Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle oyun mu oynanır ya. Heyecanı/eğlencesi kalmaz ki. Hani bazen lobby de 1 saat beklediğimiz oluyor. O zamanlar Rage atasım gelmiyor değil.
Mesaj tarihi:
baya eğlenceli ve çekişmeli maçlar akmış burda. size bir meydan okuma getirdim. all star paticik vs 21P... Kabul edenler?

ps: 21P benimde içinde bulunduğum bir Türk klanıdır.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

GraveRobbeR said:

Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum.

O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D

yok yav takılıyorm o oyun yalan olmuştu zaten , dur başla dur başla yalama oldu :D
AMA SİZE ZOMBİ GELMEDİ
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Liebe said:

GraveRobbeR said:

Aforoz edin beni. Aranız da yer almayı hak etmiyorum.

O değil de coman, senle hep gecenin saat 2sinde 3ünde yorgunluktan geberirken oynamaktan beni iyice ragerobber yaptın ha. Dün ki oyunda pause yapmaktan, durup tekrar başlamaktan, durun biri afk, aman biri düştü vs... şeklinde oyun akışından dolayı dellendim biraz. Yoksa rage atmam ben. Şahitlerim var sorabilirsin =D

yok yav takılıyorm o oyun yalan olmuştu zaten , dur başla dur başla yalama oldu :D
AMA SİZE ZOMBİ GELMEDİ

ulan ne güldüm ya :D "abi alarm + boomer zombie gelmedi yhaaaaa"
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:

baya eğlenceli ve çekişmeli maçlar akmış burda. size bir meydan okuma getirdim. all star paticik vs 21P... Kabul edenler?

???? cvp yokmu laa?
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:

eregorn2 said:

???? cvp yokmu laa?

ben tek siz hepiniz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...