Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 xcom eu'nun en kıtıpyöz kısmı belki de bütün oyunun cover üzerine kurulu olmasıydı, burada da aynı durum. gears of war: xcom olmuş. neyse setting hariç gene çok kötü değil gibi. pantolon & gömlek üzerine plasma rifle /facepalm. çok-çubuklu regen hp bar kötü fikir bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 coop kafasi iste xcom diyince niye komplike bisiler bekliyosunuz? coveriz oyun yok ki, son coversiz fps PAINKILLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 mario deyince nasıl basit birşey bekliyorsam, xcom deyince de kompleks birşey bekliyorum. serinin temeliyle alakalı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sam said: gears of war: xcom olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kYms7t_mtxA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HNn7NYAF7RQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 anlayamadım videolardan ama umarı herşeye shortcut vardır veya atayabiliyoruzdur, konsol fakirliği çekmek istemiyorum. 3-5-7 yapabileyim çat çat emirleri vermek için. tadından yenmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çatlama...tam 1:56 da laser turret friendly fire yaptı..hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://store.steampowered.com/app/65930/ pre-order başlamış,yığınlada reward var hele x-com unuz halen yoksa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bu 3. gift te açılırsa almaya değer gibi gibi? ama o kadar hızlı oynamaya alışmak zor olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 turn bazlı değil galiba bu videoyu izlemedim. he bu ne al rainbow six gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 3. tier acilirsa alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hızlı oynamak zorunda değilsin ki bi kere konsolda oynadığı için herşeyi çok yavaş yapıyor. ikincisi menuleri açtığında oyun donuyor. otur düşün orada düşmanları da gösteriyor cover yapıyo bile olsalar. ama konsolda oynanmaz bu direkt, çok kötü olmuş bence arabirim. pc'ye güzel yaparlarsa denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tüm preorder oyunları var la, 7.5 dolara düşsün alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 amazon: Pre-order the PC Download and Save 10% + Get a $10 Amazon Credit + Codebreakers Bonus Mission DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 X-com u olmayan içim amazon çok güzel olmuş ne var ne yoksa koymuşlar pakede =) Birde çok development felan yok diyemi 49.99 fiyat çekmişler hayret yani. Ben x-com sever olarak bütün oyunları topladığım için extra rewardlar pek birşey ifade etmiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bende hiç biri yok. alırım ben bunu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ben her turlu gmgden alicam xcomlar var spec ops da var. En ucuzundan alirim $33.75 kodla %25 inince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bende 22.5$ :evil laugh: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Son trailerı izledim de, XCOM taklitine çevirmişler resmen. Keşke eskisi gibi Bioshock benzeri bir oyun olarak kalsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bioşok klonu olmak istiyorsa isminden xcom'u çıkaracaktı. the büro: elizabesu declassfied diye yapacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 of o kontroller TPS'da hic cekilmez be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.greenmangaming.com/the-bureau-xcom-declassified-offer/ 33.75$ oyun + dlc + spec ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Ben dayanamadım aldım buradan ama gelen kod direk spec ops kodu dikkat edin. Bende oyun yoktu bir zararı olmadı da millet boşu boşuna aktive etmiş. Bureau kodu sonra gelecek herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 oyun steam'de varsa "oyun zaten sende var lan mal, boşuna harcama kodunu" diyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar