Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DeBuffAndHeal said: Oyunu aldım şimdi, sizlerle oynayabiliyor muyuz? noob kabul ediliyo mu? :) oyunun genel mantığını single playerda çözüp versuslara gelmen daha iyi tabi :) special infectedı zaten singleda görerek öğrenmen zor versuslarda oynaya oynaya öğreniceksin , ama bazen millet sabırsızlanıyor batırdıkça ilk zamanlar baya kick yediydim gavurlardan :) geçenlerde de yeni başlayan biri geldi versusa sanırım tuğberkin arkadaşıydı ediz falan bişeydi nicki,arkadaş baya belli ediyodu yeni olduğunu eheah gravede baya söylendi kaybediyoruz diye bende grave e kızıp söylendim biraz, umarım kusura bakmamıştır kötü bi niyetim yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 söylen abi nolcak grave pati okumuyor ztn ulaşamaz sana :P nooblar çifter çifter gelse yine dengeli oluyor bernce. mesela celestial a laf ettiler , ama bizim takımda adam deli bi açıldı son bölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nabiyonuz lan zombiciler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bugün oynadım biraz, oyunu anladım da. Sansıma benden daha yeteneksizler geliyo heralde. 3 kişi gidiyoz 4. hep başka yere gidiyo, yere düşüyo 2 kişi kaldırmaya gidiyoruz , diger kişi beklemeden ve ya bizle gelmeden dümdüz gitmeye çalışıyo bu sefer o düşüyo sora kaybediyoz oyunu. hep mi böle yoksa ben şansıma öle takımlara mı denk geldim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 fps ye asina isen zorlanmazsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 birisiyle multi oyuna girmeden önce her mapi singleplayerda en az 2 kere bitirmeyi deneyin. hangi taraftan gidileceğini öğrenmiş olun. "multi oynarken nasılsa öğrenirim, single oynamak gereksiz, birisini bekleyeyim" demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bone said: "multi oynarken nasılsa öğrenirim, single oynamak gereksiz, birisini bekleyeyim" demeyin. sanırım ben hep böyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oyunda hem survivorda hemde infectedde 1 kişinin ritme ayak uyduramaması bütün takıma etki ediyor 1 kişiyi savunmaya çalışmak ya da boommerla ıska geçmek ince ama krtik bir detay haline geliyor. önceden ısınma yapmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hadi 6 oldu eve geldiniz 1 saat dinlencek vaktiniz oldu.. zombi zamanı.. işsiz güçsüzüm çok sıkılıyorum tek eğlencem sizle zombi kesmek :( çok görmeyin bunu bana hadi gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 özledim valla sizi ve oyunlarımızı ama daha ist'teyim maalesef. :/ kusuldunuz! pardon, öpüldünüz! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ne zaman gelceksin? taktikçi lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 NolaxThensbane said: Asansörden düşmüştüm onlar bug mı pehey abi efsaneydi o ya ahaha biz charger yiyip ölmeyelim bak derken adam buglord'a denk geldi ve içinde olduğu asansörden düştü sdf. ayrıca gelmiyorsun ne zamandır. gel de bi alarm çaldır bi witch uyandır. çok aksiyonsuz artık geceler =p Ayrıca lath sana o konuda ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hangi konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi de artk realizm versus'a geçelim normal vs bayıyor beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Şu bir ara düzenlemeye kalkıştığımız turnuvada kullanılabilir realism versus. Public'te olmaz, randomda hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bone said: ne zaman gelceksin? taktikçi lazım bize. valla nisan sanki ama belirsiz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LathspeLL said: Şu bir ara düzenlemeye kalkıştığımız turnuvada kullanılabilir realism versus. Public'te olmaz, randomda hiç olmaz. Niye ki? ha random ile versus ha random ile realism versus. L4d ruhu realismde yaşanıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kesinlikle realizm hem daha eğleceli hemde artık geliştirme açısından iyi olur oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Eğlencesine bişey demiyorum, ama ben arkada kalan adamla uğraşamam realism'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bu arada son maçtaki karşımı takımı tebrik etmek istiyorum, baya zorladı adamlar, ben bu kadar yoğun beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bende katıldım aranıza. Artık arkamdan konuşup benim hakkımda dedi kodu yapamayacaksınız. Her şeyden haberim olacak. Yaşasın kötülük.! =) Dipnot: Turnuva olayından haberim yoktu. Cidden ilgimi çekti. Bence bunu kesinlikle yapmalı hatta sıklaştırmalıyız. Üstelik bir sponsor bulup kazananlara küçük ödüller bile yollanabilir. Zamanında UT Türk tayfası vardı. Orada da düzenlemiştik buna benzer bir şey. Bazı nedenlerden dolayı yalan olsa da güzel başlamıştı ama sonu gelmemişti. Eğer burada güzel organize olunabilir ise hiç bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Dipnot2: Turnuva için random takım seçmeyi şahsen uygun bulmuyorum. Kendine güvenen ve iyi anlaşan kişiler bir araya gelir ve takım oluştururlarsa hem tadından yenmez hemde çekişmesi yüksek bol adrenalinli bir maç olur. Bunun için kendi kişisel tercihim ben(grave), lath, ammo ve lethe'den yana =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben lyvanna + 2 noob da sizle karşılaşmak istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya da isterseniz ekşi'den qpax zodiac falan da çağırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bana uyar. her türlü çok eğlenicem :kihkihkih: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar