xunn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Lyvanna_Dolores said: temizlik yapıyorum la . kimyasallar oyşş beynim dönüyor yalan oldum =/ İşte yerini bilen kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Yok o ikinci yer, önce mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 liberal said: Bone said: ales'e gidicem ben :P gg sdf ya demo'yu izledim bi 15 dk. benim ses ne rezilmiş olm ayar çekmeye çalışacağım bir. bir de farkettim ki lath ile ben aim botuz bildiğin uçana geçene sıkıyoruz ahasdhasd nerde bu demo ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Bilgisayar bozuldu :/ yokum bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 865-4200 küsür yenildik 21p ye karşı.xkafede klasik olarak yine oynayamadık oyunu , 2 kere başladık ikisinde de güzel güzel ilerlerken oyun göçtü.böyle olmuyacak deyip ay yıldız klanının serverına geçtik , orda da 100-150 arası pinglerle oynamaya çalıştık , biz hiç bişi yapamadık valla adamlar çatır çatır hiç ping falan yokmuş gibi oynayıp ezdiler bizi =) ikinci maçtada serverla ilgili sıkıntı olduğu takdirde turnuvadan çekilmeyi düşünüyorum çünkü biz bu turnuvaya zaten 1. olma iddiasıyla katılmadık , bir yandan eğlenip bir yandan da düzgün takım oyunu oynayarak oyunumuzu geliştirmeyi düşünüyoduk ama maalesef eğlenceden çok işkenceye dönüştü turnuva muhabbeti.hayırlısı bakalım önümüzdeki maça bakıcaz bakalım artık ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 demo va mı demosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 co aldı yanılmıyorsam , linki paylaşırım upload edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 LathspeLL said: Bilgisayar bozuldu :/ yokum bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 LathspeLL said: Bilgisayar bozuldu :/ yokum bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 geldim ıspartaya, ammoniac yeni mikrofon aldığı an 2. maça girişebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahah tamam abi zaten mikrofona da gerek yok. turnuva patladı ahah OGZ said: Server sorunları yüzünden dondurduk turnuvayı. Bir ara başlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Yeni laptop istiyom ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Nesi var laptop'ının ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 o değil de eskiden grupta 20 kişi vardı boş yer bulamazdık. şimdi grupta 50 üye var adam bulamıyoruz lan. atıcaz bir el 9'a doğru gelin lan haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 990X EE CPU'lu GeForce GTX 485M SLI'li XMG U700 ULTRA laptoplar varmış. ondan al. bulursan bi tane de ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bone'a invite atıyoruz. TINLAMOYOR AMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bone ver 4000 dolar aliim bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 4000 dolara mı satılıyor, alırım valla. lazım olcak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 baa da al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sen adama 4000 dolar ver alsın sana da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bu gece EZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 liberal said: o değil de eskiden grupta 20 kişi vardı boş yer bulamazdık. şimdi grupta 50 üye var adam bulamıyoruz lan. atıcaz bir el 9'a doğru gelin lan haydi nasıl kapak oldu ama bu post'a o chat room dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ss alan var mı?benim ekran ufak olduğundan sığmadı hepsi birden alamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar