jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Öyle oyun mu oynanır ya. Heyecanı/eğlencesi kalmaz ki. Hani bazen lobby de 1 saat beklediğimiz oluyor. O zamanlar Rage atasım gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 baya eğlenceli ve çekişmeli maçlar akmış burda. size bir meydan okuma getirdim. all star paticik vs 21P... Kabul edenler? ps: 21P benimde içinde bulunduğum bir Türk klanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Liebe said: GraveRobbeR said: Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum. O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D yok yav takılıyorm o oyun yalan olmuştu zaten , dur başla dur başla yalama oldu :DAMA SİZE ZOMBİ GELMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 CthuLhu said: Liebe said: GraveRobbeR said: Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum. O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D yok yav takılıyorm o oyun yalan olmuştu zaten , dur başla dur başla yalama oldu :DAMA SİZE ZOMBİ GELMEDİ ulan ne güldüm ya :D "abi alarm + boomer zombie gelmedi yhaaaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Pati tayfasıyla vs oynamayı özledim. Tekrar noob gibi oynamayı özledim. Bir derdim var benden öte bende içeri benden geriye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Oha ezdi bi anda bütün patiyi sdjnfjsdnfgcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 eregorn2 said: baya eğlenceli ve çekişmeli maçlar akmış burda. size bir meydan okuma getirdim. all star paticik vs 21P... Kabul edenler? ps: 21P benimde içinde bulunduğum bir Türk klanıdır. ???? cvp yokmu laa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 biz hepimiz cok iyi oldugumuz icin, gerek bile duymadik oyle biseye cevap vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ii hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aquila said: biz hepimiz cok iyi oldugumuz icin, gerek bile duymadik oyle biseye cevap vermeye. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8mjky2QE9DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hahahaha iyimiş. Taşı taşı da bir götüremedik safe e onuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 "deal with it" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 it smells like... RAGE aehaheahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 RERORÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 eregorn2 said: eregorn2 said: baya eğlenceli ve çekişmeli maçlar akmış burda. size bir meydan okuma getirdim. all star paticik vs 21P... Kabul edenler? ps: 21P benimde içinde bulunduğum bir Türk klanıdır. ???? cvp yokmu laa? ben tek siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 YÜRÜ BA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 sdfsdsa uyku adı altına RAGE ATTILAR RAGE B)- :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ss'te bone gözükmüyo o yırttı hadi inkar edebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hangi ss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 aslında ilk quit rage'di adamı zor ikna ettik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 330 oldu ben kacar sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tank götümüz de doğdu diyenlere selam yolluyorum bu gece =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 !stuckla güzel kazandınız tebriks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bug abuse ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar