Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zenimax aka Bethesda şimdi de Valve'ı mı Satın Alıyor?


axedice

Öne çıkan mesajlar

Hatırlarsınız bi kaç ay önce bethesda id'yi satın alarak baya sükse yaratmıştı. Eurogamerın kulağına gelen söylentilere göre şimdi de sırada Valve var.

said:
Unconfirmed industry scuttlebutt suggests that Zenimax - the parent company of Bethesda, which made headlines back in June when it acquired legendary PC studio id Software - is still on the acquisition trail, and has been making eyes at Half-Life creators Valve across the bar.

http://www.eurogamer.net/articles/digital-survival-article?page=2


http://christophersmark.files.wordpress.com/2009/04/memlingjudgmentcentre.jpg

geliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski rakipler id ve valve aynı çatı altında olursa çok ilginç olur birincisi, ikincisi pek mantıklı da değil aslında ikisinin de fps'ci olması nedeniyle. öte taraftan id kadar ucuza alabileceklerini sanmıyor ve daha id'yi yeni almışken böyle yeni bir yatırım yapmalarını da ayrıca mantıksız buluyorum. muhtemelen sonu gelmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bethesda almiyo zaten, bethesdanin babasi aliyo, iki studoyoya da sahip olup ikisine farkli isler yaptirabilir, sadece patronlari ortak olucak.


ahaha zenimaxin board of directorsinda jerry brickheimer varmis lan. oha cbs, mgm ceolari filan var, trump bile var(donald degil ama), vay anasini. valvein arkasi kim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

valve bethesda'yı satın alır beee diycem ayıp mı olucak acaba ?

Anlamadıgım valve hangi oyunu kötü cıktı,zarar ettide bu haberler cıkıyor adamlar blizz. gibi az,öz politikasıyla gidiyorlar mis gibi

yani...
valve satın alır yav bethesda'yı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...