olgun bir davranış. Adam o atkıyı, bilmemneyi takmasaydı da öyle yansısaydı gazeteye o zaman yine laf sokma telaşına girecektiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 jr da fb forması giymiş foyo çektirmeye gitmiş;b ende fanatik değilim fb forması giyerim diyormuş.Hatta o formasıyla kadıköydeki boğa heykelini tavafa gidecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hıncal fb forması giyer giymez, önemli değil. Deseni güzelse valla her formayı giyebilirim ben de. Hatta BJK'nin şu kırmızı forması vardı Beko; cidden hastayım buna: 1 bir de fb'nin bu formasına hastayım: 2 http://images.gittigidiyor.com/1818/Fenerbahce-Cift-Tarafli-100-Yil-Formasi-M__18180620_0.jpg her nedense bu formanın da hastasıyım; 3 http://www2.raisport.rai.it/news/rubriche/coppe978/200011/21/3a1aef8c0641d/jardel.jpg şu da çok güzel tasarım: 4 http://img282.imageshack.us/img282/1006/prdmaxzoom061079wa8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fb nin şu lacivert üzerine yeşil yazılı forması harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bukres macindakini diyorsan ben de baya begendim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 o forma baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ee en iyi takımda en iyi forma olucak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 baya iyi dedim, en iyi demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 onu ben diyorum zaten. en iyi olmayan en iyi olanı bile görmekten aciz oluyolar nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ha pardon. en iyisiniz o zaman bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bence en guzel forma bu, bu senekiler arasında. en kısa zamanda gidip alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar