felfecir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 var mı oyun? yoksa başlamak isteyen? sitim aydi: Hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ahah burdaki nick de çohoşmuş. bugün herkes yoruldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gigam yordu beni^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yav bi türlü eve gidemedim, yarın kesin geliyorum ama gerçi ilk günden multiye akar mıyım bilmiyorum ama bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dun ne guzel kazandık biz ole ya. 30 puan farkla. superdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bi kişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 su saatte oyun kurmaya niyetliyiz var mı insan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 onlineım ben de çağırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Akşam 8-12 arası her türlü akarım ortama haber verirseniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 "nutella yerim" said: su saatte oyun kurmaya niyetliyiz var mı insan ? varım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 2 saat geçti livan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 olayı ne bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bone said: 2 saat geçti livan böhü =( @nomsaR 8 kişi toplanılabilindiği vakit güzel olaylar oluyo. öbür türlü sıkıcı. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fps mi ne bu. ilk defa duydum. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fps. selam. vidyoları hiç izlemedim. fikir edinmen için direk rastgele atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 4 kişi de eğlenceli ya zorda. tam herşey harika giderken gereksiz şekilde üstünüze benzin bidonu atıp yakan sonra da "abi zombi gelir diye yaptım" diyip size laf atan arkadaşlarla çok eğlenceli. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nomsaR said: fps mi ne bu. ilk defa duydum. selam. fps zombili felan. counter-strike yapımcıları tarafından valve çatısı altında yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 meh aynı anda post atılması sonucu enbirinci ben olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 barbu said: 4 kişi de eğlenceli ya zorda. tam herşey harika giderken gereksiz şekilde üstünüze benzin bidonu atıp yakan sonra da "abi zombi gelir diye yaptım" diyip size laf atan arkadaşlarla çok eğlenceli. sfds campaign rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben de her zaman ki gibi sayfa başıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hee fps fobim var benim. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bi bölüm varya. kırık dökük bir uçakta horde geliyor. kanatta filan savunuyorsun. orayı 2 saat filan oynadık heralde. her seferinde de bu dediğim arkadaş bir şekilde beni yakmayı becerdi. bidonları stratejik olarak diziyoruz. horde geliyor. bir bakmışız bidon yok. "laaan nerde bidooo..." derken yanmaya başlıyoruz. sfds ama eğlenceli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nomsaR said: fps mi ne bu. ilk defa duydum. selam. nomsaR said: hee fps fobim var benim. olmadı. + Paticik.com Forumları |-- |+ Oyunlar / FPS |-- |-- |+ Re: Left 4 Dead 2 http://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/84/ThinkingMan_Rodin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 forumu güncelden takip eden nesliz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nomsaR said: hee fps fobim var benim. olmadı. çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar