aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 shanola hampton, shamelessta cok curetkar, merak eden varsa izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dün gece tvde de öyle okuyup oha demiştim gene öyle okudum. shemaless diye okuyorum lan. ne biçim ad bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dün gece ( Saat 1.5 - 2 civarı ) oyunun ortasında elektrikler gitti. Kusura bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Çok ihmal ettim sizide bugün oyun olursa gelecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 CthuLhu said: ... shemaless diye okuyorum lan. ne biçim ad bu fsdlfhsdlfjhsdfljsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://left4dead.wikia.com/wiki/International_weapons :D vay lan neler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 deathpoke da açık çoğu sen orda oynamadın galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 AWP görünce sevinen adam, oyunu bıraktı, gördüğüne headshot atmaya çalışıyordu. Bitirdin bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 OsManiaC said: http://left4dead.wikia.com/wiki/International_weapons :D vay lan neler varmış deathpoke'da knife hariç hepsi var. alman serverların çoğunda knife da var. ama palayı hiçbişeye değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dün akşam 2 defa makinanımın ısınması sonucu satmak zorunda kaldm oyuna başladıktan sonra kusura bakmasın kimse umarım bu akşam oynıyabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 E fanı değiştirmediysen yine oynayamayacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 türevi oyun geliyor diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 vidyoyu çok acıklı yapmışlar, çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 LathspeLL said: E fanı değiştirmediysen yine oynayamayacaksın ki? ben fanı değiştirmedim ben de oynuyamacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Senin ısınma problemin mi var? Onun bilgisayar kapanıyor senin kapanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu arada suraya yazıyımda herkese gitsin. bu hafta okul basladığından beri surekli çağırıosunuz oyuna bende cevap veremiorm. yurtta kaldığım için surekli dısarda kampuste falan oluorm bu aralar. kusura bakmayın o yuzden. bu haftasonu ellerim kaşınır halde inviteları beklio olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 said: Valve has announced that the next batch of Left 4 Dead 2 DLC will include a user-created campaign known as "Cold Stream." Created by Matthew Lourdelet -- known for his "2 Evil Eyes" campaign -- the as yet unfinished Cold Stream campaign will begin community testing within the "next few weeks." The DLC is planned for the PC, Mac and Xbox versions of L4D2, so no one needs to feel left out. As an added bonus, the DLC will also contain three campaigns from Left 4 Dead 1: Death Toll, Dead Air and Blood Harvest (L4D1's No Mercy campaign was included as part of L4D2's 'The Sacrifice' DLC). Don't get too excited, however, as the DLC isn't planned to be released until after the release of Portal 2, which currently is slated for April. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 şu I hate mountains'ı koysalarmış keşke oha o değil de ikinci partı okumadım, tekrar okuyunca gördüm ve gözlerim yuvalarından fışkırdı. "ARTIK DEATH TOLL OYNAYABİLECEĞİZ!" oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 paradan haber verin fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mokoko yazmış ben de yazayım, bi kurgu işim var, bikaç gündür onunla uğraşıyorum, birkaç gün daha uğraşıcam. siz yine çağırın da gelme ihtimalim %20-25 civarı olacaktır, duyurulur sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mokoko yazmış bende yazayım son günlerde biraz işlerim başımdan aşkın ondan cevap veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben de senede 5-10 kere geldiğim burada internet kotalı olduğundan ve kota dolduğundan pazardan beri girmiyorum bilerek. pazar günü geri döneceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abiler, ablalar oyunu alıcamda http://www.g2play.net/store/Left-4-Dead/ burdan mı alayım yoksa steamden mi? stokta yokmuş zaten steamden alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oha 36€ ne yahu 5$verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 € deil o TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar