Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
liberal said:

Bone said:

ales'e gidicem ben :P

gg sdf

ya demo'yu izledim bi 15 dk. benim ses ne rezilmiş olm ayar çekmeye çalışacağım bir.

bir de farkettim ki lath ile ben aim botuz bildiğin uçana geçene sıkıyoruz ahasdhasd

nerde bu demo ? :P
Mesaj tarihi:
865-4200 küsür yenildik 21p ye karşı.xkafede klasik olarak yine oynayamadık oyunu , 2 kere başladık ikisinde de güzel güzel ilerlerken oyun göçtü.böyle olmuyacak deyip ay yıldız klanının serverına geçtik , orda da 100-150 arası pinglerle oynamaya çalıştık , biz hiç bişi yapamadık valla adamlar çatır çatır hiç ping falan yokmuş gibi oynayıp ezdiler bizi =) ikinci maçtada serverla ilgili sıkıntı olduğu takdirde turnuvadan çekilmeyi düşünüyorum çünkü biz bu turnuvaya zaten 1. olma iddiasıyla katılmadık , bir yandan eğlenip bir yandan da düzgün takım oyunu oynayarak oyunumuzu geliştirmeyi düşünüyoduk ama maalesef eğlenceden çok işkenceye dönüştü turnuva muhabbeti.hayırlısı bakalım önümüzdeki maça bakıcaz bakalım artık ne olacak :)
Mesaj tarihi:
liberal said:

o değil de eskiden grupta 20 kişi vardı boş yer bulamazdık. şimdi grupta 50 üye var adam bulamıyoruz lan.

atıcaz bir el 9'a doğru gelin lan haydi
nasıl kapak oldu ama bu post'a o chat room dsf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...