Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

DeBuffAndHeal said:

Oyunu aldım şimdi, sizlerle oynayabiliyor muyuz? noob kabul ediliyo mu? :)

oyunun genel mantığını single playerda çözüp versuslara gelmen daha iyi tabi :) special infectedı zaten singleda görerek öğrenmen zor versuslarda oynaya oynaya öğreniceksin , ama bazen millet sabırsızlanıyor batırdıkça ilk zamanlar baya kick yediydim gavurlardan :) geçenlerde de yeni başlayan biri geldi versusa sanırım tuğberkin arkadaşıydı ediz falan bişeydi nicki,arkadaş baya belli ediyodu yeni olduğunu eheah gravede baya söylendi kaybediyoruz diye bende grave e kızıp söylendim biraz, umarım kusura bakmamıştır kötü bi niyetim yoktu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün oynadım biraz, oyunu anladım da. Sansıma benden daha yeteneksizler geliyo heralde. 3 kişi gidiyoz 4. hep başka yere gidiyo, yere düşüyo 2 kişi kaldırmaya gidiyoruz , diger kişi beklemeden ve ya bizle gelmeden dümdüz gitmeye çalışıyo bu sefer o düşüyo sora kaybediyoz oyunu. hep mi böle yoksa ben şansıma öle takımlara mı denk geldim ?
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Asansörden düşmüştüm onlar bug mı pehey
abi efsaneydi o ya ahaha
biz charger yiyip ölmeyelim bak derken adam buglord'a denk geldi ve içinde olduğu asansörden düştü sdf.

ayrıca gelmiyorsun ne zamandır. gel de bi alarm çaldır bi witch uyandır. çok aksiyonsuz artık geceler =p

Ayrıca lath sana o konuda ben de çok kırgınım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende katıldım aranıza. Artık arkamdan konuşup benim hakkımda dedi kodu yapamayacaksınız. Her şeyden haberim olacak. Yaşasın kötülük.! =)

Dipnot: Turnuva olayından haberim yoktu. Cidden ilgimi çekti. Bence bunu kesinlikle yapmalı hatta sıklaştırmalıyız. Üstelik bir sponsor bulup kazananlara küçük ödüller bile yollanabilir. Zamanında UT Türk tayfası vardı. Orada da düzenlemiştik buna benzer bir şey. Bazı nedenlerden dolayı yalan olsa da güzel başlamıştı ama sonu gelmemişti. Eğer burada güzel organize olunabilir ise hiç bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

Dipnot2: Turnuva için random takım seçmeyi şahsen uygun bulmuyorum. Kendine güvenen ve iyi anlaşan kişiler bir araya gelir ve takım oluştururlarsa hem tadından yenmez hemde çekişmesi yüksek bol adrenalinli bir maç olur. Bunun için kendi kişisel tercihim ben(grave), lath, ammo ve lethe'den yana =D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...