-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tamam abi her yere koymana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 her yere koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 seni çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 daha önce resim uplamış olsaydım hunter ı koyardım şimdi bariz senden daha iyiyim ya RUHSUZ HERİF edit: bi de o kadar makyaj yapmışlar emek var orda ya... sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Acil adam lazım oyuna, girin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben de hala ist'teyim ama cmt gece döneceğim, pazara muhtemelen hazır olurum. hoş gerçi ay sonuna doğru evi taşıyacağım ve net'siz 1-2 hafta durumu olabilir ama o ayrı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 öff 2 kişi çıkmadı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahmet gece çaldırdı ama duymadım ya. uzun çaldırsanıza lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gablet telefon özürlü olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gabledemem sinem. sana da ayrıca dargınım. dealımızı bozdun, brofistimizi hiçe saydın. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 çok yorgundum ya uyuyakalmışım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Herkes aniden çıkınca bilemedim insanlar bıktı mı yoksa başka birşey mi oldu da arkadaşlar kusura bakmayın sırf campaing oynamış bir insan olarak ilk defa versus oynamamdan dolayı çok da kaliteli bir oyun oynayamadık sanırım, zaten en olmadık yerlerde de connection interrupted olup durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 aynen, lag, üstüne 3 kişi oynamamız, üstüne mikrofon yok. Mümkün değil eglenceli olması. Ama denedik, daha erken deneriz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sen gayet iyiydin yav. Hatta özetle en saçma oyun sana denk geldi. Hem kopukluk vardı bi başta düzgün toplanamadık hem de eğlenceli insan eksikliğimiz vardı Lathspell gibi dsfds (gel lan artık). Bu akşam yokum büyük ihtimalle ama yarına süper bir toplaşkı düzenleyelim. nşa baya eğlenirdin bizimle. edit: Ahmet bi defol. her postta alt alta denk gelmek asabımı bozmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 steam'e üye olamıyorum, account creation failed, please try again later, diyor. edit: neyse üye oldum, $19.99 olunca alırım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ALLAH KESİN VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 AHMETTEN ARKA ARKAYA KÜFÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 l4d2 oynayanlar şu mapleri çeksin: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 http://www.l4dmaps.com/details.php?file=8500 bir süredir oynamıyoruz bunları. bu akşam oynarız güzel olur. ( .vpk dosyasını C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonleft 4 dead 2left4dead2addons altına koyup sonra da çift tıklayarak kuruyorsunuz ) bu arada Dead Air mapi kursanız da onu da oynasak. l4d1'de en çok sevdiğim haritaydı. hep parish hep parish olmuyor öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 wc3 gibi olmuyo mu bunda, biri cekse, biz oyuna girince ondan ceksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 half-life'in öyle bir özelliği var da, l4d2'de koymamışlar sanırım. zaten bi campaign 150mb-500mb arasında değişebiliyor. servera bağlanıp oradan 20-30kb/sn ile çekmektense direk siteden indirmek daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 evet şu custom maplerden oynansın geleyim bende. sıkıyor hep aynı. dead air de burda http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 oyun 5 dolar olunca söylseneize geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 BEHOLD, LORDLARINIZ YİNE YAMULTTU. http://i.imgur.com/AAyKn.jpg Xunn, Daesu, Deno, Grywst VS Lathspell, Cthulhu the Queer, Quiternoob, BoneC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar