Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bureau: XCOM Declassified

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xcom eu'nun en kıtıpyöz kısmı belki de bütün oyunun cover üzerine kurulu olmasıydı, burada da aynı durum. gears of war: xcom olmuş.

neyse setting hariç gene çok kötü değil gibi. pantolon & gömlek üzerine plasma rifle /facepalm. çok-çubuklu regen hp bar kötü fikir bir de.
Mesaj tarihi:
mario deyince nasıl basit birşey bekliyorsam, xcom deyince de kompleks birşey bekliyorum. serinin temeliyle alakalı bir durum.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
anlayamadım videolardan ama umarı herşeye shortcut vardır veya atayabiliyoruzdur, konsol fakirliği çekmek istemiyorum. 3-5-7 yapabileyim çat çat emirleri vermek için. tadından yenmez gibi.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hızlı oynamak zorunda değilsin ki bi kere konsolda oynadığı için herşeyi çok yavaş yapıyor. ikincisi menuleri açtığında oyun donuyor. otur düşün orada düşmanları da gösteriyor cover yapıyo bile olsalar. ama konsolda oynanmaz bu direkt, çok kötü olmuş bence arabirim. pc'ye güzel yaparlarsa denenebilir.
Mesaj tarihi:
X-com u olmayan içim amazon çok güzel olmuş ne var ne yoksa koymuşlar pakede =) Birde çok development felan yok diyemi 49.99 fiyat çekmişler hayret yani. Ben x-com sever olarak bütün oyunları topladığım için extra rewardlar pek birşey ifade etmiyor =P
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben dayanamadım aldım buradan ama gelen kod direk spec ops kodu dikkat edin. Bende oyun yoktu bir zararı olmadı da millet boşu boşuna aktive etmiş. Bureau kodu sonra gelecek herhalde =)
  • Yeni Oluştur...