Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyun ilk başlarda " Bu ne lan ?! " dedirtten, sonra " hadi lan oradan biri kusuyor bir atlıyor, kaldırıyorum biri kapıyor yerim lan böyle işi " diye öfkelendiren, bir süre sonra " oynamıyorum lan, böyle oyun mu olur " diye unutmaya çalıştığınız, bir gün ansızın bir arkadaşınızın hadi gel oynayalım canım sıkıldı dediğinde girdiğiniz, acemi acemi versus denemeleri yaptığınız, public oynamaya başladığınızda yeni yeni şeyler öğrendiğiniz, bir yerden sonra taktik kastığınız, yeni yeni taktikler öğrendikce zevkine doyum olmayan bir oyun olmaya başladığını sizde göreceksiniz. Bu ilk tepkiler çok normal. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz rahat olun. Sıkılmayın, bıkmayın, yola aynen devam edin.!
Mesaj tarihi:
şimdi grave iyi özetlemiş demişsiniz.

Belki çok kez soruldu bir de ben sorayım.

l4d'de bi senaryo vardı. onu böyle 4 kişi oturup 1 kere bitiriyodun. Tekrar oynamak bayıyıordu.

l4d2'de fark ne?

Nesi oynatıyor mesela?
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

şimdi grave iyi özetlemiş demişsiniz.

Belki çok kez soruldu bir de ben sorayım.

l4d'de bi senaryo vardı. onu böyle 4 kişi oturup 1 kere bitiriyodun. Tekrar oynamak bayıyıordu.

l4d2'de fark ne?

Nesi oynatıyor mesela?

2 dede senaryo var aynı sekilde farklı karakterler farklı mapler survivor yapıyorsun. Onun dışında bir sürü modu var, versus , scanvenge, mutation vs. Online olarak milletle oynuyor karşılıklı değişik tarzda oyunlar çeviriyorsun. Asıl oynananlarda onlar, zevkli yapanda o zaten. Aynı olaylar L4D1 dede vardı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...