Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben gelirim yer varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tank olup asansör beklemek .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 http://img98.imageshack.us/img98/5386/c1m2streets0000y.jpg polis arabasıyla bilardo oynamak. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hep aynı takım oynamak ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 İyiymiş be :D Ben ilk oyunda daha kapıdan çıktığımda üç kere charger-jokey-boomer-hunter saldırıları ile canımı verdikten sonra ikinci oyuan girmeye yüzüm olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 donmicek mi bu aksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 demin bitti ama birileri kaldı sanırım oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hadi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 senko said: donmicek mi bu aksam? fena yendik ilk oyunda.çekişmeli ama baştan sona üstünlüğümüzle geçen adeta bir barca real maçı gibi. sam'in son bölümde kapıda ölmesi ayrıca güzel oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 biliyorum nerden geleceğini boomer'ın da herkesin açılışta kapının ağzına yığılacak kadar dikkatsiz olacağını tahayyül edemedim, olabilecek en kötü açılış şekli. her defasında tekrar hatırlatmak lazım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ahahah @sam s ayar no : 3432432 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sam ownz j00 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 varmı kimse oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 haydi adam arıorz yok mu kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Niye hep 11de yapıyorsunuz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Saat 8 de de toplandık kimse yoktu/gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bu akşam gene 8gibi olursa benide çağırın steamid:nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 NolaxThensbane said: Niye hep 11de yapıyorsunuz =( l4d2 mümkün olduğunca bölünmeden oynanması gereken bir oyun, 8de yaparsan kapı çalabilir, biri bir şey sorabilir, halledilmemiş işlerin olabilir. o yüzden tercihen 10 - 11 gibi daha sakin saatlerde başlıyoruz. ayrıca finallerim bitti, sahalara geri dönüyorum bu gece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 İyide iş, güç, okul vs için sabah erken kalkması gereken insanlar var. Onları da o saatte bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi yarısında çıkmasındansa hiç oynamamasını tercih ederim oynayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 jonq said: İyide iş, güç, okul vs için sabah erken kalkması gereken insanlar var. Onları da o saatte bulamazsın. sabahin 4unde 8adam topluyoruz ne diyorsun sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 oynayan kişiler zaten zombi olduğundan sorun olmuyor saat 4'de adam toplamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Misal ben. Edit: Ama ben kendimi daha çok vampir olarak görüyorum. Geceleri dolaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bugün biraz erken baslasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 oyun olduğunda çağırılmayı beklerim bu gece. döndüm eve. bi gece aradan sonra sizlerle olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar